Взагалі то с тюркського, і тим брендом конезаводчики таврували коней. Для того кусок заліза накалювали у вогні і прикладали до тіла, в результаті чого залишався опік і потім рубець
Відносно людей таврування на Русі почали використовувати десь у 1270 році. Але воно було не дуже популярне. А от Петру першому дуже стало довподоби таке покарання і в 1700 роках почали таврувати усіх злочинців, аж доки не відмінили цю жорстокість у 1824
Ну а хочеться побути трохи лицарем )))) Можна, напрриклад, набити тату ракушки на внутрішній стороні ноги. Коли прикладаєш вухо до тотої ракушки, то буде чути запах моря ))))) Звиняйте, я трохи туткай вульгарний лицар, зовсім трішечки )))
Тю, щоб відчути запах "моря" не обов"язково набивати "на внутрішній стороні ноги". Можна нижче спини)
Фууууу. Навіщо сюди пхати фізіологію? Я хоч і не люблю (не сприймаю) цей день як свято, але то вже занадто. Є гілка ПРО ЦЕ . А тут про інше.
Поки тут розводилась полеміка, встиг мільойон раз посваритись і помиритись. ПМС, гордість, характер і третя світова. Жизнь! Отже, у мене ще э запас по часу. Бо зустрінусь з нею аж 17 лютого. Порадили мені сьогодні не розбалувати дівчину)) Бо потім будеш часто купляти)) Все-таки схильний до браслета-цепки, думаю срібло чи золото. Хіба би щось класне замітив то б змінив думку. Як згадувалось раніше, треба згадати що їй подобається. Зі всього що я почув, то тільки те що сумує. Невибаглива вроді
Цукерки, якісь оригінальні. Квіти обовязково. А у кафе можно сходити і не 14 лютого. Якщо вас поряд не буде то враці, як можно раніше подзвоніть і привітайте. У наш перший день закоханих я була за кордоном і у було дуже приємно отримати привітання від нього, коли прокинулась (ми теж тільки 2 тижні як були разом)
Усім привіт. Був нереально загружений! На превеликий жаль, саме в цей момент, моє матеріальне становище ще більш погіршилось, і я зараз трохи в дупі. Взагалі не прикольні відчуття. В суботу зустрічаюсь з дівчиною. Всеодно планую щось купити, навіть хоч щось. Дізнався що вона не любить золото. Любить коли хтось дарує від душі навіть якщо невгадає. Любить духи, взуття, і щось із символом лева) Буду за 1-2 дня "по-шуріку" оприділятись із того всього. Якщо хтось може щось підкинути з їдей що можна провернути, то буду вдячний.
То файно. Срібло на порядок дешевше золота. Вже давно хтів написати на рахунок срібла, але якось не наважувався. Хоча б тому, що майже завжди в розпачі, коли починаю гадати про те, що комусь подарувати))) Як на мене, в даному випадку щось зі срібла - якраз то, що треба. ІМХО
Та вже ж День закоханих пройшов. Нічого не провернув, як я розумію?Проблеми вже нема.То навіщо ще питаєтесь? Але ні, щось могу порадити: щоб провернути подарунок дівчині - треба цього тільки хотіти. Що б не подарував від душі, щиро - все буде так. А якщо дуже зайнятий та дуже в дупі, то прогнози невтішні) Ще й свято на 8 березня скасували. Нічого вже не треба, гуляйте так.
Я не розумію,щоб привітати кохану треба чекати свят по календарю? Я наприклад вітаю свою кохану дружину коли я і вона маємо добрий настрій,можемо піти на закупи на тиждень і якщо нам добре гарний настрі в обох я йду в відділ квітів беру файний букет і дарую дружині,а примусово то не є радість
Наприклад подарунків від коханої,які можуть бути подарунки,в мене є кохана людина то є найголовніший подарунок і я кожен день з нею прожитий вважаю подарунком від Бога який з'єднав наші серця