Дуже здивований пропозицією, але дякую, мабуть відмовлюсь. Просто з принципу. Все життя сам на себе заробляю і ніколи не беру ні в кого. Може це по-дурному, але я так живу. Попрошу добирати слова. Це моя дівчина! Якщо сприйняти з гумором, то подарунок теж приємний)
А взагалі, така романтична тема... молодий лицар бажає зробити приємність своїй юній діві, не зважаючи на труднощі. Захищає від кривдників і конкурентів... ех, різні приємні спогади і фантазії навіяла
Раз зайшла про тото мова..... Уявіть собі : все склалося файно, подарунки подобалися і через деякий ви побралися. Діалог між вами років через 10 після весілля : Вона : а що ти мені на Валентина подаруєш? Він : а я тебе виграю покохаю. Вона : Та ну тебе... Дурниці тобі в голові. Він : Ну, то будеш, як дура, без подарунка.........
Взагалі то дивно, що золото і срібло одягяються одночасно... на мій погляд то якийсь несмак. Вони дуже різні по всьому. Ви впевнені, що Ваша дівчина носить із золотом саме срібло, а не біле золото?
Бородатий жарт у стилі а-ля Петросян Сподіваюсь, нікому при здоровому глузді не прийде думка так жартувати з жінкою
Навіть не знаю... може Вам жінки траплялись трохи недалекі, які вважають себе річчю? Я категорично проти дарування живих істот, навіть таких, як цуцики чи котики, не кажучі вже про цілу жінку
Чи Ви маєте на увазі, що жінки Вам дарують послуги у вигляді інтимних стосунків? Так може то були повії? Бо тільки у повій іним є товар