Файний спінінг - файно коштує. Якщо любитель - так собі, то це будуть викинуті гроші. Якщо ж рибак серйозний, то це треба точно знати, що йому потрібно. Бо це, як купувати інструмент музиканту не знаючи на чому він грає, ІМХО. А в цілому, мене дуже дивують люди, які питаються у незнайомців про подарунок для близької людини. Зазвичай, такі ідеї приходять у процесі спілкування і базуються на знанні різних особистих нюансів.
Он, @manur дав симпатичну пораду А виявилося, що той рибак не вживає. Ну і шо, ми тут вгадувати повинні?
я б цю падлюку обмотав сітками закинув потім б його в ставок і лапав електровудочкою а наприкінці поклав би йому в кишеню гранату без кільця
Не ображайтесь. Я нікого не бажав образити. І в мене був в житті період в 9,5 років, коли я не вживав через стан здоров"я.
Де завгодно! То для ніг тренажер, але хлоп своєю самою проблемною частиною тіла до нього прилаштувався
Суто на мою думку - подарок якийсь не-подарок))) Якщо хочете зробити приємно то подаруйте щось що людина давно хоче. Якщо він нормальний мужик, працює і заробляє на сім"ю - я думаю що це нормальна поведінка людини яка немає часу та бажання сидіти фантазувати)))