День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Історія повторюється, Олю. Ви бачите, що сучасні яничари також набагато жорстокіші до нашого народу ніж самі росіяни.

• Подобається Подобається x 5
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не питаю № в\ч. Знаю, то таємниця...
    (а на думку спадає Биківня...)

• Подобається Подобається x 2
  3. Patrick

Patrick Well-Known Member

...причому гнилоі і смердючої.
    Де квартіра в пятіетажке і китайська машина це розкіш.
    .....Порівняти життя канадських/американських/бритійських пілотів ВВС і савєтских ...блін , "умора ущєрбна".

• Подобається Подобається x 3
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Педро, Ви трохи помилилися! Треба було написати - до СВОГО народу. Тільки вони забувають, що для тих же ж москалів, яким вони в дупу без мила лізуть, вони ніким іншим, як ХАХЛАМИ не будуть. То тільки в фільмах так файно показують про інтернаціональну дружбу. В житті ж зовсім інше.

Тихо, Патріку! :) Ані ж за ідєю служат! :tanksmile:Чию тільки?:crazy:

Останнє редагування модератором: 11 січ 2009
    • Подобається Подобається x 4
  5. Patrick

Колись Борис гарно написав був за якогось офіцера чи чиновника :..."міняю секрети на джінси і Мальборо"....

6. Max_

Max_ кл. москаль

А это у кого как.

7. Шурави

Шурави Well-Known Member

Вы очень плохо осведомлены в военном деле. Номера в/ч, никогда секретными не были. Может потому ваша думка, не в ту сторону ушла, раз вам какая-то Биківня мерещится. :pardon:

Вы меня с собой не отождествляйте. Хотя, меня совершенно не интересует, за какими костями вы подались в эмиграцию, ваше дело.
    Что до меня, то я служил в СА и присяги не нарушал. Так что, в предательстве и продательстве меня не обвинить.

Я нисколько не сомневаюсь, что вы очень прекрасно разбираетесь, в какой "родине" сытнее.

Останнє редагування: 11 січ 2009
  8. Patrick

Біля селища Биківня у 1930-х — початку 1940-х років (до окупації німцями Києва) в таємній обстановці здійснювались масові поховання осіб, репресованих і страчених у Києві органами НКВС. Офіційно будівництво спеціальної зони для таємних поховань розпочалося 1936 року.

За даними науковців, у Биківні поховано близько 100-120 тисяч репресованих. Трагедія Биківні стоїть в одному ряді із такими злочинами як Освенцім, Бухенвальд, Дахау чи Бабин Яр.

http://uk.wikipedia.org/wiki/Биківня

• Подобається Подобається x 5
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Та не офіцера і чиновника. То кожний другий гражданін_совєтскава_союза був готовий обміняти. :)
    Або себе - на гамериканський трактор.

Щодо Биківні - там масові поховання жертв, розстріляних НКВД в тому числі у підвалах так званого "Жовтневого палацу" (де до побудування палацу "Україна" проходили з"їзди КПУ).

10. Patrick

зараз буде -Нєвєрю! Дакажітє....

• Подобається Подобається x 2
  11. Max_

Max_ кл. москаль

Всегда ли стоит судить по себе ? ))

• Подобається Подобається x 1
  12. levandivka

Тю....
    Навіть зараз "сведения о дислокации, действительных наименованиях, организационной структуре и численности войск составляют государственную тайну."

Останнє редагування: 11 січ 2009
  13. Pedro

То не судіть. Па сєбє...

14. Max_

Max_ кл. москаль

Аха. Номер части - так называемое условное наименование. А например, "678-й мотострелковый полк" - действительное.

15. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Е-е-ех...Був би проблемою в Bашім випадку номер в/ч!

16. levandivka

То чому ж не писали адресу г.Задрипанск, в/ч...?

17. Pedro

Я і не пробую одождєствлять себе з вами. Так низько я б ніколи не опустився. Щодо еміграції - я втікав з СССР від подібних вам совків.
    І свого народу я НІКОЛИ не зрадив. Ні на йоту.
    А щодо СА... Я думав вона врізала дуба в 1991. То що то за присяга така, яка примушує воювати (поки що на словах) зі своїм народом?

• Подобається Подобається x 6
  18. terrible

terrible Well-Known Member

я гадаю, треба бути трохи лояльнішими... і поважати ветеранів не за те, за які вони прапори воювали, а за те що воювали. за життя, за майбутне-нехай, кожен бачив це майбутне по своему. за те, шо їм випало бачити оце http://www.wf.weltkrieg.ru/black/arhiv/index.php
    це http://dead-people.narod.ru/
    http://www.battlefield.ru/content/view/203/104/lang,ru/
    http://www.battlefield.ru/content/view/204/105/lang,ru/
    http://www.youtube.com/watch?v=RRv56gsqkzs
    дивіться, війна дуже жорстока штука. і людей слід поважати хоч за те, що вони все то пережили. хоч той німець, українець чи канадець-війна для всіх однакова.

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дакажітє - КАМУ ?

Щороку у вересні (починаючи з 1989) до Биківні їдуть люди, які вішають на дерева таблички з іменами репресованих родичів - незалежно від місця їхньої загибелі. Патрику, це СТРАШНО - весь ЛІС у табличках!
    (ніколи не бачив такої активності у День перемоги).

Пам"ятаю першу таку акцію (89). Серед натовпу крутилися двоє знайомих по "парадах та з'їздах" оперативників з "дев'ятки". Один - довжелезний, сутулий "акромегал", другий - кругленький рагуль.
    Ззаду під піджаками стирчали радіостанції. Я підійшов до організаторів мітингу, вказав пальцем
    А стуки так специфічно "кІкають" - як у нас кажуть (ідиш - "кидають погляд"), що сумнівів не залишається.
    Організатор махнув рукою - людей же було десятки, може до ста тисяч!

Що характерно, у 1991 ці фізіономії зникли у небуття. Як і "перший ешелон" дев"яточників при Щербицькому - ми їх поміж себе звали "Володя Монгол" і "Володя рускій".
    Як їм там живеться на пенсію ветеранів НКВД ?

20. levandivka

А хіба тут хтось плює в тарілку тим людям? В чому проблема?
    Я і СЄ поважаю. Але святкуватиму своє.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)