День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я би перехрестився, якби столицю перенесли. Це ж скільки бидла та різної "піни" з"їде! І автомобілів поменшає, і приміська зона вивільниться.
    Звичайно, східні прикродонні області не годяться.

А Душа України (на мою думку) - від Чернігова, Полтави, Черкас - і до Західного кордону.

• Подобається Подобається x 3
  2. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Е, ні.

То стале уявлення "
    " - можливо і є географічно в в серці України, і ніби як влаштовує всіх, але - по перше то не годиться на інтелектуально-керівну функцію: там квітне "моя хата скраю, нічого не знаю" і взагалі малопридатне до спротиву ворожим впливам - то тиха мирна сплячка зараз. Та "Душа" - ладна страждати, аби тільки не боротися.

Інша річ - волелюбна, інтелектуально затверджена, смілива динамічна культура Галичини. Це започатковано потужне Серце - котре поки що не втратило в багатьох представниках динамізму й сили (хоча зараз пофігізм, дрібно марність свідомості швидко й загально поширюється ). А от котрі "з вишнями, хрущами, житом і молоком..." - перетворилися на панських холопів, тому непридатні, й як бачимо: пани русифікували - і вони русифікувалися, бо так вигідніше (та ж Полтава, центр по вашому "вікової культури та серця, душі України" вже давно російськомовне місто).

Львів є найзахищеніший, найкращій духовно-динамічний центр України, а не те неподобство, назване "Малоросією", котра поширюється.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хочете аби було серце і душа - нехай буде... Вам видніше... з Харькова... І столицю давайте у Львів... (тоді вже точно кірдик бруківці буде)... І Верховну раду з Секретаріатом... Так би мовити нас(какає)мо в Душу :)))

4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Верховну Раду з секретаріатом в Сибір.Тут добрі стосунки з Росією підуть на хосен.Замість аренди Чорноморського флоту,Україна візьме в аренду чвастину Сибіру,там опозиції дозволять мітингувати.

5. ricardo

ricardo Well-Known Member

Цікаво мені, а якою частиною тіла є Донецьк?
    Про Севастополь я догадуюсь, але не писатиму.

• Подобається Подобається x 2
  6. VasMT

А Одеса тоді що? Те, що ближче до переду? Херню пишите...

Останнє редагування: 21 тра 2010
  7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

На мой взгляд столицей Украины должен оставаться Киев, хоть я и люблю Львов всем сердцем. Ведь дело не в переносе столицы, а в преодолении противоречий между Западом и Востоком. Стремиться к сближению с Россией после того , что она сделала с Украиной, из-за экономических проблем - это очередное легкомыслие, как минимум. Эксперимент с Украиной должен быть закончен. Россия в её сегодняшних размерах - это империя, которая хочет вернуть всё. Она так запрограмированна. Всё остальное это безответстенное лицемерие. Слепые не должны вести зрячих.

• Подобається Подобається x 4
  8. VasMT

Дивні ті поляки... Після того, що німці з ними робили, поперлись в ЄС... І тепер з німцями за одним столом сидять і навіть економічні проблеми вирішують... Ніц в глові нєма...

• Подобається Подобається x 1
  9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Германия покаялась за фашизм. Россия за коммунизм нет.

• Подобається Подобається x 5
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...
    А чо я повинен прислухатися до думки...скажімо....нєкоєго Чорнобильця?
    Чи він(Чорнобилець) "не слінял",а емігрував?

11. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Хм...:scratch_one-s_head:Ромчику???А с кого боку тут Чернобылец????:nea:
    Почитайте вот это:http://actualhistory.ru/melnikoff
    А потом скажите....мудак во тот Мельникофф...или нет....:mocking:

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповім словами самого Мельникова

13. Templar

Templar Дуже важлива персона

мда...
    Думав з бану вийду щось зміниться, а фіг!
    Срач продовжується, скільки можна?

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Он правильно всё говорит, но ничего никому не докажет. И сайт его прикроют. Население России (по другому уже и не назовёшь) не любит думать и анализировать. Этим у них занимается власть, которая сама себя выбирает. По российским меркам это и есть порядок. И того, сто заставляет народ думать в России тоже не любят. А любят в России того, кто говорит "бей!" и указывает направление, как Проханов и пр. А те кто не с ними тот против них. Они даже не понимают , что власть их просто обворовывает и сдаёт китайцам. Они готовы к очередной авантюре в которой они опять будут пешками. На большее не способны. История учит тому, что ничему не учит. Особенно в России. Жалко украинцев, которых опять тащат к краю пропасти. Неандертальцы побеждают кроманьонцев вопреки законам природы...

15. Полковник

Полковник миється в бані

А у жидов как?
    На что способны жиды?

16. Gron

Gron тафгай

Завдяки "єврєйскім мозгам" дати люлєй рашен МиГ-ам наприклад http://shaon.livejournal.com/11603.html

Ще в пустелі та в ворожому оточені, на бабки кремля терориствуючиму, побудувати міцну економіку, нагодувати власну країну, медицину мати одну з найкращих, ксенофобією на державному та побутовому рівні не страджати.
    Та багато чого.

Останнє редагування: 22 тра 2010
    • Подобається Подобається x 4
  17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Вот у него и спросите...

18. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

KLIBERN-дружище,НЕ согласен с вами!!!:scratch_one-s_head:
    Многие в России понимают,просто ничего сделать не могут,я уже не однократно приводил примеры с российских сайтов.
    Вот немного примеров.
    http://forum-antikvariat.ru/index.php?showtopic=136426
    Вот взгляд на так называемую "победу" в Сталинградском сражении.
    http://forum-antikvariat.ru/index.php?showtopic=136018
    Если даже немецкие потери со 180 округлить до 300тыс. наши пусть будут 600 хотя видимо цифра заниженная, так кто кого окружил и кто победил?
    Как всегда забросали телами.
    приехал Жуков и быстро всех победил.
    Вот еще.
    http://ww2.ru/forum/index.php?showtopic=142422
    Катимся точно по плану, в нужную для наших вождей сторону.
    http://ww2.ru/forum/index.php?showtopic=150023
    "Лысый" на "престоле".В плане он разрешил "кто был не кем стать всем".До сих пор несогласие Шарикова П.П. в переписке Каутского с Энгельсом!!!
    Всё делят.....Нам,Братва,в этой жизни,ни пса не достанется!!!!Только Нью Революшн спасёт Нашу Рашу.Киргизия тому пример....Даже они поднялись.А писать можно вечно....

Это примеры с очень авторитетных московских сайтов,где сидят тысячи россиян.;)

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ну, ну, дай б-г мне ошибиться...

Останнє редагування: 22 тра 2010
  20. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Да и я только за то что бы вы ошиблись!!!:drinks:
    Общаюсь часто с россиянами по скайпу,да и родственников у меня предостаточно в России,поэтому знаю что говорю!;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)