День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Брєхня! (с)
    Перемоги комуняк над нацистами? А нам шо до того?
    Пам'яті?
    О, ТАК, вотка і сєльотка на граніті..?

А "опція доступна"?

• Подобається Подобається x 6
  2. Марусино

Марусино Well-Known Member

домовилися. Святкуйе собі, що хочете. А 9 травня проголосіть днем жалоби. Тільки не знаю, хто вас підтримує. Хіба самі себе. Три містечка. От жеж ненависть до росії пхне і пхне. Ну то пхніть куди хочете, набридло щось пояснювати.

• Подобається Подобається x 2
  3. Фесько

Фесько Well-Known Member

Це, як і всі інші - жертви комунізму.

4. levandivka

Тю...
    ТАК вся Європа жалобу 8-го оголосила. То тілько совдепія"своим ПУТьом тюпає...

• Подобається Подобається x 4
  5. Марусино

Марусино Well-Known Member

ааа...точно! ви ж - Європа. Ну-ну. Знов три містечка.
    І чому ви такі незгодні зі всією Україною? хочеет відрізнятись? так відрізняйтесь ХОРОШИМ.

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Марья-развечіцца, за псевдонімом "магістр" - ну чого розкудахталась?! Та ніхто вас не заставляє - святкувати якісь свята, чи нє. Вас заставиш...
    От вічна тактика в москалів і їхніх дуполизів - спровокувати прецендент і "памаґітє!" волати. Найгучніше "лавітє вора!" сам злодій кричить...

• Подобається Подобається x 3
  7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

уважаемый вас мама с папой не учили что хамство это плохо??? фильтруйте выражения ...

8. Samojlovu4

Мммм... шановний(???) артобстрєл.
    Марья в мене в друззях ходить, то маю я право до неї на ти писати?! ;)

Пи.Си.: Ромку, ви мене з тою кармою деколи дивуєте. Вас не поймеш часто. :pardon:

9. А что, он вам обязан одни плюсики ставить? :ireful1:

10. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

О поспілкувалися!:))) Залишилася моя репліка: БУДЬМО!!!:drinks:

11. Samojlovu4

Це ви йому абязані одні плюсікі ставити.
    Рипка, ще раз, якщо ви з дописів і з ПП так і не зрозуміли: я - кармоненависник. І у відповідну групу входжу.

А в цьому випадку я мав ось що на увазі:
    Деколи просто не розумієш, за кого Ромко - за мисливця, чи за ведмедя. :pardon:

Пи.Си.: як шось не зрозуміли і маєте ще -надцять запитань - прошу в ПП. :)

12. А я никому ничего не обязана. :pardon: Я дядя Роме много минусов ставила.

13. levandivka

За НАШУ побєду..? ;)

14. Степаныч

"За Победу... За НАШУ Победу!"(с).:) Т.е. каждый за свою, но вместе.

• Подобається Подобається x 1
  15. gryvul

gryvul Well-Known Member

От і прекрасно. Тільки залишається одне питання: чому одні мають купу пільг, персональні пенсії, квартири, нагороди, а інші- нє?

16. Samojlovu4

А це парадокси життя.
    А скільки вірних ленінців-пабєдітєлєй в Тевтонію ненависну набилося - і живуть в переможеного ворога(!) на соціалі.
    І стоїть та вся гебня в черзі за безплатним хавчиком два рази в тиждень, матєріцца, за звичкою все кругом обсирає і не може зв"язати після 15-ти років еміграції трьох слів німецькою.

• Подобається Подобається x 5
  17. Степаныч

Питання насправді непросте. Частина ветеранів УПА мають однакові з ветеранами РА пільги згідно закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" (Стаття 6. Особи, які належать до учасників бойових дій
    16) вояки Української повстанчої армії, які брали участь у бойових діях проти німецько-фашистських загарбників на тимчасово окупованій території України в 1941-1944 роках, які не вчинили злочинів проти миру і людства та реабілітовані відповідно до Закону України "Про реабілітацію жертв політичних репресій в Україні"
    ). А от як бути з іншими? Головне питання: як визначитись з категоріями? Адже будь-хто відповідного віку може сказати, що з 1944р. по 1954р. (чи навіть 56р.) воював з підрозділами НКВС. І принципове питання: чи підпадають вони під визначення: "Ветеранами війни є особи, які брали участь у захисті Батьківщини чи в бойових діях на території інших держав." Я не знаю.

• Подобається Подобається x 3
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Самойловичу,я думав,Ви вже знаєте,чим я дихаю...
    Так,я ненавиджу совок і вважаю його найбільшим злом і трагедією в історії людства...
    Але це не означає,що я буду хамити опонентам,які його захищають..
    Я не дуже сприймаю взагалі весь рід Гомо..ммм...сапієнс...
    Але це не означає,що я буду хамити навіть окремим його представникам...

Останнє редагування: 14 січ 2009
  19. Samojlovu4

Та ладно, Роман, не гнівайтеся.
    Мене просто дратує українська типова нірибанім"ясовість. В цьому питанні я категорист і радикаліст.

Признаюсь, я приміром ціную гумор полковника і мені часто відверто подобаються його дописи. Пише він влучно, нема де правди діти. Ціную деяку інтилегентність Стєпанича і розум. Деякі інші бригадники також може бути, крім анки-пулємьочіцци звісно.

Але я НІКОЛИ не поставлю їм навіть паршивого плюса, чи якимось іншим способом викажу свою до нього прізнатєльность! Ну нє, і всьо тут, хіба якийсь крайній випадок.

Я не хамлю, з тою братією треба просто діяти їхніми ж методами. Іншого вони не розуміють.

Хочуть вони того, чи не хочуть, підсвідомо чи не підсвідомо - але факт, вони ВОРОГИ. Ваші, мої, наші, вороги всього українського, через подібних москалів і хахлів-яничарів Україна вже 18 років "страна украИна", посміховисько для світу і біда для народу, який змушений світами поневірятися.

А вам цей ВОРОГ тиждень в борщ плює, а потім посміхнеться лукаво крізь зуби - і ви вже серцем поплили і вже си приятелів поробилиcь те... до наступного пльовка...
    Отак ми і програєм боротьбу всі століття.

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вороги...вони живуть і жили в тому ж г...що і ми...просто їм вбили,що це г... є чиколядкою...Вбили на рівні підсвідомості...
    Але..люди є люди...
    Воювати потрібно на полі бою..
    Воювати потрібно в диспутах..але не скочуватись до хамства..тим більше до жінки..тим більше в кав’ярні..
    Соррі,таке моє ІМХО:dntknw:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)