День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Звідки така самовпевненість - викладали українську в кабінеті Галана?

• Подобається Подобається x 1
  2. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Хорошо сказали,полностью вас поддерживаю!:good:Хотя у украинцев тоже всегда от сердца!:)

• Подобається Подобається x 2
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

А Ви його читали?

4. Кохана

Кохана LuBimaya

А что, это запрещённая и не доступная литература? Или её читают (-ли) только категории населения Вашего возраста?

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні просто там сотня дітей лейтенанта Шмідта клянчили гроші.
    В нас тут сталінюк розвелося - то я про них і писав. А Ви про що?

6. Кохана

Кохана LuBimaya

Svjato :):)

7. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Для цього не обов"язково писати дисертац1ю, досить було пожити при тому режим1, 1 прислухатись до розпов1д1в р1дних батьк1в!

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну бачите - не все в нас зле ;)

9. Кохана

Кохана LuBimaya

Цікаво, чому мої батьки задоволені своїм совковим вихованням??? Ніколи не бачила, щоб тато ходив по хаті у взутті, або мама курей та качок до хати на ночівлю пускала; при їхньому совковому вихованні... Мої батьки виховані, освічені люди.
    tanchyk, скажіть, а зараз в нас яке виховання? Незалежне, демократичне, національне? Яке? Про яке виховання говорить відношення наших дітей, наприклад, до вчителів в школі? Якщо би я в свій час сказала дома, що моя вчителька поставила мені погану оцінку, бо вона дурна, то мій тато одним махом загнав би мене в землю, як цвях - по саму шляпку... А зараз батьки кажуть своєму соночку: "так, синку, дурна твоя вчителька...." То яке це виховання?

10. tanchyk

Ц1каво, а чому мо1 батьки 1 бабус1 з д1дусями не хочуть 1 згадувати житт1 при СССР??????? Напевно не в1д хорошого життя, а може тому, що мен1 тепер не треба йти в 4 ранку п1д ун1вермаг з дитиною за руку(як я з мамою) 1 стояти в черз1, щоб встигнути купити взуття на один сезон по талонах, чи продукти?

11. Кохана

Кохана LuBimaya

А до чого тут виховання? Ви зараз про систему говорите, а я Вас спитала про виховання. Це зовсім різні теми. І не треба перебігати з вогню та в полум'я.

12. tanchyk

Зг1дна, нажаль багато батьк1в за кордоном 1 д1тей виховують бабус1, це проблема нац11, 1 з цим треба боротися, але не з нашою тепер1шньою владою.

---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

.........................................................

13. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Svjato-дружище,сталинюки пусть посмотрят на мой аватар-специально для них замутил!:)))

• Подобається Подобається x 4
  14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

[​IMG] Stalinka
    миється в бані

Таки діагноз! Спочатку - психопатоїдна нав"язливість - вигнали через двері - залізло у вікно.
    А тепер ... трансвестиція ?

На ЛФ такий настирливий був тільки один - Гранд, він же Флеш. 66 ніків і 43 айпі (включаючи проксі).
    Щоправда, Гранд якось міг писати українською.

Хто ж тоді цей трансвестит?

15. syavych

syavych копач

Обговоренням Дня Перемоги вже й не пахне давно...

• Подобається Подобається x 7
  16. Оля

Оля Старожилка форуму

А до Паски, до Воскресіння Господнього всього 17 днів . Полковнику, а що для вас важливіше - Паска, чи День Победы?

• Подобається Подобається x 4
  17. Полковник

Полковник миється в бані

Честно?
    День Победы!

• Подобається Подобається x 3
  18. Оля

Оля Старожилка форуму

Дякую, що відповіли чесно. Але я думала, що таки Паска, як для правосланого віруючого.

• Подобається Подобається x 5
  19. Максим

Максим Well-Known Member

Ага.
    Знову наближається свято, заведене охочим до забав і нагород Леонідом Іллічем :)

А от "видающійся менеджер" Коба цей день не святкував, і підданим заказав. :)
    І навіть Нікіта вже що по Кобові все міняв, але цей день святом так і не зробив.

День Победи - це брежнєвська Паска ;)

20. Полковник

Полковник миється в бані

А давайте так.
    Я не хожу на ветку про ОУН без жидов и москалей, а кто туда ходит, тот не ходит на мою ветку.
    А?

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)