День виборів

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 28 жов 2012.

1. kitana

kitana Banned

То інша справа, то агітація, а дзвонити вночі перед виборами - це контрагітація ;)
    Бо кому сподобається, що йому надзвонюють о 4й годині ночі. Розрахунок, що виборці розізляться на на КПУ за таке нахабство і не будуть за них голосувати.

2. Персі

Персі La mafia è immortale!

На мобільний телефон? )
    Шось мені то не дуже сподобалось )
    Нервує )
    Ніби мало їх пик на бігмордах, то ще й в телефони лізуть )

3. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Мене СМСками не бомбили, але дуже вразила політреклама Алли Шлапак, з команди нашого косманафта О-Би-Вана Черновецького.

Десь місяці 4-5 тому, по нашому Солом'янському району було вивішано її бігборди, де вона трамає в руках немовля и має досить банальний та ні до чого не зобов'язуючий підпис - "Київ для киян"
    Але з саме цього плакату все і почалось:mocking:

Вона має обличча жінки, яка навіть посміхаючись виглядає як співробітник концтабору. По району пішли смішки що Шлапак збирається зварити з россійського немовля борщ у львівськом метро.

Їїї політтехнологи вчасно метнулися і переробили бігборди, тепер на них Алла просто стояла скрестивши руки з поглядом "корыстолюбивой и алчной стервы" і знов з тим же гаслом - " Київ для киян"
    На деяких плакатах з'явилися дописи - " Гроші або BDSM"

Після цього плакати знов було перероблено, тепер на них було тільки обличча Алли, опрацьоване в фотошопі. Замість Шлапак на нас з плакатів дивилась якася дівчина з Плейбою, але це знов визвало посмішки суто сексуального характеру на тему жіночого домінування ( т.к. насуплені брови ніякий фотошоп не ліквідує)

Ось так забавна ненав'язлива політична реклама.

• Подобається Подобається x 3
  4. Tanka

Tanka Well-Known Member

На моєї дільниці в Харкові все спокійно. Голосували з чоловіком біля 14.00. Він за ОО, я - за Свободу. По мажоритарці, обидва за кандидата от ОО. На вході до школи грала якась легковажна попса українською на блатний мотивчик. В коридорах на підступах до дільниць переважно люди похилого віку. Сумно, що вони нам обирають майбутнє. Так, взагалі, усе спокійно. Перевірили в бюлетні, щоб позначка "Вибув" стояла навпроти "Собору", а не "Свободи". Вважаю, що фальшування почнуться на ОВК, де у ригів більшість в комісіях. Ми це в Харкові вже таке проходили на виборах до місцевих рад - і електроенергію вирубали в ОВК, і всі данні з головного сервера зникали... От же "ягідки" ще попереду.
    Зараз дивлюся онлайн голосування на декільках дільницях у Харкові, та ще декількох по Україні. Але сенса в цьому відеоспостереженні не бачу. Бо якість відео така, що навіть, якщо людина прийде голосувати з рос. паспортом, або вкине стос бюлетнів замість двох, на відео це не буде помітно абсолютно.

• Подобається Подобається x 8
  5. kitana

kitana Banned

В Києві весь день іде концерт до 68-й річниці визволення України від німців, і сцена чомусь оформлена у кольорах Партії регіонів.
    Юридично доколупатись неможливо, але факт є факт. :)

Відео про голосування на дому. 4 виборці прийшли на дільницю голосувати і з подивом дізналися, що вони у списку тих, хто за станом здоров'я голосуватиме на дому. Заяви про голосування на дому голова комісії показати відмовився.

http://www.youtube.com/watch?v=sgPYnKuLvsY

• Подобається Подобається x 7
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

На моєму 115 окрузі викреслели з списку мою дружину, вписали батька, який помер вже 7 років назад.

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Надо каждый шаг описывать? о_О
    Вы попробуйте выйти из кабинки - и пройти мимо урн не вбросив бюллетени.
    Вот тогда и поговорим. :)

А вам что - "запршення" не приносили?
    Или - не обратили внимания?

8. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Так вони весь Майдан заставили війсковою технікою тих часів ( типа до річниці визволенні Києва)
    Це на той випадок, якщо народ вийде на Майдан протестувати проти фальсіфікацій, то можна буде звинуватити йгог в том що " хахлы-бандерлоги-оранжоиды оскверняют оружие Победы"

• Подобається Подобається x 8
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Аналогічно на ділянці моєї дружини. 80-річний дідусь дізнався, що він "голосуватиме у лікарні", хоча сам про таке не просив.
    Нажаль, у цей момент спостерігачі відтягнулися у коридор, де галасував п"яничка, який привів свою маму голосувати.
    І ще - якась бабуся щось шукала-шукала серед плакатів на стіні. Моя дружина запитала, чи не потребує пані якоїсь допомоги?
    - Юлечка в тюрмі, то що - її партії нема?
    - Як це нема? №19, Батьківщина. І Ємець - теж їхня людина, у другому бюлетені.
    - Ой, дякую, а то я вже не знала що робити! Хто завгодно ліз з агітацією, а про Батьківщину я нічого не знала!

---------- Додано в 18:10 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ----------

Від яких? Псів-лицарів чи Гогенцолерів?

• Подобається Подобається x 4
  10. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

[OFFTOP]Без пана ГРАНДа обговорення виборів нагадує колискову!
    Хоча б на сьогодні-завтра випустили його з ув'язнення. Було б доречно відтермінувати перебування за гратами, хоча б з точки зору динаміки дискусії. Треба тримати руку на пульсі, шановні ді-джеї, тобто модератори!
    Але то таке...
    ІМХОйнічаю по-тихеньку...[/OFFTOP]

• Подобається Подобається x 1
  11. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Когда я госовал часов 16, то все со всех сторон наблюдали как и что.:)
    Ятак думаю что фальсификации будут в других местах, а на участках создается иллюзия честных выборов.

12. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Проголосував за ВО "Свобода".
    По мажоритарникам навмисно зіпсував бюлетень, бо вибору реально не було.
    Про порушення поки що не чути. А далі буде видно...

• Подобається Подобається x 2
  13. Boris_Kiev

Ми з дружиною іржали, коли Шлапачка виступала - мовляв, вона киянка, народилася на Печерську. Той "сталінський" будинок біля ст. м. "Кловська" стоїть і досі, й досі там - гуртожиток тресту "Київміськбуд-4".

14. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Проблема в том, что никого за это не накажут. Или накажут стрелочника.
    Статья в тему из местной газеты

---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

Скандал на выборах в Одессе! Избирательные участки массово закрывают!
    http://odessa.net/news/main/8714/

15. Saszko

Saszko Well-Known Member

Це інсайд інфа, це очевидність.

• Подобається Подобається x 1
  16. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Начинают всплывать сюрпризы от власти - на Терноплольщине на 10 участках выборы признают недействительными - забыли "погасить" партию "Собор". За кого голосовали на этих участках? ответ очевиден...
    До 20-00 возможно все... :sad:
    П так хочется чуда :)

17. Boris_Kiev

Стара технологія. Другий тур 2004 року. На території мого патрулювання доводилося просити виборців написати "кабінними" ручками у моєму блокноті назву вулиці, дату і час. Назавтра при нормальній температурі у мене нічого не зникло, але в інших районах такі випадки фіксувалися.

P.S. В Одесі невідомі напали на Ольгу Герасим"юк (УДАР), коли вона помітила організацію "каруселей".

• Подобається Подобається x 4
  18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

це та колишня телеведуча з 1+1?

19. Boris_Kiev

20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ну ТАК то вже косяк, чи навряд від ПР це йде...

а де твій аватар? :)