День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Згідний. Особливо - особи нетрадиційної орієнтації. Необовязково сексуальної.
    Ви ж знаєте, в психіатрії є термін "копрофаги".

• Подобається Подобається x 4
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

І я ж про це.

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Хоча є й гілка для ліц нєтрадіціонной орієнтаціі,
    іменуємих в просторєчіі *******ы . Або правильніше - ********ы.
    Нє ?

• Подобається Подобається x 1
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А шо, Дєнь Побєди для Львова традиційний?

• Подобається Подобається x 2
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Та тут, якщо пошукати, є гілка й про інші паради у Львові :) http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=25338
    Тобто з толерантністю у Львові все гаразд! :)

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє...
    Товарістчі,які тут страдают(с) за міфічной побєдой...страждають іншою хоробою...
    Називаєцця вона СОВОК...
    Тут...медіцина безсильна...:dntknw:

• Подобається Подобається x 5
  7. Шурави

Шурави Well-Known Member

Интересно, кто помнит, сколько украинцев воевало в рядах РККА и сколько в УПА?

8. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Ты прав, но национал-социализм дольше писать ;)

Сорри, что встряю, отвечу за себя: любопытство. Слышал много плохого про Ваш форум, попалась ссылка- решил зарегиться - действительность меня сильно порадовала. Обычные люди со своими симпатиями и антипатиями, за русский не забанили перманентно )))))) Да и женулик щас в Трускавце на лечении, изучить окружение т.с. )))) Так шо и у Вас люди простые, и у нас (сам с Донбасса, в Одессе недавно ))))))) Думаю целостности Украины ничего не грозит, абы политикусы не подкачали!
    Сорри за офф!

Вибачте, "новенькие мы", а в чому різниця? :blush:

Останнє редагування модератором: 12 лют 2009
  9. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Сорри, что встряю, отвечу oт себя:
    А чого Ви ходите "там,де плохо".?
    Не нада ,бо ще гірше враження залишиться.
    Краще вивчайте самостійно Нас,яко рагулів і бандерівців,наційоналістів і фашистів...Так нас змальовували з Дня Побєди в 45-м.
    Ви хочете шось змінити в Цім?

10. Hightower

А таки плохо? Любопытный я :blush: Сейчас рисуют иначе, и что? ))))) Истина где-то между! ;)

11. Yurko NOTOCO

Та перестаньте,Ви...За 50 з лишком літ не хотілося,а тепер захотілося Істинu!
    Ваша Істина ...в Путіна & Со.!
    Там і знайдете її.

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Австралія - День Памяті - 11 листопада;
    Австрія - Національне свято Австрійської республіки - 26 жовтня;
    Албанія - День республіки Албанія - 11 січня;
    Німеччина - День народної жалоби Німеччини - 18 листопада;
    Данія - День битви при Дюббелє - 18 травня;
    Італія - День визволення від фашизму - 25 квітня;
    Латвія - Подолання Нацизму і ознаменування Жертв ІІ світової війни - 8 травня;
    Нідерланди - день визволення Нідерландів - 5 травня;
    Норвегія - День визволення від фашизму - 8 травня;
    Польща - День визволення від фашизму - 8 травня;
    США - День ветеранів - 11 листопада;
    Фінляндія - День пам"яті загинувших - 17 травня; і Національний день ветеранів - 27 квітня;
    Франція - День визволення від фашизму - 8 травня;

Не ми одні такі! Давайте спокійніше! Можна святкувати все, від заваленого першого мамонта до перемоги на майдані! Або не святкувати нічого. Але славу загиблим і шану живим віддати треба! Чи Ганс, чи Ваня, чи Мірча, чи Остап... В окопі - не в генеральному штабі. Війни починають не прості "обиватели". А кров лити приходиться їм.

http://www.calend.ru/

• Подобається Подобається x 6
  13. Hightower

Хэх, перефразируя "Не говорите что мне делать..." насчет Вашего посыла к Путину отвечу, что где мое мнение, я уж как-нибудь без Вас разберусь! Истина одна, а вот правд много, если не знали! Насчет 50 с гаком лет - так я в два раза моложе, так что не по адресу, простите уж! Не знаю где Вы свою Истину ищете, но лежит она у Вас точно не рядом с толерантностью ;)

• Подобається Подобається x 3
  14. zet

zet Дуже важлива персона

Для меня День Победы - это праздник. И этого ничто не изменит. Закончилась длинющая война, перестали гибнуть на фронте солдатики, перестали войска наступать-отступать через двор моей прабабушки. Мама моя 1937 года и жила с ней.. Так было так, что наши поставили картошку вариться, затем их выбили немцы (и так несколько раз..), но пока картошка сварилась, то вернулись те, что и ставили её... А было это недалеко от Корсунь-Шевченковской битвы...

• Подобається Подобається x 11
  15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Суворов ще повчав: "воєвать надо, нє чіслом, а умєнієм!" І гадаю, головне воювати за свою землю, "за правоє дєло".
    Зеточко, цілком згоджуюсь, про бульбу. "Война- войной, а обєд па распарядку".:)

16. Шурави

Шурави Well-Known Member

Умело воевали украинцы, умело. Посмотрите статистику по героям Советского Союза.
    А самый результативный лётчик истребитель РККА за войну? Украинец Иван Кожедуб. :good: Это вам не дутые победы намецких ассов. :mocking:

17. Yurko NOTOCO

Говори до гори,
    а гора-горою...
    Та й танцюйте,на поминках,
    як глупий з дурною!
    :good:

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Які ж можуть тут бути заперечення. Героям -Слава!
    Ось що потішило:Из его машин наиболее известны две. Одна — Ла-5ФН, построенная на деньги колхозника-пчеловода В. Конева, с яркими, белыми с красной окантовкой надписями по обоим бортам (а ведь броских примет особенно не любили летчики), имела удивительную фронтовую судьбу. На этом самолете Кожедуб провоевал май — июнь 1944 г., сбил 7 самолетов. После его перевода в сентябре в 176-й гиап на этой машине несколько боевых вылетов сделал П. Брызгалов, а затем К. Евстигнеев, уничтоживший на ней еще 6 самолетов. Вторая ... Джерело

Цікаво? Тепер вже таких не роблять... Та й бджоляр вже не той...;)

Останнє редагування: 21 січ 2009
  19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

щоб спалося спокійнійше
    і щоб нерви зберегти
    може вірші - віршувати
    в іншу гілку перейти ? :) :tongue:

не совсем так, например "Красный Барон" Манфред фон Рихтгофен покрасил свой биплан в красный цвет - чтоб враги боялись а товарищи воодушевлялись ... кстати зря смеетесь с пчеловода. очень многие делали добровольные солидные пожертвования из личных средств для Победы, причем не только граждане СССР ...

Останнє редагування модератором: 12 лют 2009
  20. Шурави

Шурави Well-Known Member

Дело в том, что "персональный" камуфляж с одной стороны, оказывает психологическое воздействие на противника, с другой, такой самолёт более интенсивно обстреливают.
    Кстати, это и сгубило (броский окрас самолёта) Манфреда фон Рихтгофена. Есть предположение, что он не был убит в воздушном бою, а погиб от пулемётного обстрела с земли.

Останнє редагування: 21 січ 2009
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)