День Валентина та подарунки

Тема у розділі 'Дівочі посиденьки', створена користувачем anonymisiii, 3 лют 2017.

1. anonymisiii

anonymisiii Жизнь Вася то така вєщь, яку не понять ...

Усім доброго вечора! Не сваріть мене за пост не в тому місці і за банальність.
    Пишу тому що хочу взнати думку від реальних людей, а не всяких там статтейок.

Справа така, зустрічаюсь з дівчиною. 3 тиждні. Дівчина подобається, 4 роки перед тим не міг її виловити)) Тобто 4 роки тягнулось, моталось але аж тільки тепер її випадково зустрів і понєслась...)

Проблема, як завжди заключається в подарунку на день Валентина.
    У мене було багато дівчат, але ніколи не втрапляв в таку халепу як за 3 тиждні до такого "формального" дня.
    Отже, не хочу робити серйозних подарунків бо це явно стрибок вперед, і не хочу образити якщо подарую якусь фігню.
    Дівчата, жінки) Порадьте "середнє" що можна прикинути як подарунок дівчині. Їй 20

Ресторани і тому подібне відпадають бо на 14-те не зможу бути в місті.

Дякую) Зелений мабуть раз тут питаюсь поради)
    Сам не люблю формальних свят, але не хочу бути засранцем перед нею всьотки
    О такі пироги

2. manur

manur Well-Known Member

У календарі Східних Церков (Православної 14 лютого згадуються лише святі Трифон, Перпетуя, Сатир, Ревокат, Сатурніл, Секунд, Феліцитата, Петро та Вендиміан. Натомість пам'ять трьох святих Валентинів українські Церкви відзначають 7 травня, 19 липня, 12 серпня.

День святого Валентина — Вікіпедія

@anonymisiii, ви римо-католик? А дівчина ваша римо-католичка? якщо ні, то це свято просто ТУПО вам святкувати.

3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Від якої суми для Вас починаються "серйозні" подарунки?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. anonymisiii

Ні, самому ж по-барабану ці всі свята. Просто їй 20 і вона скоріш всього подумає що я зажмотився. Це ж 20 )))

Та діло не в коштах, а щоб "не гнати лошадєй" вперед. Вибрати щось нейтральне

• Подобається Подобається x 1
  5. Latana Royal

Ви так кажете, наче вони молитовну службу з того приводу справлятимуть.
    Цей день лише привід проявити увагу і зробити приємне коханій людині, якщо така є і якщо маєте бажання.
    А якщо хлопеці буде дівчині про римо-католиків розповідати, замість того, щоб купити цукерки, то він прославиться як скупий "засранець" (с) :pardon:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  6. Latana Royal

Подарунки приємно отримувати не тільки в 20

Я трохи не розумію Ваших побоювань, про отих коней. Ви 4 роки за нею ганялися, а тепер боїтеся, що вона про те здогодається? Чи Ви думаєте, що її злякаєте кільцем з діамантом?

• Подобається Подобається x 3
  7. anonymisiii

Фактично ми зустрічаємось 3 тиждні.
    Я хочу почути поради що можна подарувати враховуючи такі терміни.
    Так, я не хочу її злякати якщо куплю щось серйозне, що буде намікати на дуже серйозні стосунки. І їх ще немає
    Справа не в тому що я їх не хочу, я просто не люблю спішити і забігати наперед.

8. Latana Royal

Цукерки рафаело у святковій коробці (вони саме до весняних свят роблять коробочки з сердечками, квіточками), м'який ведмедик Тедді (яких завгодно розмірів, і чим ближче розмір ведмедя наближуватиметься до її власного зрісту, тим частіше колотиттметься її сердце) і квіточки - стандартний варіант, який ні до чого не зобов'язує.
    Можуть бути нюанси. Так, наприклад, якщо Ви значно за неї старший, то це буде несолідно. Тоді можна ведмедика невеликого і йому в лапи коробочку з ювелірним кулончиком, тощо.
    Можна квіточки і цукерки сувмістити: зараз роблять оригінальні букети з квітів.
    Взагалі то мало знати вік дівчини, важливо ще брати до уваги інші фактори: характер, соціальний статус, середовище в якому виховувалась, коло інтересів і цінностей.
    Можливо "святковий кошик" з набором продуктів (у нас в супермаркетах такі роблять) буде доречнішим, ніж ведмедик...

Останнє редагування: 3 лют 2017
  9. Irina Serova

Irina Serova Well-Known Member

Подаруйте парфюм, близький за ароматом до тих, якими дівчина користується. На мою думку це нейтральний подпрунок і в одночас не буде вважатися якоюсь дрібничкою непотрібною.
    Ще доречно, на мою думку, подарувати якусь прикрасу з напівдорогоцінних металів, або каменів. Така річ і не буде "зобов'язувати" і в той же час не буде виглядати якоюсь дешевкою.

10. Latana Royal

Як на мене - парфюм можна дарувати тільки якщо точно знаєш назву, чим людина користується. Бо запах, якщо не вгадати, здатен дратувати і викликати головний біль.
    Мені, наприклад, із купи різноманітних ароматів, які дарували чоловіки, вгадав лише один, з одним ароматом. Сотня інших скляночок була сплавлена кому завгодно, хто згоден був забрати, бо який сенс їх зберігати. Парфуми з часом починають смердіти :pardon:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Флешка у вигляді Серця

12. Forpost

Forpost Стоїк

Крамниця квітів за оперним

Tapatalk

• Корисно Корисно x 1
  13. Latana Royal

Ой, дякую, помітмла помилку завдяки Вам. Хотіла написати "букети з цукерок" :pardon:

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Нічого дорогого, нічого інтимного, тільки приємність - троянда і коробка рафаелло саме те. Три тижні ще не той срок, аби дарувати щось дороге і багатообіцяюче.

• Подобається Подобається x 2
  15. Latana Royal

от мені цікаво, а є такий шаблон, за яким можна виміряти, через скільки тижнів починається кохання і серйозні стосунки?

• ... ... x 1
  16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мені чоловік довго не покупав парфуми, а як купив перший раз парфум, так і влучив в десятку, мені так він сподобався.
    Кёльнская вода Вербена. Він для літа дуже гарний, як на мене. Аромат лимонно-м'ятний, пречудовий. Свіжість, гарний настрій - забезпечені. На літо його беру завжди, пока не набрид. Не можу сказати, що дуже стійкий, так і коштує недорого - зараз десь 380грн - 125мл.

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Думаю парфуми, троянди і рафаели не годчться...якщо там є ше "вздихатілі" та всі припруться з рафаелами і трояндами, дехто з парфумами :facepalm:

• Креативно Креативно x 1
  18. Latana Royal

Ну а мені в Yves Rocher дуже підходить декоративна косметика, косметика з догляду і категорично не підходить жоден із парфюмів. В кожному присутні досить солодкі нотки, від яких мене нудить :pardon:

19. Latana Royal

гадаєте, що наш ТС там у черзі до неї стоятиме?

• Смішно Смішно x 1
  20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Можна троянду, або ромашку, але віртуальну, в вигляді ММS

• Креативно Креативно x 1
а де твій аватар? :)