День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Letot_Nsk

Letot_Nsk Well-Known Member

більшовики національності не мають...

2. Марусино

Марусино Well-Known Member

то скоріше чийсь інший:)

о, один вже сказав, "більшовики національності не мають". А Треба шоб усі так сказали.

то у них виїзд. У нас люди від малого до старого виходять на вулиці з квітами, ветеранів поздоровляють та дякують їм за Перемогу. У всїх сльози на обличчах. І слава Богу, що в нас так.

Останнє редагування модератором: 10 січ 2009
    • Подобається Подобається x 1
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Марусино, Ви не знаєте хто такий Галич ?
    А якщо знаєте, то розкажіть, як він загинув.
    Так розкажіть, щоби я - фаховий радіоінженер - повірив.

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Левандівко!
    Я людина досить толерантна. Але усьому є міра. Чи відчуття міри Вам невідоме?
    Я Вас прошу! У повстанців УПА був вибір! Не смішіть.
    Педро,
    розмова безглузда. Глухого з німим. Я не можу розділяти Ваше бачення, Ви - моє. Але оскільки було запитання - відповім. Батько з Рівненської області, але з кінця 40-х років його сім"я живе у Центральній Україні. Заборони на українську (читайте по губам) Н-Е Б-У-Л-О Н-І-К-О-Л-И І Н-І-Д-Е: НІ ВДОМА, НІ В ШКОЛІ, НІ БУДЬ-ДЕ!

Щодо історії СУ і ЦУ. Ви і Ваші однодумці кілька років з маніакальною настирливістю намагаєтесь нас переконати в тому, що в усіх бідах винні звірі-москалі. Найочевидніше це проявляється у темі Голодомору. Але попри усі зусилля на СУ і ЦУ ніяк не можуть сформувати навіть кількох процентів тієї ненависті до Росії і росіян, яка процвітає на ЗУ. Подумайте, чому? Та тому, що Ви не можете зрозуміти: століттями ми з руськими жили в одній країні, ми один народ, це наша спільна історія. Ми разом воювали за СВОЮ землю і перемагали. А ви воювали проти нас і програвали. Звідси і ноги ростуть. А не з маячні типа "зазомбованості", "забороняли" і пр.

5. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Наглое враньё

Позволю себе процитировать модератора нашего,Левандивку :"Лицензию на освидетельствование имеете?"(С)
    Ну,вам ли не знать.:)Теперь буду знать,как вас впредь называть,разглядывая ваши минуса в моей карме.

Прекрасно сказано!Удивлён , Борис , что Вы это рискнули процитировать.Ведь такое впечатление,что Галич обращается к вам и вашим единомышленникам

Рискну угадать,что вам ответят."Кока мiра?"(с)

А у вас теперь дипломы только покупают?То-то , смотрю,сколько "специалистов" на форуме...Теперь понятно...

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

В тому й справа...
    Що різні...
    Ми ніколи не забували,що ці,хто нищив наші родини,це зайди,піна,яка врешті-решт зійде...
    А для вас ці піна стала своєю...
    І ви себе з нею ототожнюєте...

• Подобається Подобається x 3
  7. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ой Боже, тримайте мене! :haha::haha::haha:
    Це чудо з перекошеним від злості таблом на випадково вдягнену вишиванку - магістр?! Та воно ледве ті слова в пости докупи зв"язує, таке враження що тінейджр якийсь марно силиться думки свої зригнути...
    Де папери купила, маруська?! ;) Ну але в принципі в УкраИнє тепер за кожним кутом вищоосвітників продукують.

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я дійсно не розумію, що Вас стурбувало.
    ОУН застрелили вспину, \зарізали, \повісили комуняку у Вашому селі? Чи оповідачі з "третіх вух" про звірства повідали?

Що, страшно дітей в науку давати?:))):))):)))

Останнє редагування: 10 січ 2009
  9. Я считаю, что День Победы - это праздник. Тут некоторые так рассказывают, что немцы были лучше советских, что аж глаза на лоб лезут. Вы не забыли, сколько нацисты людей уничтожили? Не меньше, а может, и больше, чем советы. Так что нельзя сказать, кто был лучше, а кто - хуже.

10. Марусино

Марусино Well-Known Member

слухай, ти. В тебе від злості аж яд крапає. Я знаю, що ти не можеш відповісти нічим мені, тому й нічого тобі не залишається, крім ображати.

а для левандівки будь-яка подія або злочин, пов'язаний з ОУН - то зробили чекісти. Така аргументація не діє. От не діє і все.

• Подобається Подобається x 2
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

-День перемоги - то cвято?
    -ні.
    -тоді майте 470 баксів за тис. кубів газу.....

• Подобається Подобається x 7
  12. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

марусіно, передайте свому чоловіку, тому котрий з Франківська, велике галицьке ФУ!
    Не справується хлоп зовсім.
    Ні оливу своїй яничарці в голові поміняти не годен, ні... та й матрасний спорт, виглядає, цілком запустив.
    Де ж то видно, щоб жонушка така стервозна на люди ходила. ;)

13. Boris_Kiev

Рибко, критерій простий:
    фашисти знищували ЧУЖІ народи, а комуністи - свій народ.

Один пан з німецьким прізвищем (історик-публіцист) давно сказав:
    "Друга світова війна - це зіштовхнення двох сміттєвих вітрів".

З одного боку - можна було би дати дідусям можливість потішится корпоративним святом. Але привласнювати собі якісь привілеї на відміну від інших солдатів - зась!

• Подобається Подобається x 4
  14. Может, вы и прав. Я бы тоже дала льготы воинам УПА.

15. kertis

kertis миється в бані

Осёл стоял между двумя кусками сена. Жрать хотелось очень. К тому же голос в ухе кричал: ешь меня, ешь меня - правый кусок.
    Не напоминает? Может прогуляетесь травку пощипать? :mocking:

16. Boris_Kiev

Самойловичу, заспокойтеся.
    Це означає тільки те, що Марусино має диплом, де записано - "вчитель історії та суспільствознавства".

"Шапки долой" ?
    Ні.
    Коли я був абітурієнтом (1969), в центральній газеті була дуже розумна стаття ректора чи декана універа (десь на Волзі).
    Він пояснив, чому на істфак був "захмарний" конкурс.
    Дослівно: "на математиці треба розумітися, а історію достатньо вивчити". Тоді навіть на рос. філологію тре було здавати іноземну мову. А на істфак - не тре. :)
    Розумієте, до чого я ?

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ну і..?
    В Антарктиді крига тане, і шо?

Доречі, про ОУН...
    пулємьотна очєрєдь "діє"? Чи метод Карбишева? Щоб до тями повернути...

18. Полковник

Полковник миється в бані

Совершенно НЕПОНЯТНАЯ позиция для настоящей украинской националистки...
    Тем более, что эти "некоторые" - это Дядя Рома!

Что за солдаты такие?
    Какой армии мира?
    Каким государством созданной регулярной армии?

19. kertis

kertis миється в бані

Не выросла ещё.

20. Boris_Kiev

"Регулярной"...
    Ви самі, виходить, опустили совєтських партизан, європейське "Сопротівлєніє", Макі, "Червону Капелу" та інших.
    Думайте, Полковнику, думайте.

2 х 2 = "ать-два" ?

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)