День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Цікаво, хто першим напише тут:
    І виріс я на чужині,
    І сивію в чужому краї:
    То одинокому мені
    Здається – кращого немає
    Нічого в бога, як Дніпро
    Та наша славная країна…

2. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

А моя Батьківщина - Україна, яка була тимчасово окупована Вашою Батьківщиною, коли я народився. І тоді, під час окупації, багато свят моєї Батьківщини були забороненими. А Вам пощастило - СВОЇ свята Ви можете святкувати скільки душа забажає... Тож святкуйте і не галасуйте... А хочете - галасуйте, Ваша і тільки Ваша справа...

Питання некоректне. А що Ви дали своїй країні?
    Мені принаймі моя країна жити не заважає на відміну від Вашої.

• Подобається Подобається x 1
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Может, не стоит говно с яичницой мешать?

4. levandivka

ТАК то ВАМ.
    Багатьом, очевидно, заважає.

5. Шурави

Шурави Well-Known Member

Как вам сказать, полёт по воздушным трассам проходящих рядом с Украиной для гражданских самолётов небезопасен.

6. levandivka

Тому Матіас Руст на Красную пл. тутечки не летів.

7. Шурави

Шурави Well-Known Member

Так пожалели пацана. Чего его было сбивать и так никуда не делся. :)

8. levandivka

Завжди у вас ТАК - чужих жалієте, а своїм (ПВО) голови січуть.

9. Шурави

Шурави Well-Known Member

Ви шось перепутали.:)

10. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Запевняю Вас, не менше Вашого. У мене більше 50 років трудового стажу, майже стільки, скільки мені років. Якщо Ви розумієте, що це.
    Що це за країна Ваша така???
    Як можна було окупувати державу, якої не було? До Польші Ваші претензії.
    Наприклад?

• Подобається Подобається x 3
  11. S_Fighter

Ви ж самі писали - СРСР

Дуже просто. Німецькі окупанти забрали її в окупанта - Польщі, окупанти з СРСР - в окупанта - Німеччини.

Різдво, Великдень, День Злуки...

12. Марусино

Марусино Well-Known Member

абсолютно згодна і підтримую. Я взагалі не розумію, як можна ганьбити країну, де ти народився и виріс, здобув освіту, друзів зустрів, вчився, працював, відпочивав десь в загальнорадянських здравницях, отримував безкоштовні путівки, та все-все-все... Навіщо ганьбити таким чином самих себе? ну був СРСР, тепер нема, но то ж наша батьківщина, так відбулося, що ми народилися В НІЙ.

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось і Боря Моісєєв любить хизуватися, що народився в тюрмі. Чи для Вас він - нормальний мужик ?

14. Patrick

Patrick Well-Known Member

А дійсно. Скільки ще його будуть святкувати? - Рік , два , пять ? ... до наступної війни/перемоги?
    Якщо брати Зах. держави , то память про загиблих в всіх війнах обєднали в День Памяті - 11листопада. Коли хвилиною мовчання поминають всіх загиблих в всіх війнах (починаючи з Першої світової) і покладенням квітів.
    8 травня (VE Day) , це звичайний робочий день в Канаді. Багато ветеранів їде до Європи , щоб покласти квіти на цвинтарі Бені-сур -Мер в Франції.Коли при висадці на берег Нормадії загинуло багато коаліційних віійськ.
    Був ще парад ветеранів і старої військової техніки в Голландії. Канада звільнила Голландію від німців.Останній такий парад відбувся в 2005р.

Такі плакати можна побачити по місті перед Днем Памяті.

[​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  15. S_Fighter

Ваша батьківщина? А якби Ви у німецькому концтаборі народилися?

16. Марусино

Марусино Well-Known Member

будуть святкувати стільки, скільки є пам'яті у народу, скільки залишилося тих дідусів, що воювали, скільки їх онуків, скільки шани, поваги та любові у людей. Стільки й будуть шанувати. Принаймні ми тут усі, на півдні України!

що це? що до чого, маячня якась

Останнє редагування модератором: 13 жов 2008
  17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

День перемоги властиво над німецько-фашистськими окупантами і їх колаборантами і прихвоснями: злочинним режимом СССР. Я для прикладу ніколи не забуду як моїй родині яка воювала в армії Анґлії і Австралії в спину стріляли совітські коляборанти фашистських режимів; економічно, мілітарно і політично підримуючи їх. До речі якби Гітлер вів війну тільки проти СССР він її би виграв. А вже те що ви не маєте ніякої поваги ні до кого говорить про вас (патріотів СССР) достатньо.

18. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

О Ф І Г Е Т Ь !!! Те, що я вважаю День Перемоги святом, означає, що я "не маю ніякої поваги ..."!!! Логіка залізна. От чому я був, є і залишуся противником носіїв більшовистської, фашистської, націоналістичної і іже з ними ідеологій. "Кто нє с намі, тот протів нас"(с)! Уперед, хлоп"ята! Удачі не бажаю, тому що в неї не вірю.

Дивуюся... Ніби в різних державах жили. Скільки себе пам"ятаю, стільки пам"ятаю крашанки. Хто забороняв??? А от День Злуки - таки да. Я й зараз не розумію, що тут святкувати. Вашу окупацію нами?
    СРСР - МОЯ держава. А я питав про Вашу.
    Угу... Плекайте в собі це відчуття... Стогніть і ревіть, як Дніпр широкий, про те, що Ваша Батьківщина віками бовталася як г...о в ополонці. У той час, як моя Батьківщина історію творила.

Останнє редагування модератором: 13 жов 2008
  19. Patrick

Patrick Well-Known Member

P.S.Як би 20 липня 44р. план «Валькірія» вдався , то було би все інакше.
    З Америкою і Англією підписали би мирний договір , офіцерів Гестапо, СС і всіх хто приймав участь в "єврейському питанні" і в винищенні інших народів судили би. І війна на один Східний фрон з совєтами.

20. Полковник

Полковник миється в бані

Уважаемый, у Истории НЕТ сослагательного наклонения!
    Увы, наверное.....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)