День Святого Валентина

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем genykn, 29 січ 2009.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

І в мене він асоціюється із самотністю..якось зовсім не по-святковому себе почуваєш серед закоханих пар..І так завжди...бо..бо так...

• Подобається Подобається x 7
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Пари є в кожен день, свято чи ні...
    Викидай сумні думки із голови живенько! За людей треба тішитися, то й самій щось приплететься. ;)

• Подобається Подобається x 8
  3. Іспанка

Та я тішуся:)Чесно-чесно..тіки шось не приплітаєцця ніц...

• Подобається Подобається x 6
  4. Liliyah Romanova

Та де воно від тебе втече? ;)
    Всьому свій час. Головне не переживати і "все буде вшистко". :give_rose:

• Подобається Подобається x 5
  5. Іспанка

Я намагаюся,але.....не завжди виходить...

• Подобається Подобається x 3
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не святкуємо, у нас щодня день закоханих :)
    І що? Складається враження, що всі ми по замовчуванню віруючі. А може комусь все одно що церква думає про це? А може хтось взагалі атеїст? І чого зразу церкву вмішувати? Не всі ж живуть по законах церкви..

7. Liliyah Romanova

Якщо свято виникло саме як церковне, а з церковного календаря його викинули лише в 1969, то в такому випадку згадати церкву цілком доречно. Тим більше, якщо зважити на сан самого Валентина.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зле.............. Але якщо бути точним, то не я вмішую церкву. Зле у тому, що ті ж атеїсти вмішують церкву. Хочете день закоханих - святкуйте, а св. Валентина не вмішуйте сюди, бо то як шаманство виглядає.

Останнє редагування: 30 січ 2009
  9. Summer

Summer Well-Known Member

абсолютно згідна, то не наше свято.... не українське. Просто в цей день буде гарна торгівля.....
    кожен день може бути гарним святом, святом закоханих:):give_heart:

от коли я була в Трускавці, то там екскурсоводи роблять екскурсію в Старий Самбір ( якщо не помиляюсь), що там похований св. Валентин, але то не той Валентин ..., хоча на 13.02 там багато закоханих.... можливо, ще з форумлян напише більше інформації про нашого Валентина

• Подобається Подобається x 1
  10. Меня тоже бесят все эти сердечки-зайчики. При том уже со школы. :nea:

• Подобається Подобається x 1
  11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ну то не є таке страшне свято, хочеться мати ще один привід провести день удвох - вперед, маленький презент підніме настрій будь-кому, головне, щоб то не була "обязаловка" як на 8 березня.
    Актуально напевно для тих, кому важко наважитись на признання в симпатії, особливо між юними особами.
    Головне не робити з того мацею.
    ЗІ:Мені чоловік кілька років томуна Валентина таку душевну відкритку подарува, що я її тримаю і чуть не плачу, щоразу читаючи, від щастя.

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я люблю бідьше 8 березня..в цей день багато квітів і немає рожевих мусі-пусі

як була на святах у Львові, то мені кожен день Макс дарував перзенти..ото був суцільний День Валентина .:)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви часом не вчителька, нє?

14. Usmishka

Зато купа "нехороших" висловлювань про Клару Цеткін і шо весь світ то не святкує...:)

• Подобається Подобається x 2
  15. Ну зачем нужно обязательно привязывать этот праздник к коммунизму? :dntknw:

16. Usmishka

То не я його прив'язую, а щороку вислуховую, от і ділюсь "враженнями":)
    Мій чоловік любить дарувати квіти 6 чи 7 березня, а 8 його то дратує, і коштують вони тоді в три рази,
    а з СРСР асоціюється -бо тоді то найбільше пропагувалось
    УХ, ОФФ, злісний, вибачєйте....

• Подобається Подобається x 4
  17. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

мені здається, що сьогодні, як хтось писав вище вже будь яке свято є комерціалізоване до краю - на всьому можна вдало заробити. І не це є головною проблемою. само по собі дарувати один одному подарунки (за відповідної матеріальної можливості звісно) приємно і корисно.
    інша справа, що святкуючи те чи інше свято ми не знаємо ані його історії, ані суті і т.д. а більшість свят (як це годиться в українців) просто перетворюється на черговий привід випити. не кажу, що у всіх так, але... буває...
    те ж саме і з днем св. Валентина - чи всі, хто у цей день дарують подарунки знають історію цього свята?
    а взагалі стомлюють оті постійні святкування. фактично що не тиждень, то якась дата, то свято або що... на роботу часу не залишається імхо. коли обмалював у календарі всі "визначні дати" і прикинув витрати на них, то зле стало.:bad:

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

не знаю хто така та Клара(це не вона корали вкрала?), але мені пофіг, Люблю 8 березня і все.Хоча бачу, що з переїздом до Львова прийдеться змиритись з його несвяткуванням.Макс теж не вважає його за свято:)

А я думаю, чого то тато мамі завжи 6 або 7 березня квіти дарує!:))

• Подобається Подобається x 3
  19. Liliyah Romanova

Та нащо аж форумлянам писати. В неті є досить інформації. Правда, не вся правдоподібна. :)

• Подобається Подобається x 2
  20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Згадала себе десять років тому:sad:... В такий час казала собі: кожному овочу свій час. У мене ще все попереду. Або, як казав мій дід, потерпите, дайте срок, будет белка и свисток:), і другу половинку зустріну, і буде зустрічання, і кохання, і зітхання, і все-все-все! І незабаром так воно і сталося.
    Іспаночко! І у Вас усе буде гаразд, тільки вірте:)! Ви світла сонячна людина:good:! І дуже скоро Вам уже не буде не по-святковому, бо поруч буде закохана і кохана половинка! (даю установку;) )

а де твій аватар? :)