Як бувший офіцер на цю тему скажу наступне. В атаку потрібно йти, коли впевнений в успіху і достатку волі для досягнення цього успіху. Розвідка боєм тут недоречна, бо вона лиш додасть впевненості окопавшимся в окопах "браткам". Але нігілізм до вже даючим супротив теж недоречний. В цьому випадку потрібно йти побратимам на допомогу без тіні сумніву.
Харьков отнюдь не является репрезентативным городом для оценки настроений в среднем по стране, Полстраны, полхарькова....- нелогичная фраза, все ж меньше, чем Полстраны,но больше , чем полхарькова, и весьма, а все Ющ виноват, что позитивные идеи европейский и атлантической интеграции в Харькове воспринимаются негативно
Ваші б слова та до Бога. Ви не уявляєте, як це багато. Менший відсоток парижан на барикадах торили дорогу для всієї Франції.
Ви мені нагадуєте Горбачова з його "перестройку должен каждий начать з себя", в чому ви обидва й праві. По Ніцше ГЕРОЙ не повинен оглядуватися на РАБА.
Я наверное тоже. Идет пока судебная тягомотина с апелляцией- поэтому он какбэ и не поддерживает, пока не поддерживает. И правильно-чтобы это не отдавало слишком политикой. Немного радует, что коронование Гепы не форсируется. Возможно идут какие то процессы. Янукович может потерять за счет Гепы больше чем Харьков- получить имидж антидемократа. И все его поездки на Запад и мычание там про свободу и демократический путь накроются медным тазом.
Это в Харькове тот же самый мэр остался? Я как-то видео про харьковского мэра смотрела, там репетировал какую-то телепередачу. Парниша из 90-х. От него рэкетом веет. Это он?
Если ты внимательно смотрела тот ролик , то этот Кернес там появляется в начале, в шарфике, а всю съемку руководит Добкиным как Спилберг.)
Та нема питань - допоможемо! У нас зараз "ФЗ" воює за перевибори. Покличуть на майдан - підемо. Є бажаючі і у Харків поїхати: і людей підтримати, і про своє на усю країну розповісти.
О 13.00 в Харкві оголошено "Майдан". При чому не за ініціативи А.Авакова. Це начебто громадянська ініціатива Харків"ян, що наважились висловити обурення цинічними діями донецьких бандитів та їх пасіпаки Кернеса. Онлайн спостереження можна спостерігати тут: Можна на власні очі переконатись, на скільки Харків і харків"яни поважають себе і своє місто.