День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Letot_Nsk

Letot_Nsk Well-Known Member

Угу. Ладом не ходжу, "ура" не кричу, вотку з горла не п'ю - "савсєм не па-рускі":dntknw:
    "День Памяти" - хороша назва для цього дня. Тільки день пам'яті - це тихий день, день коли згадують. Різниці не бачите?
    Ось ОСОБИСТО Ви що святкуєте? Ви воювали?

• Подобається Подобається x 1
  2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Я чудово оцінюю той Виграш,про який Bи так гаряче говорите.
    Але...(наше галицьке "але")
    Інші нас не поработили,бо...поработили ви!
    І не треба фарисействовати на цім!
    P.S.
    Просто так...прикиньте собі,як Це рабство виглядало б реально,з нинішньоі точки зору,коли голова на плечах усердно думає про те,що діялось тоді,і діється нині в Європі.І без страшилок,яких вже немає Там,але ще є Тут,у вас.
    У вас ,це у вашої нинішньої ідеології пудрення мозгів народам!

Останнє редагування: 12 січ 2009
    • Подобається Подобається x 2
  3. Марусино

Марусино Well-Known Member

хто вас поработив?: ще раз можна::)

і чому ви весь час такі пригнічені та "порабощенные", до речі?

4. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ні не можна!З мене досить!

5. Letot_Nsk

Милай!!! Трохи легши!!! "Настоящих" він знає! А у мене дід означає "поддельный" був?
    Він народився в 1926 році, в 1942 приписав собі 2 роки пішов на фронт. Добровільно. Практично з першого дня в полковій розвідці. Знаєш що це таке? Ти у "справжніх" запитай, хай розповідять - якщо знають. І війну він закінчив в травні 1945. Він пол-Європі проповз, у прямому розумінні цього слова. У нього "иконостас" на груді - не у всіх генералів є так. А він сержантом війну закінчив. І ордени у нього бойові, а не на честь чергового ювілею. І для мене він і є СПРАВЖНІЙ. Справжнії не буває. А то що ти там кого те знаєш - та мені все одно, у мене є приклад якому я слідуватиму. Я краще цього дня у діда на могилкі приберуся, квіти покладу - чим ходити з твоїми "справжніми" червоними прапорами махати і "вотку" пити. І радіти. Тільки чому?

• Подобається Подобається x 7
  6. Марусино

я поработила панка НОТОЦО. Де я ще таке почую?

7. Шурави

Шурави Well-Known Member

Що моєте можливість жити.

Що до вашого діда, то вибачайте, я дійсно його не знаю. А те, що ви написали, більше на вигадку похоже.
    Я мав честь бути знайомим ось з цим ветераном. Він і зараз мешкає в Тулі, дай Бог йому доброго здоровья.
    Можете заїхати до нього, він розтлумачить, що таке День Перемоги.

http://gazeta.aif.ru/online/aif/1279/47_01

8. Полковник

Полковник миється в бані

Не Тыкайте, Ссыкло!
    Ладно?
    Спасибо.

9. Letot_Nsk

Єто Ві себе?
    Ладно!
    Пожалуйста
    ПС. Настаящий палковник!

10. Полковник

Полковник миється в бані

Прошу Администрацию забанить придурка за коверкание НИКА формулянина.
    С ув. П.

11. kertis

kertis миється в бані

Да ладно, он всегда такой... как напьётся, сразу быковатые замашки всплывают...:nea:

• Подобається Подобається x 3
  12. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Переможці побираються на смітниках, вважають за щастя отримати візу до павєржених, донедавна ще падали в обморок в їхніх супермаркетах від повноти асортименту і все життя збирають гроші, щоб купити в переможених 15-річне авто...
    Такого преценденту в історії нема, а вони ще святкують - тільки москалі так мозги запудрити вміють.
    Лишіть її, НОТОЦО, хай собі марья тішиться, шо вона пабєділа. :haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 4
  13. Letot_Nsk

Це не мій день. І не Ваш. Це день всіх тих хто воював в тій війні. З обох боків. Тих хто вижив, і тих хто залишився там. А дякувати - мені є кого.
    Крім того, я упевнений, Ви не знаєте більшість ветеранів.
    Ваша проблема. Думайте як хочете. Хочете приїжджайте - зводжу на могилку діда.
    Радий за Вас. Ви знайомі з гідною людиною. Тільки люди - вони всі разниє. І не треба всіх під одну гребінку, як Ви звикли.

Дурно все це. Не хочу більше на цю тему спілкуватися.:sad:

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

А вам не здається,що прославляючи побєду того нелюдського режиму,ви зневажаєте і ображаєте мільйони його жертв... ГУЛАГи,тюрми,"псіхушки"...
    Зневажаєте пам’ять знищених наших предків.Тут,у Львові,на наших землях немає родини,в котрій хтось не загинув би від рук совєтів...
    І,"дякуючи" отій побєді цей жах тривав ще багато десятиліть..

15. Шурави

Шурави Well-Known Member

Безусловно, знать лично большинство ветеранов, я не могу. Да и никто не может, просто физически.

16. Singarella

Singarella Member

Дик може тоді досить про перемогу імперії над імперією? Мож зійдемося над тим, щл це перемога МИРУ НАД ВІЙНОЮ?

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Залишається тільки подякувати іншим совєтським солдатам та офіцерам, які дружині дідового брата (фельдшеру) не витаврували номер в совєтському таборі.

А могла ця пані фельшер згодитися на фронті. Не одне життя врятувати.
    І її чоловік- інженер- фортифікатор, який чомусь не дожив до 41-го.
    І брат бабусі - технік-дизеліст, теж не дожив.
    І другий дід - хірург, який опинився у Пермських пересилках, а потім - у засланні в середній азії.
    Усе, бачите, непотрібні для "красной армії" люди.

Коли совку зовсім погано стало, прийшли вони з поклоном до діда-хірурга - а чи не будете Ви так ласкаві очолити відділення в евакогоспіталі ? Будьте ласкаві, Ваше високоблагородіє !

Ясно ?

Останнє редагування: 12 січ 2009
  18. Марусино

як же вам пояснити.... По вашій логіці виходе отака дурня, дивіться: давайте но ми День Незалежності проголосимо Днем Жалоби, бо за цю незалежність стільки людей загибло!!!

19. kertis

kertis миється в бані

Не выйдет... ибо СССР был одним из зачинателей войны.

• Подобається Подобається x 3
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ну ви ж закликаєте дєнь побєди святкувати...:nea:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)