День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ми ж не святкуєм перемогу,яка дозволила тій мерзоті безкарно нищити людей..:dntknw:

• Подобається Подобається x 2
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви про білорусів? Тут дописували на ЛФ здається кілька білорусів. Шкода що Вас не було. Почули б їх думку.

3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Про це вам бабка Параска розповіла? Цікаво, коли ви були останнім часом на сході від Х.М.?

4. Pedro

Бачу Ви стараєтесь осилити українську мову. Пояснюю... Український солдат, російський содат, німецький солдат. Повторіть...

5. Pedro

А навіщо мені бути там? Я що, з глузду зїхав? Просто представники цієї імперії часто групами прискакують на ЛФ. І показують свої уподобання в повній красі:good:.

6. Letot_Nsk

Letot_Nsk Well-Known Member

Ну що Ви, право слово, людину думати примушуєте:) Він же вже все написав:
    Людина звикла що в світі все так же як в армії - паралельно-перпендикулярно і посипано пісочком. Крок убік - втеча, стрибок на місці - провокація:)

А тут Ви - не можна ж так.:nea:

7. Шурави

Шурави Well-Known Member

Вот и все ваши аргументы? А окромя лжи и оскорблений, ничего больше нет?

Откройте толковый словарь и полюбопытствуйте, что значит несоизмеримо.

Переходить на личности, у вас хорошо получается, а вот отвечать аргументировано, пока никак. :pardon:

Останнє редагування: 13 січ 2009
    • Подобається Подобається x 1
  8. borkhes

Але для мого діда це була справжня перемога, тому що він пам’ятав як виглядала рідна земля коли прийшли німці, та бабка теж пам’ятає що робили німці... Багато людей пам’ятало як виглядали німецькі концтабори та що там робили, И також є багато тих, хто пам’ятає що робили НКВС, але НКВС та ці солдати - це різні люди... Мова йде про війну з німцями і та війна була за свою рідну землю і єдина мрія яка була у солдат - знищити ворога який прийшов зі зброєю. Приєднання територій - це інша справа. Також нагадаю, що ніхто не святкує перемоги в інших війнах про які ви постійно згадуєте.
    Що до терору, то розрізняйте мух від котлет. Терор та війна з німцями - різні речі.

• Подобається Подобається x 5
  9. Максим

Максим Well-Known Member

:)
    Навіяло:
    Коммунизм будет характеризоваться несоизмеримо более высоким, чем при социализме, уровнем общественных отношений.

Та не переживайте, Шураві, я відповіді по суті від Вас і не чекаю ;) Мені просто Ваш стиль видається потішним. Чи Ви вірите, що можете мене, чи Ромка, чи Педра, чи будь-кого з галичан переконати, що... гмммм... як би то делікатніше... армянін лучше, чем грузін? ;)

10. Letot_Nsk

Перестаньте кидатися гаслами і відповідайте аргументовано - буде інше відношення:)

11. borkhes

Не треба. Російські солдати були в часи коли була Росія. СРСР – це СРСР, там були совєтскіє солдати. Росія та СРСР – це держави, «руський», «українець» - національність.
    А чому ви вирішили, що те люди, які «групами прискакують» - це справжні сучасні росіяни? А якщо це шпигуни чи божевільні, мабуть ще хтось... Якщо робити висновки про Україну по її громадянам які приїжджають до Москви, то можна переконатися що це країна будівельників, дівчат які люблять за гроші та божевільного президента, але розумна людина ніколи не буде робити висновки таким шляхом. :pardon:

12. Salata

Salata Well-Known Member

Где бы раздобыть аргументы на "я верю" и "мы-то знаем" :)

Чего спорить? Есть немалая территория в Украине, для которой фашистская оккупация прошла незаметно. В школе об этом явлении, похоже, не читали. Не понимая что такое выживание наибольшим горем считают потерю частной собственности. Это сложно понять, нужно просто запомнить :)

Так, просто: фашисты считали земли бывшей Австро-Венгрии "само-собой своими", поэтому, договорившись с местными националистами и помогая им "раскачать" Польшу сэкономили на спичках (Хатынь).

Между прочим, Украина тоже испытала нимало фашистских зверств. Вот бы карту посмотреть, откуда это началось...

Останнє редагування: 13 січ 2009
  13. Letot_Nsk

А я думав що Росія і зараз є:dntknw:

Чего спорить? Есть немалая территория в Украине, для которой советская оккупация прошла незаметно. В школе об этом явлении, похоже, не читали. Не понимая что такое выживание наибольшим горем считают потерю частной собственности. Это сложно понять, нужно просто запомнить

Так, просто: коммунисты считали земли бывшей Мало-Росии "само-собой своими", поэтому, договорившись с местными интернационалистами и помогая им "раскачать" Западную Украину сэкономили на патронах (Везде).

Между прочим, Украина тоже испытала нимало большевистских зверств. Вот бы карту посмотреть, откуда это началось...

Риторика небезпечна наука...

14. Шурави

Шурави Well-Known Member

Это точно. Что такое выживать на оккупированой территории, мне мать рассказывала. В 13 лет, сиротой осталась...

15. Salata

Salata Well-Known Member

Т.е. советская оккупация не вела за собой потерю частной собственности?

А Малороссия - это Западная Украина? Или ее часть? А Западная Украина - государство? И как раскачивание? Привело к массовым беспорядкам и ослаблению власти (кстати, чьей)?

А большевики сколько деревень спалили? Только чур в "историю известную только избранным" не заглядывать. Нечестно. :) Хотя можно предъявить котел, который "по свидетельствам очевидцев" НКВД использовало для уничтожения массы народа в течении многих дней. Такую махину вроде некуда больше деть, должна была остаться.

16. borkhes

у 1939-1945 вона була? ;)

17. Pedro

Мені здається, що Ви забуваєте, що перебуваючи на ЛФ Ви перебуваєте на території іноземної держави, тому я б не радив принижувати громадян цієї країни і особливо її президента. Ніхто ж з нас не йде на російський форум і називає там Путіна ідіотом, хоч зараз вже весь світ так про нього думає.
    Щодо твердження, що для громадян Росії перемога - це велике свято, то знову ж не треба цього доказувати нам, Галичанам. Святкуйте собі на здоровя, перемагайте, тільки не вмішуйтеся в наші справи і не вказуйте які НАМ свята потрібно святкувати.

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Интересное словосочетание "советская оккупация". Ви представляете, что это такое? Я - нет. Даже поинтересовался (чтобы не обвиняли в москальстве, украинский термин):
    "ОКУПАЦІЯ, -ї, ж. Тимчасове захоплення частини або всієї території однієї держави збройними силами іншої держави."
    Не будете ласкаві пояснити, як радянська влада окупувала Україну?

19. Марусино

Марусино Well-Known Member

Педро, то ж що, галичани по-вашому, відрізняються в світі від усіх? вони що ж, і якби то не українці?
    Педро, про вказування святкування свят писала вже я вище. Хоч китайську революцію святкуйте, єдине, що - не говоріть, що для всієї України 9 Травня - то поганий День. То Великий День. І все. Крапка.

20. Pedro

Я вже ж казав - то святкуйте на здоровя. Чому галичани не святкують?
    Читайте попередні дописи. А їх вже набралось більше тисячі.
    А то покличу Левандівку зі стрілкою на море.
    По секрету Вам скажу - цього Вашого дня пабєди 9 травня не святкує цілий цивілізований світ. І все. Крапка.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)