Ламати - не будувати... Тільки не розумію, навіщо ви з паном @Forpost усе перекручуєте і благородні наміри ТСа унепристойнюєте, демонструючи своє хамство?
В процесі зустрічей мабуть вона казала, що їй подобається. Буде їй дуже приємно, якщо ви вгадаєте з подарунком. Ось я своєму хлопцю казала, як я хочу термокружку, в один чудовий день, він мені її подарував. Було так приємно!
Це типова бабська тактика, фуліган. Довге волосся, розум короткий, після першого ж аргументу відбиваються штампами тіпа "то вам такі жінки попадались" і "в чоловіка проблеми". Бабство в тому відношенні як ватні кацапи - їм хоч кіл на голові теши, дуже рідко адекватні попадаються.
Якщо чесно, то мені всеодно що пише пан Forpost, я звернувся сюди щоб почути думку від жіночої половини. Все таки розділ "Дівочі посиденьки" а не "Поради від Пікап-мастєра".
Не знав де приткнути...@anonymisiii вибачайте за офтоп , може жіноча половина тж шукає подарунків, то тут супер оригінальний Подтяжки держатели рубашки ЗАКАЗАТЬ: http://ali.pub/5mi43 Цена : $3.99 - (БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА) Переглянути переклад
Звичайні тримачі панчох, тільки догори дригом @Hyligan, хочу запитати, як у представника чоловічої статі: Ви б вдягали такий подарунок, чи заради приколу виклали?
То він свої фотки й виклав. Нє? )))) Тема з гламурних подарунків повільно зкочується до теми "Подражни Latana Royal" ))) Ану киш, жинтильмени-збоченці )))
Навіщо тавро? Це ж не середньовічча. А тату нині в моді. Навіть зірки тим страждають. Он, Ванеса Параді нататуювала собі, що вона жінка Джоні Депа. А потім Джоні Деп пішов, а напис залишився
Доречі ви в курсі шо тавро по англіцьки то є бренд, так що дарування брендових речей справа символічна