День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Про національності можна поговорити на концерті, на виставці народного костюму, прочитати вірш на національній мові. А в житті країни і у владі - немає русскіх з українцями. Немає євреїв і поляків. Немає білорусів і калмиків!
    Чому такий космополітизм!? Тому що коли корумпована влада грабує - вона грабує одразу тисячі людей ВСІХ національностей!

Є порядні люди, і є виродки, які за гроші продадуть все, навіть рідну матір. Справа тільки в сумі, але не в національності. Розмову про національності, як колись про класи, влада мусує тоді, коли хоче протиставити одну групу населення проти іншої!
    Тоді була "класова боротьба", а тепер "національна боротьба" або "воссоединение с русскими братьями"! Головне - ідеологічний привід.

Адже ХТОСЬ повинен репресувати? Бити протестуючим по голові дубинкою? Накладати їм кайданки? Заломлювати їм руки? СТРІЛЯТИ?

Ось і сортують людей на сорти, щоб самим жирувати...

Останнє редагування: 10 тра 2010
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Мені дехто радив не дивитись ефірного телебачення(бо більшість не українське)...
    До вислову не читайте совєцької преси можу додати тільки - не дивіться нової пропаганди, особливо перед сніданком! :)))
    До речі в мережі таки справді більше цивілізованого, ніж зараз на телебаченні! :)

• Подобається Подобається x 3
  3. ricardo

ricardo Well-Known Member

Джерело: Вільний форум (Майдан)
    Це до мого допису о 12.14 сьогодні.

• Подобається Подобається x 5
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

DIDIO,
    Ви неакуратно взяли цитату. То не мої слова. :)

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:13 ----------

А я просто заблокував від дружини ("батьківським кодом") усі укр та рос канали. Нехай дивиться Animal, Geographic та інше.

• Подобається Подобається x 1
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 10
  6. Максим

Максим Well-Known Member

Або в артобстрєла феномен генетичної пам'яті, або це писав не артобстрєл.

7. ricardo

ricardo Well-Known Member

Диви, в Одесі те ж саме.

8. Romko

А у Львові праздвованіє пройшло під всєобщеє лікованіє...
    "Кричали женщины "ура" и в воздух чепчики бросали"...міліція ледво си дала раду....

http://www.youtube.com/watch?v=9IBgXC1gynQ

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А ще в мене будьоновка є, я люблю в цирк ходити, бо там ведмедів показують, цілими днями граю на балалайці і на спіданок полюбляю пити кров немовлят.
    Я не заперечував існування уражаючих факторів і шкоду нанесену здоров'ю військовослужбовців. Я хотів сказати, що вибух був повітряний. Основні фактори ураження: - ударна хвиля, світлове випромінення і проникна радіація, т.з. гама-випромінення. Беручи до уваги потужність, 60 кт, ЯБП вважається середньої потужності. Тобто наявність фортифікаційних споруд і броньованої техніки забезпечує повний захист від перших двох і ослаблення в рази дію останнього. При вітрі в протилежний від військ бік дія альфа і бета частин виключена. Яби міг довго розповідати про ЯЗ, бо починав службу в полку ліквідацій наслідків ядерного нападу, унікальної частини у всьому Варшавському договорі, основним завданням якого було рятування після ядерного удару генсєка і Со.
    В Кам'янко-Бузьку була аналогічна ситуація. Реактивний снаряд С-5 (300 осколків) забрав життя одного тінейжера і залишив каліками ще двох. Описали Ви весь цей процес класично :good: .
    Я цей закон добре вивчив... Сам такий ;)
    Дають, Романе, дають...
    Оце найблище посилання. Можу і рішення Львівської влади найти, якщо хочете...
    Влада Львова доплачуватиме до пенсій ветеранам УПА
    Він не красівий. Він дієвійший всіх інших. Чи може я не правий? Повторюсь: - він і ПР мені більше імпонують, аніж беззубе шамкання ющенка і криклива істерія Йульки. Я, як законослухняний громадянин, прийняв би любого президента. І виконував би їх рішення. Чогож ви свого не пропхали?

10. Romko

Моліться далі.
    Особливо після вчорашнього шабашу...

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я не знаю, звідки та цитата, Ромку, але це
    МАЯЧНЯ хворої людини або маніпулятора свідомістю.

1)
    Говорити про ненависть "Європи і в тому числі Росії" (???) до України - дурниця. Бо Європі потрібна стабільна і багата Україна - спокійний і передбачуваний сусід, як мінімум. А краще - член Євросоюзу. Бо тільки тоді політика ЄС буде відкритою до України, а політика України - відкрита до ЄС.
    Кремлю ж вигідна бідна, "дозовано неспокійна" Україна з 100% слухняною владою, щоб демонструвати російському народу власну "мудрість". Україна конкурент Росії на світовому ринку? А які позиції Росії на світовому ринку? Експорт нафти і газу. То де Україна конкурент?
    Щодо ЄС...
    Європа не винна, що ми не облаштовуємо кордони (бо Росія нє хатєла), не виробляємо біопаспортів (бо немає грошей), тобто не вписуємося в ЄС та Шенген навіть ТЕХНОЛОГІЧНО.

Тому й "об"єднувати" Росію і Європу "проти України" - не варто. Географічно - Європа до Уралу, а фактично... Фактично вона закінчується на польсько-українському кордоні. І тільки від БІЛЬШОСТІ громадян України ВСІХ НАЦІОНАЛЬНОСТЕЙ залежатиме, де вона буде, чи залишиться там же... Якщо не гірше...

2)
    А хто в кінці 20-х "підкинув" ідею колективізації? А хто підкинув їдею "продразвьорсток" і винищення голодом мільйонів "ледачих селян" України!? Нацисти!? Чи то вирішили "талановиті полководці комунізму" на чолі зі Сталіном!?

3)
    Брехня.

Тут - автореферат кандидатської дисертації Тимошенко на економічну тему, яку вона підготувала власноручно, та захистила публічно. Назва дисертації - "Державне регулювання податкової системи."

http://tymoshenko-fan.org.ua/publ/4-1-0-6

Крім економічної теорії, вона засвоїла й економічну практику, бо успішно заробляла гроші. Хто з цим поспорить?
    Як виявилось під час переслідування Кучмою, коли кожну цифру її бухгалтерії дослідили "під мікроскопом" - вона заробляла гроші цілком законно. Протилежне - не довів ні Кучма, ні Ющенко, ні СБУ, ні Генеральна прокуратура Росії і України, ні Суд США. Всім цим "добродіям" та спецструктурам політичні супротивники Тимошенко гаряче пропонували свої послуги в "розкритті кримінального бізнесу Тимошенко". Результат - нуль. Жодних матеріалів - за СТІЛЬКИ РОКІВ - не надано. БО НЕМАЄ!

Щодо "артистичного таланту" Тимошенко... Може, краще варто згадати голівудського кіноактора та Президента США Рональда Рейгана?

Тепер щодо реформ. Якщо порівняти з Грецією, де сьогодні палає і страйкує вся країна, а борг досяг 300 мільярдів Євро - це при населенні в 11 мільйонів людей, то порівняння буде на користь "нездари" Тимошенко. Яка не тільки "бездарно" витягла Україну з кризи, а й зуміла ОДНОЧАСНО відновити авіабудування, атомну енергетику... І не здала Україну, ні сантиметра! Це саме ті галузі, які Янукович зараз "дарує братам". "Найсмачніші" галузі. Базові. Хребет економіки.

Більше того, як тільки пішла Тимошенко, її опоненти, що мають тепер владу, перестали верещати про дефолт. І Ющенко раптом перестав. А раніше - він щоденно звинувачував "сучку" і кричав це слово кілька разів на день, та ще й замість молитви, раз вранці й раз ввечері! А зараз мовчить... Подумайте над цим. І над тим, чому при "нездарі" Тимошенко на піку світової кризи шахтарі не ходили на Київ... Бо Кабмін Тимошенко створв людські умови для державної вугільної галузі і для шахтарів!

А ось новий Міністр економіки пан Цушко, розставивши меблі в кабінеті, практично вже через тиждень радісно заявив, що економіка вже дала нечуване зростання!

А звідки те зростання "росте"!? Тимошенко, як Прем"єр-Міністр, практично все робила абсолютно чітко і правильно, що МОЖНА БУЛО ЗРОБИТИ в умовах України, її жорстокого зовнішньополітичного і внутрішньополітичного протистояння, яке не припинилося навіть під час тотальної світової економічної кризи.

Думати треба власною головою, а не чужою ду.. спиною.

• Подобається Подобається x 4
  12. matvej

matvej Well-Known Member

Сьогодні вже 10-те травня, цю тему можна б уже й закрити ...?

13. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

В тому той справа, що ви його пропхали, а не народ вибрав....

---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

А чи можемо ми сподіватися на зміну поколінь, які не святкуватимуть цієї трагедії, якщо школярів зігнали на парад, якщо по телевізору ідуть фідьми про війну, зняті талановитими (куди подінешся?) радянськими режисерами. Добре, якщо батьки розумні і самі не дивляться це кіно. А як дивляться? Радянська пропаганда з екранів телевізорів діє непогано....

14. Игорь

Игорь Well-Known Member

Поражает та поистину голливудская беспринципность,( сталинские фильмы отдыхают), с которой история переписывается. В этом году на форуме всё-таки гораздо меньше грубых инсуниаций и спекуляций, чем в прошлом. Что-то до западных украинцев доходит, что такие же приёмы могут затем и против них быть применены. Я не разу за последние время не слышал вокруг себя по отношению к полякам, к украинцам каких-то плохих слов, но вот по отдельным каналам ( не по главным)стали проходить фильмы, где западенцы прямо нацистами представлены, вчера, например, слышал, как картавящий голос, с плохо скрываемой радостью, за кадром сообщил, что "во время волынской резни по некоторым данным погибло до двухсот тысяч поляков и членов смешанных украино-польских семей", а оказывается в Польше до войны существовала такая организация польских офицеров , как "Прометей", которая и басмачеством командовала, а главная её цель была развал России( чуть не развалили), какие - то три человека ( русский , еврей и поляк) названные историками (?) с умным видом всё это "обосновывали". И поляки и западенцы оказывается резали и убивали евреев в огромных количествах. Это сейчас стараются на поляках так и западенцах так, а потом( прийдёт время и на русских ушаты с дерьмом начнут лить). И думаешь, вот сейчас народы ( русские , украинцы, поляки) имеют свою государственность, прошло много времени, люди тянутся друг к другу, а кому-то с юга это не нравится - заселение этих территорий может затянуться. Вымирание славян приостановится. Надо, надо их столкнуть лбами, клинья забить, сделать из каждого -монстра, посмешище. Сегодня доказать, что чёрное- белое, а завтра, если понадобится, наоборот. А если понадобится, то снова всё перекрутить шиворот навыворот. Но главное не допустить, чтобы они ( славяне) протянули друг другу руку и по братски обнялись...

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А проблюватися? Хіба слов"яни можуть без цього ?

• Подобається Подобається x 2
  16. Игорь

Игорь Well-Known Member

И ещё одно хочется вспомнить - во время ВОВ союзники (новые англо саксы) не раз проявляли свойственную им рациональную жестокость - это и жестокое уничтожение Хиросимы и Нагасаки ( просто, чтобы запугать), и совершенно непонятные массированные бомбардировки Дрездена, союзной авиацией, когда люди умирали не от взрывной волны, огня, ранений, т.е. известных поражающих факторов, а просто задыхались, поскольку бомб было так много, что весь кислород в округе выгорал и дышать было не чем. МОжно подробнее об этом у К. Воннегута "БОйня номер пять". Русские таких вещей никогда не творили.

• Подобається Подобається x 2
  17. Romko

В даному випадку,отим місцем думєш ти. Україна дійсно,споконвіків була буферною зоною між Європою і Росією. І не потрібно мати ілюзій,щодо їх намірів на темат України. Європа і весь світ проігнорував геноцид Ічкерії. Майже повний ігнор,щодо російської агресії в Грузії. То народи,які усвідомлюють свою національність,хто вони,якого роду,мають(або хочуть мати)власну державу і готові зі зброєю в руках боротись проти зазіхань на неї. А,як може ставитись світ до ...хм...не держави....утворення,котрим продовжує керувати совецька номенклатура,котра в лічені дні дієво(с)VаsMT... допродала все,що могла Росії і лиш номінально вважається державою,а,насправді перетворюється на російську метрополію.

18. Игорь

Игорь Well-Known Member

Да меня на эту гилки только три дня как допустили. Ну и досить.

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Надоїло!...

Піар продовжується...

• Подобається Подобається x 7
  20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Славяне - это в вашей интерпритации кто?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)