[FONT="]Тягнибоку не удалося проголосувати - він переплутав паспорт [/FONT] [FONT="]Цитата: В 11.15 Тягнибок приїхав на ділянку, але бюлетені йому так і не видали. Виявилось, що замість звичайного паспорта у нього з собою був лише закордонний. [/FONT] [FONT="]" Я думав, що він лежить у мене в барсе[/FONT][FONT="]тці[/FONT][FONT="] разом з іншими документами, але там його не виявилося. Претензій до комісії у мене немає – все згідно з" законом, - сказав Тягнибок. [/FONT]
Неук. Кращим другом отих був Радянський Союз и товарищ Сталін. Поки його друг камрад Адольф свого другана не випередив.
А я думав - від найкращих друзів товарісчей сталіна-жданова-ворошилова - так ваші східні містечка називалися донедавна? Меня милый заволок В чёрную смородину А я ноги задрала И кричу "За Родину!" И. Губерман.
Ви забули, що замість Собору (№1) погасили Свободу (№11)? Виборці змушені були чекати, доки привезуть правильні бюлетені.
Любопытное явление.Одни верещат,что автобусы людей подвозят,якобы нарушения: Другие,что им не дали автобусы: По любому,"кто всрався?Невестка!!!" то бишь ПР!
Щойно повернулась з дільниці. Вони там дуже зраділи, що ще хтось прийшов. Судячи по списках з підписами тих, хто отримав бюлетені, проголосували десь 45% (три сторінки списку подивилась). На дільниці все спокійно (у нас завжди спокійно голосування проходить). Проголосувала за "Свободу".
Від такого чую. Вони "товаришували" аж поки гітлер не прийшов до України. А оун - і до, і під час - і після! Мало того, що вони тваришували - оун гітлерові ще й допомогали Ураіну захватувати... ТАК. І це історія моєї країни - яка є. Чему бы вокруг не случиться, тепло победит или лед, страны этой странной страницы, мы влипли в ее переплет. И.Губерман Не надо приписывать частушки от балаган-лимитед Губерману.
Дальневосточник, ідіть звідси! Не заважайте людям обговорювати вибори! UPD. И Губермана с собой прихватите. .
Як вам результати екзитполів? Свобода радує!!! Лиш би це не звели на пси... І що там ті мажоритарники, цікаво?
По мажоритарці екзітполи не проводили. Хіба що хтось з кандидатів собі на окрузі замовив. Спочатку рахуватимуть бюлетені зі списками. Потім мажоритарку.
приносили, я звернувся, сказали, що все виправили, а виявилось... палець об палець ніхто нічого не робив...
Тут якраз і вирішиться, чи буде демократична коаліція у парламенті. Думаю, що по мажоритарці якраз і можна все відкорегувати владі на власну користь.
Гляжу на серую собаку, Что с дамой шла на поводу. Ударил я б её под ***** Чтобы на ***** на ходу! И. Губерман. Це щоби Ви подивилися на себе збоку: і так Ви зі своїми мовними заморочками виглядаєте на межі істерики, а ще й уперто цитуєте несповна розуму автора.
угу я також тільки повернулася, але наша дільниця активна - 68 відсотків йду, темно, дощ зі снігом в писок мете, під ногами бяка, і думаю - хіба воно того варте, яка сила змусила мене залишити дітей самих! удома і потягнути свій зад голосувати? чи той Тягнибок потім, у ВР, зробить хоч щось для своїх виборців...
Дорогу заасфальтирует или свет на Вашей улице включит? Что бы Вам следующий раз легче было идти на выборы.