День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

ще й як будемо трогати
    а вам раджу не малювати історію в чорний і білий кольори, а навчатися розрізнять відтінки сірого

---------- Додано в 10:05 ---------- Попередній допис був написаний в 10:04 ----------

А можна назвати хоч одну причину чому естонці не могли в тій війні вибрати німецьку сторону?
    Тільки об'єктивно, з точки зору аграрного суспільства кінця 30-х рр

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Чому ж не дочекались? Дочекались. Правда стаття була не про
    , а про клоунів від ветеранства. Моя позиція була недвозначна. А те, що Ви мою відповідь прохіхікали, то моєї вини тут не багато.
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=994810&postcount=131
    Цілуйтесь далі з нациками...
    Тільки хочу нагадати Вам, що наших з Вами земляків за роки війни загинуло більше 120 тисяч... Кожен третій...

• Подобається Подобається x 4
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я її не тільки не прохіхікала, я її і прокоментувала - у сенсі, що пояснення того, що я просила, або підтвердження чи заперечення наведених фактів я не знайшла.
    Цілком можливо, що під означення нацика підпадаю для Вас і я, так що я бридитись не буду.
    Мій дід воював - це Ви знаєте. Його сестра, дружина лісника, змушена була квартирувати в себе і партизанів, і бійців РККА, і німців. Про поведінку солдат цих армій я знаю не від чужих людей. Про те, що (не)гнало звичайних людей в РККА - також.

• Подобається Подобається x 2
  4. tropico

tropico Well-Known Member

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Цего року непомітно пройшло 9 травня, значить не покладалосі завдань на него. При бажанні мож і з річниці Льодового побоїща мерву зробити.

7. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Попробовал, пока не очень, тоже интересен вопрос.

Выборы еще не на носу, к сожалению (

А ближе к выборам опять понесется нацики-совки, и ведь работает сие, что самое печальное! :sad:

И также закрывая глаза на свои промахи

8. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

9. tropico

tropico Well-Known Member

Останнє редагування: 15 тра 2012
    • Подобається Подобається x 1
  10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а что им праздновать? как хероически за месяц профукали страну? Англия, Франция, Бельгия, Нидерланды - имея обученную армию, современную технику и вооружение, флот, конкретно облажались, так что им праздновать? победу чужими руками?

бо перебили ....

• Подобається Подобається x 5
  11. Полковник

Полковник миється в бані

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ----------

О!
    Это правильно.
    Желательно это объснить вновь назнеченой модераторше.

• Подобається Подобається x 3
  12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Не нравится - не читайте...
    А у Вас издержки коллективизма...:mocking:
    Если бы территория России была как, у вышеперечисленных стран, то Россия про-ла бы войну за неделю... И так драпали до Волги...:tormoz:

13. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Ну кстати помню в новостях звучало, шо как бы одно из последних мероприятий Саркози в роли президента - участие в праздновании Дня Победы

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тю, німчуру ледве заломали всім світом як в 18 році, так і в 45-ому. Англія з Франційов взагалі не готувалисі до війни, Бельгія-Нідерланди - там взагалі лиш шоколадки їли і в вус не дули. Єкшо Вермахт до Сталінграду дійшов, то Бельгію за цей чєс 16 раз проутюжив би.

15. - про "линию Мажино" погуглите. Интересно.

• Подобається Подобається x 6
  16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Та скільки там тої Бельгії,як донецька область,один батальйон фашистський просто в'їхав туда,певно навіть не стріляли.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Головов не думали шо тоту лінію просто обігнути можна - значить сі не готували. То був анахронізм в стратегії. Так само їк Київський укріпрайон - основні частини Вермахту спокійно йшли вперед, а лишєлисі спеціальні бійці, які радєнські дзоти бензинов заливали і знищували, бо Івани там сиділи як тоті японці, шо їх на острові на ланц садили.

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А Вы линию Маннергейма.:mocking:

19. - ну да. Раз немцы головой не подумали, что мзды получат - то стало быть, и воевать не собирались. А зря Вы не прогуглили...

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені не треба, я в курсі. Шо характерно німчуру тота лінія перше зупинила, і воно зачєли гамселити по ній з гаубиць і добряче подлубали, ше б тижні зо два, і продлубали б у ній проріху на пів-кілометра, французи лиш сиділи там і вудила позакушували, бо стрілєти вітам могли лиш прямов наводков. Але тут Фрянція сі скапітулювала і всі спокійно сі розійшли по своїм справам. Відтак доктрина позиційної війни сі виявила застарілов.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)