День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А хто казав шо Полковник православний?

• Подобається Подобається x 2
  2. Максим

Максим Well-Known Member

Давайте. Створіть тему "День победи без католиків і немоскалів" і я туди з радістю не ходитиму. :pardon:

• Подобається Подобається x 3
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

Сам Полковник і говорив. І я вірю, що щиро говорив. Правда, ніяк не можу зрозуміти, як можна бути і православним віруючим, і комуністом. :) Бо комуністи в Бога не вірили колись. Може хіба тепер вірять.

Полковнику, але ж я не написала тут нічого, щоби вас підколоти. ;) Я щиро спитала. І рада, що ви щиро відповіли.

• Подобається Подобається x 6
  4. Templar

Templar Дуже важлива персона

О_о
    Панєслась....
    Знову срач на 500 сторінок буде

5. Полковник

Полковник миється в бані

Вы не заходите сюда.
    И будет всё чистенько и аккуратненько.

• Подобається Подобається x 4
  6. iso

iso Well-Known Member

7. Templar

Templar Дуже важлива персона

8. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Тема, між іншим, ше з 2007 року, як я бачу. Може то вже поклеїли до купи просто.
    І в принципі не розумію в чому проблема. З іменинами і ДН вітають кожного року. Чо з днем перемоги не можна вітати. Ну мо за місяць то трохи дивно, але як є бажання то чого не вітати?
    Чи як то для когось не свято то то його справа. Най сюди не заходить і всьо. В чім проблема?

А як хто хоче когось іншого щиро переконати шо то не свято і святкувати його не треба то най поїде собі десь в горячу точку і під кулями походить. Може тоді розуму прибавиться.

Ви собі прикиньте на хвильку шо ви кілька років живете кожен день як останній і чекаєте коли рядом впаде бомба чи куля зрекошетить чи фронт перейде туди-сюди. А потім настає день коли в вас зявляється надіє на подальше життя.

• Подобається Подобається x 8
  9. Полковник

Полковник миється в бані

Про администрацию вспомнил.
    Уважаемая Администрация.
    Четыре года назад я создал эту тему.
    Некоторые спорщики тогда ещё и портвейн в брамах не пили.
    Предлагаю сделать меня модератором данной ветки.
    Обещаю, что всё будет чинно и благородно.
    Вы ведь ничем не рискуете - в любой момент можете меня отстранить.

10. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Обіцяю!

11. Полковник

Полковник миється в бані

День Победы.

Насколько я понял, ветку, созданную мною 4 года назад модераторы закрывают.
    Открыл новую.
    Посвящена Отцам и Дедам, победившим фашизм.
    Очень прошу свидомитов сюда не заходить и не гадить.
    Спасибо Вам, свидомиты, за понимание.

• Подобається Подобається x 6
  12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Вже 66 років як перемогли
    можна закривати

• Подобається Подобається x 4
  13. Мікі

Мікі Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Полковник хочет приватизировать кусочек форума?

15. Dars

Dars Well-Known Member

Христос воскрес 1978 років тому. За вашою логікою гілки про Христа теж можна закривати?
    Гілка про наших дідів, переможців над фашизмом. Не варто лізти "зі свиним рилом в калашний ряд".

16. iso

iso Well-Known Member

Логіка якась дивна. В гілки про не ваших. про інших дідів. хай не переможців, але такиж же шанованих іншими, ніхто здається не забороняє лізти навіть із "свиным рылом"о_О

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Питання в іншому.
    Тему відкрив хто? представник Росії - країни, керіництво якої не визнає, що українці та інші народності відіграли якусь роль в Перемозі у другій світовій війні.
    Тобто ваші діди, як ви пишите, за словами,Путіна просто там попід ноги крутилися і до перемоги не мають відношення. Тому, на мою думку, підтакувати авторам теми, мов Перемога - то свято, я б не став. А врахувуючи, що це далеко не перша тема з подібною назвою, вважаю, що ця тема носить провокаційний характер.
    Якщо вже відкривати тему про Перемогу, про війну в знак памяті за погиблими, то бажано не з Москви. ІМХО.

• Подобається Подобається x 7
  18. Dars

Dars Well-Known Member

Мені все одно, що там сказав Путін. Просто начхати на це, розумієте? До того факту, що обидва моїх діда воювали і перемогли, Путін не має жодного відношення. А от наводити слова Путіна , в вашому випадку, дійсно носить провакативний характер, як і він сам. Не вподобляйтеся!

19. Dars

Dars Well-Known Member

ви про тих дідів, що стріляли зі схронів в спину нашим? А яке вони мають відношення до свята Перемоги? А, ключове слово лізти? А нашо? хіба можна оспорити факт перемоги?

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Які плоди перемоги?

---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

А якого ваші діди лазили там де їм в спину з схронів стріляли?...Фашистів шукали?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)