День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нехай так...
    Але з якої радості нам тут святкувати перемогу одного окуманта над іншим,тим більше.що війна в нас не закінчилась...понад 10 років..
    Святкувати повернення катів,початок репресій,голоду,смерті,болю?
    тут.на землі.де майже в кожній родині хтось загинув від рук "освободітєлєй?
    Ні.
    Святкувати можуть лиш оті...

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та й Великдень не по Львівськи відмічають! І Різдво Христове! І Отці "Отче наш" різними мовами кажуть! А ще Пейсах. Навруз і Рамадан... Багатогранний світ, і не впирається в кут Кульпарківської...

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Ніц не пойняв...:scratch_one-s_head:

4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я вважаю що для мене 9 Травня НЕ свято. Так воно було встановлене радзєцкою дєржавою на честь того що в цей день капітулювали німці в Чехії чи може ще чого. Війна ж бо не закінчилась в травню 45-го. Вона ще продовжувалась на східному фронті.
    Я вважаю що вшановувати всіх хто поклав свою голову в боротьбі з радзєцким чи німецьким фашизмом треба обовязково. Цей день не повинен бути лише для одних ветеранів і перекреслювати значіння чи заслуги інших, які мають право себе називати ветеранами. Вважаю що 9 Травня може собі залишатись днем радзєцкої воїнської слави, але треба встановити один день який буде святом для ВСІХ УКРАЇНСЬКИХ ВОЇНІВ ЯКІ ЗАГИНУЛИ НА ВІЙНІ! На будь якій війні де Україна приймала участь.

Прошу пана, але ж ніхто не забороняє людям певної конфесії святкувати їхнє свято. Отже якщо для вас важливо святкувати тиждень Світлого Свята Пейсах, то ви собі візьмете тиждень вільного і будете їсти мацу і гірку зелень а на свято Воскресіння вийдете на роботу і будете обслуговувати невірних. А Кульпарків тут ні до чого. Кожен має право на свою думку і на святкування так як вважає за потрібне.

Останнє редагування модератором: 4 тра 2009
  5. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Не знаю, може у кого діди воювали, дійшли до Берліну, повернулись та й ще з награбованими у переможених німців трофеями, то і свято, у мене дід загинув у перші дні війни...Врешті не знаю, де могила мого діда... Таке свято... А для поминання усопших існують інші дні.

6. Шурави

Шурави Well-Known Member

Там были предатели.

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

за таке в нормальному товаристві б"ють в пику. Ви жалюгідний

8. terrible

terrible Well-Known Member

а пояснити можна?

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

М’ясники масового вбивці Сталіна? Із НКВД? От гади.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Кожен має право на свою думку і на святкування так як вважає за потрібне.

11. Шурави

Шурави Well-Known Member

Переход на сторону противника, это ни что иное как предательство.

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Масові арешти і вбивста мирного населення в маштабах до того не відомих в історії людства набагато гірше.

13. terrible

:) почитайте книжки які я виклав. надіюсь, хоч щось прибавииться:) у всякому разі, знання

PS а от кого ж тоді галичани, що пішли в "Галичину"-кого вони "предалі"? :)))

14. Шурави

Шурави Well-Known Member

Вы больше о собственных знаниях беспокойтесь. А предательство, оно всегда предательство, в какие одежды его не ряди.

15. terrible

Ви мені не дружина, не сестра і навіть не коханка, тож і не переймайтесь моїми знаннями :)))
    у всякому разі, вони значно ширші. тому що я не ділю на чорне і біле :)
    а книжечки почитайте... моя порада ;)

16. Romko

Головне те,що вони воювали проти совєтів.
    Нє?

17. Шурави

Шурави Well-Known Member

Безусловно, поскольку:
    1. Я мужчина.
    2. Нахожусь в хорошей физической форме, а потому способен безо всякой толерантности начистить рожу всякому кто попытается нанести мне оскорбление, а тем более личностям с нетрадиционной ориентацией.
    3. Вы первый ту начали пенять на знания, так чего истерите, коли получили адекватный ответ?

Книг я прочёл достаточно много, хороших и разных. Но вот всякое дерьмо читать избегаю. Тем более, что повторяю, случай РОА, случай классического предательства, сколько не разводи совестную демагогию.

18. terrible

:))) а я винен, що в Вас "больное самолюбіє"?

не сперечаюсь, що прочитали... а демагогією і не пахне :) пахне менталітетом совка :)))
    запамятайте-прочитавши кілька книг за, потім кілька книг проти, а потім кілька нейтральних книг-тільки тоді можна будувати погляд на предмет. ;)

19. Шурави

Шурави Well-Known Member

Почитайте на досуге, что значит предательство.

20. terrible

почитав...
    ;)

совкова пропаганда гарно спрацювала, правда, Шурави? розум не здатен навіть замислитись над тим, що більше мільйона колишніх військовослужбовців служил в рядах німецької армії. нічого подібного, такої масовості не було ніколи. не замислювались над мотивами "предательства"?

Останнє редагування: 4 тра 2009
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)