День жалоби. Скажу про своє. Батька свого тата я не знала - він загинув в перші дні війни в пеклі, яке зробили німецькі танки його роті, ніхто і не думав йти на допомогу. І такого було багато. Форсування Дніпра - біля 300 тисяч загинуло. Царство небесне тим, що загинули в тому пеклі, тим хто помер від ран після війни і в концтаборах, в які після війни кинули тих, хто вижив в німецьких концтаборах. КАТІВНЯ! це сталінський режим. А героїзм простих солдатів і офіцерів, а також баб та дітей в тилу нікуди не діти... Ось вони-кати, людожери - на трибуні. Живі, сцуко. А слова Висоцького - вражаючі. "Умрите геройски" - приказ. View: https://www.youtube.com/watch?v=xusrTOxoASw
Парад перемоги на Хрещатику (1920) — Вікіпедія Пара́д перемо́ги на Хреща́тику — спільний польсько-український парад з нагоди звільнення Києва від більшовиків, проведений 9 травня 1920 року на Хрещатику.
точно? Україна втратила Закерзоння аж через чверть століття або трохи більше, коли брати фактичне виселення.
Ха, @VasMT, а я во шо подумав: Цілком можливо, що АТОшників/ООСників колись так само будуть шанувати, шо нє? Так шо Ви маєте шанс;
Залежно від обставин, може бути категорія "вишиватнік", які піаряться, що на майдані стояли, як ватнік хвалиться, що "дєди ваєвалє".
Петлюра увійшов в злочинну змову з Пілсудським. За допомогу Петлюрі Польща отримала кордон по Збручу. Я ж помилково вжив термін Закерзоння. Вибачаюсь.
Вони роз'єднані різними цінностями, а об'єднані ненавистю одне до одного( Існують заради земної насолоди або егоїзму, а не для Божого царства.