Так они у всех изначально на словах. А "задним умом" легко называть легковерными. [OFFTOP] А чего это у украинцев песни заунывные???? [/OFFTOP]
Лично я вообще не верю политикам, и ни за что бы не стала принимать участия ни в одном майдане. А песни украинские очень даже замечательные.
Елена, а не скромный вопрос: за тех как минимум 400 тыс. поляков уничтоженных Совдепией (очень возможно что больше, российские архивы для польских историков по данной теме захлопнулись в начале 2000-х), Вы столь же сильно переживаете, как и за примерно те 100 тыс. погибших во время польско-украинского конфликта 1943-44 годов? Причем надо сразу отметить, что у тех 100 тыс., возможностей к сопротивлению было значительно больше, чем у 400 тыс. других.
То що Вам заважає вивчити історію за архівними даними (які відкрив ненависний вам Ющенко) і як наслідок бути інформованою? Бо старі казки про головне від кремлівських кудєсніків, Вам як московській націоналістці мілєє серцю. І байдуже що вони далекі від правди.Брехня і є Ваша правда. Це прямий наслідок такого явища як "Пацифікація" з боку польської влади. Ви завжди кажете "я" в свідомо ігноруючи таку літеру як "А". Це і є Ваша так звана "поінформованість" "правда" "знання історії" від самого чесного кремля. п.с. Між іншим , той же самий ненависний Вам Ющенко приніс офіційні вибачення польському народові за волинські події під час урочистого відкриття меморіалу Орлят (загиблим полякам) у Львові. А також прийняв вибачення від президента (теж для Вас ненависного ) Л.Качиньського (світла йому пам"ять) за дії польської сторони. Але такі дрібнички Вас не цікавлять, і Ви москвинські націоналісти ще з більшим упрямством ішака мусуєте цю тему, сиплите сіль на рану яка вже почала загоюватись. Але це Вам ще аукнеться.
У мене жили три хлопці з Луганської міліцейської бурси. Вони, попри погрози вигнати їх з цього навчального закладу, три тижні відстоювали свої громадянські права на Майдані. Я їх годував безкоштовно дома, на Майдані до організації централізованого харчування їх годувала маса киян, які зачасту на останні гроші готували для них бутерброди. В транспорті (з метро включно) при їхніх пов'язках з написом "Луганськ" їх возили безкоштовно. При мені якась старенька сунула одному з них 20грн в карман (таких грошей кияни їм надавали більше 500 гривень). Єдине, що їм компенсували зі штабу Майдану - квитки назад. Та вам цього, Єлєна, ніколи не зрозуміти. Ви просто не знаєте, що в зруйнованій вами українській культурі було таке дійство, як ТОЛОКА.
На эту тему можно открыть отдельную ветку. Только не нужно уводить вопрос в сторону, с переводом стрелок на коммунистов. Каждый пусть отвечает за свои грехи. Комми - за свои, а вояки УПА - за свои.
Всё ясно. А Кеннеди тоже я убила? Ладно, хотите считать себя героями - считайте на здоровье. Как говорится, чем бы дитя не тешилось....
Так хто ж проти, тільки давай не закінчувати список на УПА, а згадаєм ще й про польських і червоних партизанів, радянську армію, народні загони самооборони.
Ну да, коли пишуть про Волинську різню, чомусь забувають, що на Волині, крім УПА, ще була АК і загони народної самооборони (польські і українські).
Я чту праздник Покрова Богородицы. А не день рождения военизированного формирования, несшего смерть мирным людям.
Про радянских і польських партизанів ти те саме скажеш? Або на рахунок пам'ятників Леніну, на совісті якого мільйони життів?
Ой, тут все непросто...Ибо как раз мирные люди - жители той же ЗУ и чтят их память. Для меня лично ЭТО главный показатель, а не весьма сомнительные учебники времен СССР.