Ющ та Янек. Київ вже тоді був наляканий рагулями-рейдерами зі сходу. Юля пролетіла через велику к-сть противсіхів яких у Києві було досить, на додачу надзвичайно низька активністю виборців власне у столиці.
Скажите - а "противсiх" - он за профФесора голосовал? Ну - его голос добавился к тем, что "за" янакуовича? А чего - не "за" тимошенко? Не повезло Юле с народом?
Досі пам'ятаю задоволену пику Мірошніченка на львівському ТБ коли наша місцева "еліта" закликала не голосувати за Юлю бо вАна пАгана. На голос Стецьківа (тоді Наша Україна), який намагався довести що такі заклики лише на користь кандидата від ригів ніхто не зважав.
Возможно вам не понравиться мое мнение, но нам не хватает уравновешенных лидеров. Все мы выбираем среди буйных... Я очень надеюсь на спокойствие и выдержку Кличка. По крайней мере - он не вызывает отторжения ни где в Украине. И, к сожалению, уже первые комья грязи летят на него не от пр. Для "знать" не обязательно быть киевлянином м.Київ Тимошенко Ю.В. 65.34%
Будемо рахувати що генеральні навчання пройшли успішно. Ригіонали втратили контрольний пакет у ВР. З мажиротарників будуть робити своїх, але "Чечетов" уже так просто ними не буде командувати. Кожний мажоритарник - жулік який пішов захищати бізнес у ВР буде думати про те що через два роки президент може бути змінений і бандитська дисципліна в ПР потихенько дасть тріщину. Опозиція пройшла навчання по обєднанню.... і це дало результат. Ще раз доказано що політичні проекти типу Королевської не проходять - тобто бабло не рішає - а це добре. ВР не зможе нічого робити бо президент буде блокувати і наверх повилізає все злодійство ПР - буде явно видно де граблять народ. З "донецьким народом" нічого не зробиш - це малоосвідчене населеніє можна змінити або силою, або часом. Силою це у крайньому випадку, а так потрібно почекати поки зміняться покоління і поки що на них не звертати уваги. Реально "донецький народ" має впливу 40% і вистарчає обєднати Україну без "донецького народу" і ПР позбудеться влади. Ці вибори показали що перша спроба обєднання пройшла успішно і саме головне дала результат. Друга спроба через два роки дасть ще кращий результат. ці вибори показали ще одну річ - Янукович став президентом дякуючи маніпуляціям, підкупу, і фальсифікаціям і тепер кожен українець бачить що якщо обєднатись без "донецького народу" то Янукович перестане бути президентом - це головний результат цих виборів.
регионалы НЕ ПОТЕРЯЛИ контрольный пакет у ВР. вместе с мажоритарниками лишь небольшая часть из которых тушки а большая ПРИНАДЛЕЖИТ к партии регионов - они будут иметь не то что обычное большинство а вместе с коммунистами возможно и конституционное. какая потеря контрольного пакета о чем вы лепечете?
конституційна більшість їм самим не треба вони і до цих виборів могли собі 300 карток намутити... але навіщо? занадто великі ризики і відповідальність не збираються же вони язик робити вторим государственним
Дурнику..... вони живі люди і не раби щоб комусь принадлежать. крім того вони дістали автономність, бо не є в партійних списках..... і думають про своє майбутнє. В даній ситуації ригіонали стали на граблі, коли змінили закон. Варіант Кучми один до одного не повториться.... пройшов час і ситуація не та. І по факту мажоритарники не шофери, секретутки і інші підставні, які були у попередньому скликанні, а більшість з них вповні адекватні люди, які розуміють що ПР веде державу у яму.
что за фантазии. большинство мажоритарников люди из ПР и они ничем не отличаются от таких же людей из ПР что СЕЙЧАС в парламенте!
Ви трохи перепутали час..... люди з ПР це не те саме що люди з КПРС коли КГБ за всіма слідкувало. Більшість з них повязані бандитськими ділами, але є частина яка мусіла до ПР пристати бо інакше бізнес заберуть і та частина здасть ПР при першій же реальній можливості ---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ---------- І скільки там шоферів охоронців і секретуток....
Ви трохи перепутали час..... люди з ПР це не те саме що люди з КПРС коли КГБ за всіма слідкувало. Більшість з них повязані бандитськими ділами, але є частина яка мусіла до ПР пристати бо інакше бізнес заберуть і та частина здасть ПР при першій же реальній можливості --------------- тут мне возразить нечего. я же не могу с вами спорить не имея ни доказательств ни общих точек соприкоснования. нота бене: вы считаете что большая половина регионалов мечтают сдать регионалов,предать и плясать на их политических трупах. ну я ваше мнение понял.
Ні ... будуть рятувати себе..... бо при зміні президента не захочуть в тюрму.... а те що президент буде змінений то уже видно.
ладно. вы считаете что в будущем президент будет изменен и тогда регионалы побегут как крысы с корабля. тоже спорить не о чем. что я , пророк
Сказать честно - не знаю. Но вот одно знаю - "тушек" среди них не было. Зато было их навалом среди "правильных" депутатов от "не бандитских" партий... Не подскажете - сколько из бют'а перебежало, как крысы? И эти люди колят мне глаза "противсiхством"....
Це в другому турі, коли проти Я. один на одині? Подивіться на перший тур, Київ - від 30 до 38%. У той час коли за Я. в Донецький області в першому турі - від 70 до 80%, і в другому - 80-95% Чи для вас це занадто скаладно, щоб зрозуміти настрої киян?
Если бы у киевлян были бы ТАКие настроения, какие вы им хотите приписать - то и во втором туре получила бы вона свои 38%. А остальные или не пришли бы, или - противсiх. Но ведь второй тур показал совсем не то! Неужели вам это сложно понять?