День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

;)

• Подобається Подобається x 2
  2. Игорь

Игорь Well-Known Member

Да проблема в том, что ненависть к России всяких и разных, переплёскивает через границы стран, в которых они живут. Вот и приходится говорить о любви к России. А то уж им очень охота только другого.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ви ототожнюєте Росію з комуняцько-путінським режимом?

• Подобається Подобається x 3
  4. Игорь

Игорь Well-Known Member

У меня нет не времени не желания разбираться в истории бундовцев. Это я так употребил - обобщающе. Кстати, насколько я помню основная масса членов Бунда работала с т.н. леницами а чем интересно они были властью Советской недовольны? Наверное считали её недостаточно кровавой по отношению к русскому народу.

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:49 ----------

А этого товарища проверьте на предмет, не клон ли он Владимира Ильича, или Троцкого.

• Подобається Подобається x 1
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Shlyak, Ви що разом живете з LuBimaya?
    Фотографіями ділитеся? Скільки вас таких в тому будинку?
    Всі як ви говорите? Не військовий будинок часом після дня перемоги???

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є пропозиція закрити ту гілку на 9 місяців.
    9 травня минуло. Кіко можна переливати з пустого в порожнє?

7. Кохана

Кохана LuBimaya

А що, скопіювати зображення не можливо? :)

8. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Нажаль, саме схід України є найбільшим розповсюджувачем СНІДу, наркоманії...Це не моя думка, це статистика...Я сумую з цього...

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

З Вашого фотоапарату? Спецслужби? :)

10. Кохана

Кохана LuBimaya

Ні, з даного форуму!:tongue:

11. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

12. Spika

Spika Well-Known Member

Вы ошибаетесь. Я единственный и неповторимый. Как впрочем и ЛЮБОЙ человек. И мой любимый принцип не "все вокруг виноваты, кроме меня", а "сами виноваты". (а раз сами виноваты, то сами и исправимся)
    И, кстати, Россия и Украина не самые пьющие страны. Самые пьющие входят в ЕС. И некоторые, мнящие себя носителями "передовых взглядов" тянут нас именно туда. Вы не из них? Вам поближе к алкоголю, наркоте, проституции, СПИДу и т.п. не хочется?

Не верю. Подтвердите свои слова. Восток Украины не самый очаг СПИДа и наркомании! Учите хотя бы статистику, тогда поймете откуда начинать "лечение".

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

14. Spika

Spika Well-Known Member

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Розповідав знайомий:
    Їздив він на травневі канукули до Криму на новенькому Хенде-Соната. Заїхав до Севастополя, запаркувався, якісь відморозки чіпляють йому "білайнівську стрічку" (так у нас їх називають).
    Водій наказує - зніміть! - а ті ще й другу чіпляють та щось вякають про Бандерівців. Вискочив, спіймав одного, начистив мармизу. Тим часом другий клеєм чіпляє йому на двері наліпку "Крым-Россия". Киян було двоє, почалася бійка проти 4-х місцевих - трьох відігнали, четвертого скрутили.
    Викликали міліцію і страхового комісара (їхали хвилин 30).
    І почалося! Мало не зробили киян винними. Таки визнали випадок страховим (вандалізм) - бо наліпку водою змити не вдалося. А побитий отримав адмінарешт. Тепер з ним розбиратимуться страховики.
    З днем перемоги, гості міста-героя Севастополя!

Останнє редагування: 26 тра 2010
    • Подобається Подобається x 9
  16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Плацдарм готов...

• Подобається Подобається x 7
  17. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Була у родич!в у Москв! 1 1здили в гост1 В САбурово до 1хн1х знайомих як1 мають там власний новий будинок, от вони мене 1 водили щоб показати, як живуть люди. До реч1 це було в липн1 1 п1в-села ходило в резинових чоботах 1 куфайках. ! це ПРАВДА! Мен1 шкода цих людей, зрозум1йте мене правильно!

Подив1ться будь-ласка на села в Укра1н1, особливо на Зах1дн1й : городи оброблен1, паркани ц1л1 1 помальован1, в кожн1й хат1 образи на ст1нах, вишит1 рушники 1 подушки вишит1 на л1жках. Ус1 на пороз1 розуваються. Х1ба це не КУЛЬТУРА? Ск1льки таких хат Ви знайдете в Рос11 в селах? Так у нас також п;ють, але не с1м"ями 1 не ж1нки.

---------- Додано в 09:54 ---------- Попередній допис був написаний в 09:51 ----------

Так, зг1дна, але коли в хат1 нема п1длоги взагал1, а земля ,де ходять домашн1 тварини, в1кна заклеен1 скотчем, а е апаратура, то ви мене пробачте... у нас в хл1вах е п1длоги для ТВАРИН.

---------- Додано в 09:57 ---------- Попередній допис був написаний в 09:54 ----------

Говоримо те, що бачимио!

Останнє редагування: 27 тра 2010
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я плакав... Це сльози жалості і сльози гордості...

19. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Наверно жалости к россиянам,а гордости за украинцев?
    Тогда я вас поддержу!
    Таки Зап.Укр. повезло-что меньше были под совком,а то и у нас сейчас вместо красивых,беленьких хат и ухоженных огородов,были бы покосившиеся домики и заросшие огороды.
    Только не надо сейчас приводить примеры-что и у нас таковые имеются-да имеются но далеко не в тех количествах-как в России!:)

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нет. Жалост я испытал к Тане, которую водили по таким захолустьям, а гордость к тем предприимчивым людям, которые на антиэтнотуризме косят лавэ :)
    Мне бы про "меньше под совком"... Обьездил Херсонскую, Николаевскую, Запорожскую, Днепропетровскую области, почти всю северную Украину, села - сказка. И огороды, и поля, и сады (в отличие от наших, западноукраинских полей и "садов"). Это к слову о "меньшей/большей совковости".

Не собираюсь. Пока Вы и Таня не докажете в цифрах, мне тоже нет смысла рассуждать о количестве.

Останнє редагування: 27 тра 2010
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)