День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Шурави

Шурави Well-Known Member

Увы, но это не даёт гарантии. Механик вертолёта очень часто вынужден исполнять обязанности и ботмеханика, и бортстрелка.
    Вообще, нет лучшего способа найти себе кучу приключений, как пойти в вертолётную авиацию.
    Пусть лучше в стратегическую авиацию уходит. Ибо когда до неё дело дойдёт, то уже всем достанется.

2. Max_

Max_ кл. москаль

В частности то, что можно не делить людей за национальностью )) Но надо признать, что такое НЕ деление, то есть отношение к человеку "по делам его" - не всем легко дается.

• Подобається Подобається x 1
  3. kertis

kertis миється в бані

Не замечал. Хают советское руководство советскую систему и его глупость. Советских солдат жалеют, потому как их много полегло на полях сражений ПРОСТО ТАК, по прихоти командиров и всяких провластных ублюдков. А воины УПА для потомков советских воинов все как один фОшисты и предатели. Чего кого они предали... до сих пор не понятно.

• Подобається Подобається x 4
  4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

коротко вам відповім - два маленько-тонких нюанси....
    1) чомусь мову за "от ваші герої" зазвичай перші заводять якраз представники східнянщини (то з особистого досвіду) - причому відразу стартують з лайки - що викликає відповідну реакцію - раз
    2) зазвичай люди чують не те, що говориться - а те, що хочуть почути. Саме на цьому, до речі, і побудовано повідомлення від російських інформагенств :) = відповідно, ви, східняки, слухаючи опонента - вишуковуєте у його виславах лайки та образи. Якщо відсутні - то ви надумуєте, або, мінімально перекручуючи сказане - і переповідаючи знайомим - "создайотє нєдостающєє" - знов таки, з особистого досвіду :)
    ==
    воно знаєте як на тих самих забавах.весіллях - після певної дози мова про політику заходить :)
    так от - з мого таки досвіду - лише 1 з 10 слухає - а всі решта - "трибуни". Їм аби полаятися - а потім, щоб виправдатися в очах одне одного - знайти лайку у відповідях опонента :)
    ==
    але в тому, що без взаємної поваги до думки співрозмовника порозуміння неможливе - ви праві :)

• Подобається Подобається x 2
  5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Жалеют. Иногда. Но чтобы это были как-бы абстрактные воины: вроде и воевали с фашистами, а вроде и нет; воевали вроде бы за свою страну, но при этом чтобы не защищали "фашистский советский режим"; чтобы не были оккупантами, чтобы не воевали в частях НКВД... Много очень условий. Где таких воинов найти?
    "Не замечал" (Кертис):)

Вот прочитал и подумал: а Вы правы! Хоть это легко объяснимо.
    В принципі так. Але ж ми на ЛФ. Читати ненаписане не можливо.
    +12!

Останнє редагування модератором: 12 січ 2009
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Степанич, та ніхто не плюється. Просто вони нам не потрібні. Як гниле смердяче сміття. Обіцяю - не нагадуйте тут про тих "героїв" і ніхто про них тут не згадає. На щастя, молоде покоління навіть не буде знати що ті так звані "герої" колись існували.
    В якогось племені мумбу-юмбу теж є якісь герої. Але чи вони НАМ потрібні?..

• Подобається Подобається x 3
  7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Не плюється... ну-ну...

8. Оля

Оля Старожилка форуму

Кетрісе, та нормальні люди серед росіян, ті що не зазомбовані, добре розуміють, що УПА були просто захисниками свого. Розповідала колись свекруха, яка відбувала 25 років каторги у Воркуті за те, що малолітнім дівчам носила записки між провідниками УПА, що нормальні російські їх навіть дуже поважали. Їх перемішали у жіночій зоні зі справжніми російськими криміналістками, що сиділи за вбивство своїх дітей, рідних. Ті зечки обзивали українських дівчат "бандерівками". На що одного разу російський офіцер висказав одній з таких зечок, яка в черговий раз обізвала мою покійну свекруху: " Она здесь невинно за то, что защищала свою Родину. А тьі за что?" Нормальні люди навіть серед росіян бачили, що це був цвіт нації. Люди, руками яких треба було будувати державу на її процвітання. Але що мали зробити, якщо були інші ЛЮДИСКА, які не шкодували навіть своїх?
    Шкода тільки, що нема вже давно сталінізму, нема нищителів найкращих людей кожної нації, а яничари таки залишилися. :sad:

9. Шурави

Шурави Well-Known Member

Ну да, ну да, то есть, кто не согласен с вашим мнением, значит зомбирован? :mocking:

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Якби ж то було тільки моє мнєніє, то так і бить! Я би вже мовчала. І очі б закривала на то, що Ви тут на пів ( чи може на цілу) ставки влаштувалися працювати. А так не можу пройти повз висадки всього вашого десанту на ЛФ. І мовчати вам не буду. Мені втрачати нічого.

11. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

у цьому ваша принципова помилка :)
    щоб не нарватися на бан - можу вам навести приклад - салата і "група підтримки" :)
    одна - читає ненаписане, і "підпалює" "важку артилерію".
    "Важка артилерія" - чіпляється не до теми, а до відповідей на "прочитане і переосмислене" ненаписане :)
    ==
    з другої сторони - теж є таке саме явище - але висвітлювання того "світить" баном :)

12. kertis

kertis миється в бані

Воины империй всегда замазаны так или иначе в преступлениях своего руководства. Да, воевали с нацисткой Германией, воевали за свою страну за свою землю за свой дом, семью. Но при этом воевали с Финляндией, вторглись в Польшу, насильно присоединили Эстонию, Литву, и западную Украину. Устроили кровавую бойню в Чехословакии, Венгрии, Польше. Про западную Украину вообще не вспоминаю. Да, победили немцев (нацистов как говорят некоторые, все немцы - фОшисты), неся на плечах точно такой же режим как и нацисткий. Им дали социалистическую идею и они её понесли в массы не особо думая и сопротивляясь. Идея была хорошая только выродилась в совершенно уродливые и ужасные формы. И за это их не осудили, потому што победителями оказались.

Останнє редагування: 12 січ 2009
  13. Шурави

Шурави Well-Known Member

А вы хоть представляете сколько людей имеют противоположное вашуму мнение?

Это вы судя по себе, такие выводы делаете?

Разве кто-то вам запрещает высказывать своё мнение? Это ваше право.
    Но такое же право есть и у других, не забывайте это.

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Е, вам не здається що ви задалеко зайшли. Ви тут гість і при тому гість небажаний. Так що ведіть себе нормально якщо ви розумієте таке слово як нормальна поведінка
    І не вказуйте українським патріотам про їх право. Ви це право втратили.
    Ідіть далі відробляти путінську кістку.

• Подобається Подобається x 6
  15. kertis

kertis миється в бані

А я бы предпочёл что бы их было как можно больше. Как можно больше мнений. Это интересно, познавательно и не даст нам зациклиться на своём.

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Я собі уявляю і бачу, скільки людей мають таке є мнєніє, як і моє. І це мене тішить. Значить

"Україна ще не вмерла!" (С)

Нє! По дєсантнікам! :)

А ваше мнєніє нам ще від Переяславської Ради відоме. Хіба думаєте за стільки років ми його не вивчили? :)

17. Шурави

Шурави Well-Known Member

А вы?

То есть, не перечь вашему мнению.

А вот это, не вам решать, какие у меня права.

По себе, других не судите.

18. kertis

kertis миється в бані

Ребята, если мы будем затыкать "москалям" рот, то быстро скатимся на уровень тоталитарной России. Может они сюда свежего, свободного воздуха хлебнуть пришли. Пообщаться, высказать своё мнение. Если будут хамить и гадить, аки свинюки, я первый буду говорить, пошли вон!
    Расслабьтесь. И спорьте нормально. Без оскорблений и посыланий "хрена вы сюда припёрлись"?

Шоб вы знали как они там у себя на форумах, "хохлов" и "либерастов" травят. Толпами, как саранча.

• Подобається Подобається x 3
  19. Шурави

Шурави Well-Known Member

Здесь вы заблуждаетесь.

А здесь правы.

А может, по вертолётным механикам. :mocking:

Увы, но я в те времена не жил. Я много моложе. :pardon:

20. Max_

Max_ кл. москаль

Вам - не знаю. Да и фиолетово мне, если честно (ничего личного). Просто нет возможности оставлять без ответа всякую грязь и оскорбления советских солдат. Почему нельзя ? Ну например: школьные годы чудесные. Училка русского заболела и временно вел уроки другой учитель, мужик лет 50. А у него номер на руке. Нестираемый. Ибо в концлагере нарисовали. Когда он там ребенком был.
    Так вот, советские солдаты за то и воевали, чтоб не рисовали дитям номера* на руках. И чтоб они (дети) были в пионерских лагерях, а не конц.
    Поэтому определение насчет гнилого вонючего мусора лучше всего подходит к тем, кто уверяет, насколько немецкие фашисты лучше Красной Армии. И (или) плюет в сторону советских солдат.
    ----
    * - да и взрослым то не стоит, по крайней мере большинство нормальных людей так думает. Кто не согласен, может организовать опрос, в т. ч. на ЛФ.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)