Бозя, певно, в одному місці розум дав, а в іншому забрав. Думала, що може хоч в нас по мажоритарці (126 виборчий округ) пройде нормальна людина, а подивилась результати Цей кандидат за своє політичне життя змінив 6 (!!!) партій. В минулому парламенті став "тушкою", потім розкаявся і його прийняли знову. І тепер він знову в парламенті... Так притому, що він навіть не проживає тут, а Києві. А той, хто дійсно за останні роки зробив багато для району не пройшов... Куда ті люди дивились, чим думали
Пане VasMT, мене з вами ніби один виборчий округ. Ви, певно, можете більше розказати про Олега Канівця. Він якраз і виграв у нашому окрузі.
А я не дуже вірю в "багато зробив", бо як правило, то є багато накрав, а потім багато зробив. ---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:00 ---------- А вам весело? Хлоп плаче....
Одне з двох слів явно зайве ---------- Додано в 15:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ----------
Нічого. Або майже нічого. Голосував за нього по проханню однієї шанованої людини. Ні більше, ні менше.
"Батьківщина" – 45-50%, Партія регіонів – 20-23%, Кличко – 7%, комуністи – 6%. Це було навесні 2012 року. Такий результат на жовтень спрогнозував один із нинішніх заступників Олександра Турчинова у штабі "Батьківщини". До таких рейтингів вони прагнули. Автор цих рядків, приголомшений оптимізмом співрозмовника, попросив зафіксувати цифри на папері. Бравурний заступник керівника штабу погодився і навіть поставив свій підпис. "У жовтні перевіримо", - усміхаючись, пообіцяв він. Чому "провисла" опозиція? Її кампанія виявилася зовсім не тим, що очікували почути люди. Замість конструктиву штаб знову їх занурив у конфлікт Тимошенко та Януковича. Про те, що влада погана, опозиція пояснила виборцю дуже швидко - особливо і переконувати їх не було потреби. Але чим вони будуть займатися у парламенті наступні п'ять років - з цим було складніше. Гасло "ми їх зупинимо" найменше відповідало уявленням про те, на що здатна опозиція. Весь попередній досвід "Батьківщини" показував, що вони якраз не можуть зупинити Януковича. У них немає історії перемог над цією владою, тому ця обіцянка не була нічим підкріплена. Але як бути з цифрами, наведеними на початку статті? Зберегти обличчя опозиціонерам у ніч виборів дозволить тільки фраза про те, що сумарно "Батьківщина", УДАР і "Свобода" набрали більше, ніж Партія регіонів та комуністи. http://www.pravda.com.ua/articles/2012/10/26/6975534/
на сайті ЦВК пише шо Козак наразі лідирує, правда опрацьовано лише 12%, що само по собі теж насторожує. Чаклують http://www.cvk.gov.ua/vnd2012/wp040pt001f01=900pf7331=122.html
Не було вашої вказiвки! Привчайтеся панувати, бо тепер ваша влада прийшла. Ввечерi показували, як свобода шампань пили... )
Я вирішив, і всі про моє рішення знають. Партійні списки партійними ,а от по мажорно він проходив і так, судячи по кампанії та вбуханих грошах. Так що мій голос нічого не вирішував, це перше, а друге, там більше нікого не було гідного. І він в тому числі.. Ні, це була не вона. Хоча на зустрічі із нею, саме за Канівця вона просила голосувати виборців. Не за свого, а саме за ОО.