День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Раздрай

Раздрай Active Member

Вот и готовимся к завтра.
    Не у всех будет возможность завтра поздравить!:pardon:

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не так. На мою думку таке тлумачення історії принижує перш за все українців. Не потрібно зневажливо називати когось малоросами. Ці малороси творили історію, були її творцями, а не жертвами обставин. Історію з помилками, трагедіями, досягненнями, поразками, перемогами. СВОЮ історію. А як страус ховати голову у пісок, заявляючи, що до всього, що було поганого, українці відношення не мають, принизливо, ІМХО.

3. - был бы особистом, был бы особистый (к вопросу о словесной эквилибристике). Опыт личный (я понимаю польский и читал много, в т.ч. обсуждений на форумах). Остаток Вашего сообщения, увы, смысл потерял... Но я всё равно ценю.

4. Степаныч

А этот чем плох::moskali:? Или этот: :rus:?:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  5. Раздрай

Раздрай Active Member

Сам понимаешь... :mocking:

Ну да ладно... на смайликах жизнь не заканчивается.:nea:

:)))

6. SFO

SFO Well-Known Member

Убрал свои комменты, не хочется на эту тему писать вообще.

7. illia

illia Well-Known Member

ех... "правакация аднака". нє? (с)

8. terrible

terrible Well-Known Member

це все умовно-"українці", "малороси"... тільки зрозуміти не можу, що принизливого в тому, що українці в більшості своїй не уявляли себе нацією на початку 20 ст? якщо це факт... від якого нікуди не дінишся. не розумію. якщо склалось так, що не було можливості формувати національне усвідомлення в людських душах. не розумію я Вас, вибачте.

а де я говорив, що до всього, що погано, українці не мають відношення? Ви щось проспали, вибачте :)
    я не той, за кого Ви мене, шановний Степаныч, приймаете;) і мені обурливо, повірте, читати деякі Ваші дописи, в яких Ви мене трактуете за звичайного... та ще й приписчуете те, що я не говрив:sad:
    та ось
    Ви певно не розуміете мене. я відношусь до історії саме як до історії. для мене не існує поганого чи хорошого. так само як героїв та запроданців. є звичайні люди, які діяли так чи інакше в тих чи інших ситуаціях, згідно умов та власних переконань :) і якщо незручний факт є, то я не буду від нього відмовлятись.

поспішили? не так зрозумли інстуркцію?

Останнє редагування модератором: 8 тра 2009
  9. Раздрай

Раздрай Active Member

Провокация чего? :mocking:
    Мы тут с :preved: а Вы там с:dntknw:

Жизнь покажет... может и не провокация...:pardon::)

10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

автор (чи автори?) цього й не приховує - пацани вирішили порозважатися і "крутизною" повихвалятися :)
    усе це сказано самим автором:
    і власне там (по лінку) - все і написано.
    Тільки от діти чомусь думають, що "боятися" та "оминати дурнів 10-ою дорогою" - то синоніми...
    ==
    а взагалі це (по суті) - "гниленька" спроба "розкрутити" якийсь маловідвідуваний маргінальний форум...

11. gryvul

gryvul Well-Known Member

Вважаю, що для правильного і щирого налагодження стосунків пасувало би вибрати більш нейтральний текст привітання. Це все одно, що у вас там написати вітаю з днем УПА, яке боролося з москалями і жидами, нащадки яких до сьогоднішнього дня проживають серед вас!
    Сподобалося б?

12. illia

illia Well-Known Member

та мені що... я в таких темах вже дискутував, "было дело".
    раз привітали (якщо від серця), значить ДЯКУЮ.
    ВСІМ хто приймав участь в тій страшній війні - честь і пошана, незважаючи ні на що.

13. Agaton

Agaton Well-Known Member

:)

Якщо не модеровані ( як онет, чи wp.pl) ... Відно по різному биває.

:dntknw:

14. Раздрай

Раздрай Active Member

Но ведь День Победы...никуда не денешь...как ни кинь?
    Заслуженный праздник. И в первую очередь советским народом
    заслужен. Вы же не будете опровергать что решения Нюрбергского трибунала не верны... что фашистов нужно к наградам представлять
    за их подвиги...??? Или ради незалежности та самостийности можно на все пойти? А??

:) в войне были и победители и побежденные... убийцы и убиенные....
    Всем честь и почет? Или Вы не так выразились:dntknw:

Останнє редагування модератором: 8 тра 2009
  15. sl4m

sl4m Well-Known Member

ответ Чупага`и устраивает? ;)

искать что то, чтобы это вам доказать - мне впадлу... вначале вы проснуться должны

Несколько иной была позиция США по вопросу об открытии "второго фронта" в Европе. Президент Рузвельт считал, что СССР необходимо помогать в борьбе с нацизмом, ибо это значит помогать самим себе. А будущий президент США, в то время влиятельный сенатор Г. Трумэн писал в газете "Нью-Йорк Таймс" 24 июня 1941 г. "Если мы увидим, что Германия побеждает, то мы должны помогать России, а если верх будет одерживать Россия, мы должны помогать Германии, и пусть они таким образом убивают друг друга как можно больше."
    Из этого Сталину было ясно, что Советскому Союзу следует надеяться только на собственные силы и что союзники вступят в войну с Германией только тогда, когда ее поражение ни у кого не будет вызывать сомнения.
    источник http://svr.gov.ru/history/stage05.htm

16. Степаныч

Принизливе сучасне трактування історії деякими особами. Як от, наприклад.
    Я ж не тільки про Вас особисто.
    Вибачте. Ніколи не мав наміру образити. Відношуся до Вас з повагою. Взагалі Ваша думка мені завжди цікава.
    Спірне питання.

• Подобається Подобається x 1
  17. illia

illia Well-Known Member

так..так...

18. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Позиція президента і позиція нехай впливового, але сенатора - різні речі. І допомагали таки СРСР...

19. sl4m

sl4m Well-Known Member

ну так и слава богу

20. terrible

terrible Well-Known Member

неа, мілейший ;)

і не треба. з Вами і так все ясно.

а що Ви ще хотіли? щоб віжразу кинулись бити Гітлера по зубам? :))) допомагали матеріально... без ленд-лізу не встояли б. ;)

а свої фаназії залиште при собі, профан:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)