Васю-Васю, На нашій території "обіскакалась" ПР. Дехто - із шумом, дехто - тихо. Залишилося два округи відбити і все. Ось щойно із проблемного Первомайська приїхали до Києва шукати захисту від тиску ПРдаунів. Краще розкажіть, як правою рукою голосували за ПР, а лівою - за Свободу?
интересно. а почему Я ТО ПАЦИЕТ? ты АЗАРОВУ ЭТО СКАЖИ http://news.mail.ru/inworld/ukraina/global/112/politics/10824292/?frommail=1 ишь как. азаров сказал - а я -пациент
Краще писати це слово через "О". Яблучко від яблуньки. Людина, яка не взмозі вивчити державну мову - клінічний даун і тільки даун. Кароче - кроком руш у сортир і потім у койку!
да. ты прав. человек который не может выучить мову - даун. а вот который не хочет - не обязательно ---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ---------- а ты не расписывайся за всех. к таким врагам народа люди в штатском приходят ---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:09 ---------- модераторы вы где? хамство и нецензурщина - это же нарушение правил фоурма? ---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:22 ---------- извиняюсь перед шановным панством. но в свете оскорблений бориса не сдержусь: сейчас в новостях прочитал - оппозиция направила в европу и сша заявление с призывом заморозить счета ПР начиная с президента. знаете как это называется? это есть желание выиграть чужими силами. натравить на личного врага - другого. вместо того чтобы честно бороться собсвтенными силами!
Щойно віддзвонився хлопець, який у 2004 їздив у нашому з Олегом "Бухгалтером" екіпажі. Я прочитав у новинах, що на його повного тезку (довірену особу члена ОО) напали бандюки і зіпсували відеокамеру. Ну а сам цей хлопець займався екзіт-полом від Центру Разумкова у Бортничах (край Києва). У школі було 3 дільниці, входи з різних боків, крім них була ще інша команда опитувачів. Так на хлопців з іншої команди (екзіт-польщиків! Не спостерігачів!) наїхали бандюки серед білого дня, позривали бейджики, відібрали урну, анкети і порадили зникнути. А з Майдану долітають підсилені голоси. Святкують вчергове "дєнь асфабаждєнія". ---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ---------- Правильно зробили. Бандлитам- тюрми. "Доктор: Это у вас бред. Вы в лечебнице. Мы вас вылечим. Берлага: Нет, не бред! Доктор: Нет, бред. Берлага: Вы с ума сошли. Я вам говорю, не бред. Доктор: Нет, конечно, бред! Берлага. Не бред. (В сторону.) Эх, была не была! (Трусливо толкает докторшу в плечо.) Эне, бене, раба, квинтер, финтер, жаба." У койку, вбогий! Кому сказано, шлемазл!
Выборы по правилам ПР - изначально были нечестными. ПР и честность - понятия несовместимые. Местные выборы 2010 года это показали наглядно - то была репетиция выборов 2012, местная власть на Донбассе далека от легитимности. Когда Вас совершенно безоружного, не дай Бог, окружит пара-тройка вооруженных до зубов головорезов и начнет выкручивать руки - Вы не вздумайте даже пискнуть или обратиться за помощью - надо же своими силами
так весь вопрос кто эти головорезы. они могут быть грабителями в магазине. а могут быть тремя сыновьями защищающими старушку мать от произвола. весь вопрос в том - что ПР- светлые силы или темные? а не в методах. ---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ---------- понимаете если честно - нафига не сдались мне эти ПР. если бы не одна проблема: от России нас оттаскивают. надо с ней быть вот где беда! помню, до 90-го года я жил - и помню это чудесное мироощущение - мы считали себя Россией моего сознания даже не касалась мысль - вот Россия- мол - другая страна.
ELiKA Перепрошую, Ви - олігофренопедагог? Навіщо Ви цьому овочу пояснюєте - у нього "ехолалія" - повторення одного-двох почутих слів. Іноді у правильному граматичному відмінку. Це вже "органіка", тобто не функціональний розлад кори головного мозку.
Темные - и без вариантов. Там и без Вас проблем хватает. Вообще-то России как таковой, тогда не было. была РСФСР, а это несколько иной расклад. А страна, в которой Вы могли жить до 90-х называлась СССР Человекам надо давать шанс.
Тут запущений випадок. Якщо хочете з ним попрацювати - робіть це за допомогою доступної йому "дидактики". Типу "я маленькая девочка, танцую и пою. Я сталина не видела, но я его люблю".
- ПР також є корисна, та буде стільки, скільки треба. Хижаки теж потрібні, бо якщо, припустимо, в лісі буде забагато зайців - то вони сжеруть усю молоду поросль, і дерева не виростуть... Наш народ (досить велика кількість представників) розуміє тоді, коли його добряче від...ть. От тоді у нього вмикаються мізки та розуміння. А якщо без болі - то не цінує. Кожний інструмент виконує свою роботу.
його вже Борис й так перегодував ---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------
примитивное суждение, допустим, ваш Львов волею истории в Албании оказался, и те, кто не захочет выучить албанский-= быдло. без роду , племени и чести, по вашему?
Голубих більш коректно порівнювати не з хижаками а з паразитами. Вони, до речі, теж мають свою роль в екосистемі.