День Покрови в Києві

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 14 жов 2010.

1. STK

STK Дуже важлива персона

Я від живих свідків чув.

2. Змейка

Змейка Well-Known Member

Жаль, что мёртвые уже ничего не расскажут.:sad:

3. Luna

Luna Guest

Так они у всех изначально на словах. А "задним умом" легко называть легковерными.
    [OFFTOP] А чего это у украинцев песни заунывные????
    [/OFFTOP]

4. Змейка

Змейка Well-Known Member

Лично я вообще не верю политикам, и ни за что бы не стала принимать участия ни в одном майдане.
    А песни украинские очень даже замечательные.:good:

5. andrzej

andrzej Дуже важлива персона

Елена, а не скромный вопрос: за тех как минимум 400 тыс. поляков уничтоженных Совдепией (очень возможно что больше, российские архивы для польских историков по данной теме захлопнулись в начале 2000-х), Вы столь же сильно переживаете, как и за примерно те 100 тыс. погибших во время польско-украинского конфликта 1943-44 годов?

Причем надо сразу отметить, что у тех 100 тыс., возможностей к сопротивлению было значительно больше, чем у 400 тыс. других.

6. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

То що Вам заважає вивчити історію за архівними даними (які відкрив ненависний вам Ющенко) і як наслідок бути інформованою? Бо старі казки про головне від кремлівських кудєсніків, Вам як московській націоналістці мілєє серцю. І байдуже що вони далекі від правди.Брехня і є Ваша правда.

Це прямий наслідок такого явища як "Пацифікація" з боку польської влади. Ви завжди кажете "я" в свідомо ігноруючи таку літеру як "А". Це і є Ваша так звана "поінформованість" "правда" "знання історії" від самого чесного кремля.
    п.с. Між іншим , той же самий ненависний Вам Ющенко приніс офіційні вибачення польському народові за волинські події під час урочистого відкриття меморіалу Орлят (загиблим полякам) у Львові. А також прийняв вибачення від президента (теж для Вас ненависного ) Л.Качиньського (світла йому пам"ять) за дії польської сторони.
    Але такі дрібнички Вас не цікавлять, і Ви москвинські націоналісти ще з більшим упрямством ішака мусуєте цю тему, сиплите сіль на рану яка вже почала загоюватись. Але це Вам ще аукнеться.

7. STK

STK Дуже важлива персона

Не довіряєш живим?

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

У мене жили три хлопці з Луганської міліцейської бурси. Вони, попри погрози вигнати їх з цього навчального закладу, три тижні відстоювали свої громадянські права на Майдані. Я їх годував безкоштовно дома, на Майдані до організації централізованого харчування їх годувала маса киян, які зачасту на останні гроші готували для них бутерброди. В транспорті (з метро включно) при їхніх пов'язках з написом "Луганськ" їх возили безкоштовно. При мені якась старенька сунула одному з них 20грн в карман (таких грошей кияни їм надавали більше 500 гривень). Єдине, що їм компенсували зі штабу Майдану - квитки назад.
    Та вам цього, Єлєна, ніколи не зрозуміти. Ви просто не знаєте, що в зруйнованій вами українській культурі було таке дійство, як ТОЛОКА.

9. Змейка

Змейка Well-Known Member

На эту тему можно открыть отдельную ветку. Только не нужно уводить вопрос в сторону, с переводом стрелок на коммунистов. Каждый пусть отвечает за свои грехи. Комми - за свои, а вояки УПА - за свои.

10. Змейка

Змейка Well-Known Member

Всё ясно. А Кеннеди тоже я убила?
    Ладно, хотите считать себя героями - считайте на здоровье. Как говорится, чем бы дитя не тешилось....

11. STK

STK Дуже важлива персона

Так хто ж проти, тільки давай не закінчувати список на УПА, а згадаєм ще й про польських і червоних партизанів, радянську армію, народні загони самооборони.

12. STK

STK Дуже важлива персона

Ну да, коли пишуть про Волинську різню, чомусь забувають, що на Волині, крім УПА, ще була АК і загони народної самооборони (польські і українські).

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А що таке "комми"? Невже народ комі повинен відповідати за дії німця-Петра І?

14. Змейка

Змейка Well-Known Member

Ещё раз повторяю - пусть каждый отвечает за свои грехи. Но убийц возводить в герои считаю подлостью.

15. Змейка

Змейка Well-Known Member

"Комми" я называю коммунистов.

С чего это вы Петра 1 записали в немцы?:))

16. Змейка

Змейка Well-Known Member

Я чту праздник Покрова Богородицы. А не день рождения военизированного формирования, несшего смерть мирным людям.

17. STK

STK Дуже важлива персона

Про радянских і польських партизанів ти те саме скажеш? Або на рахунок пам'ятників Леніну, на совісті якого мільйони життів?

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Повне ім'я дворянсього роду Романових: Холштейн-Ґотторп-Романови.

19. Luna

Luna Guest

Это же всем известно, кажется...

20. Luna

Luna Guest

Ой, тут все непросто...Ибо как раз мирные люди - жители той же ЗУ и чтят их память. Для меня лично ЭТО главный показатель, а не весьма сомнительные учебники времен СССР.

а де твій аватар? :)