День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Вы эти сказки у себя в Севастополе будете рассказывать морякам Черноморского Балтфлота. Особенно насчёт квартир.
    Мы Вас никому не дадим уничтожить, сами уничтожать будем.

• Подобається Подобається x 2
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

То жителі Криму, Західної України, Прибалтики вивозились не за національними ознаками ???

3. terrible

terrible Well-Known Member

недивлячись на парадні зведення Совінформбюро Адмірала, деякі частини німецьких збройних сил все ще мають доволі високу бойову вартість і здатні на серйозний опір. на фото панцергренадери під час локальної контратаки.
    січень 1945 року. до кінця війни 3,5 місяця... скільки з тих хлопців не доживе до нього?..

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вот именно что "деяких" Совінформбюро передавало общую картину и на том этапе вроде как не врало, не?

---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

"а то что нельзя вые....ать - надо обоссс...ть" (с) ........... а вообще - гадство и тупость ......

5. terrible

перше, раджу звернути увагу на граматику. хоча, для Вас і так сойдет :)
    друге... з зими 1944 року німцям просто нічим і толком ніким було воювати... нічого тут приховувати...
    трете-звичайно, казало тільки правду. і про сотні знищених самоходок "фердинанд" ( :) поясню, бо не зрозумієте іронії - їх випущено було 98 штук і війну пережило 37)

---------- Додано в 21:38 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

люблю я спостерігати за потугами даного субекта... хоча, певен, його комсомолський запал знайшов би набагато краще застосування не на форумі, а в тренажерному залі... :) але то інша історія

• Подобається Подобається x 1
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Що хотіли то і отримуйте. І не кажіть що не хотіли...

7. artobstrel

с кем воюете? кто ту говорил что американцы не воевали? что Ленд лиз - фигня? вклад в победу разный, но от того что одни отдали все не означает что другие ничего не делали ...

---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ----------

думаете это смешно? это гадко и тупо .... как на мемориале Крутам или УПА писать краской пахабщину - БРАВО! такие люди нужны в любом лагере ... птьфу ...

8. terrible

Ви хворіете? будь ласка, можна підшукати допис де я ту таке писав? :)

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

8 травня приєднаєтеся до світу?

10. artobstrel

ПоливиНилХлорид ..... ну в курсе?

11. terrible

не зїзжайте будь ласка :)
    не відволікаїмося. на форумі існує послуга "Пошук" :) прошу

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні не смішно!
    Від дій москви плакати хочеться.
    А Вони творять з цього шоу...

P.S. A що Вам до царських відзнак?

---------- Додано в 23:52 ---------- Попередній допис був написаний в 23:48 ----------

Табір, табір ... Все за лєніном?

• Подобається Подобається x 3
  13. terrible

:haha:
    таки шукає, молодчага Артобстрел :)))

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А чого восьмого? А дев'ятого?

15. artobstrel

это не съезд, это посыл куда знаете и за что - знаете - за персональщину (ну впрочем как всегда)
    вот допыс чего не ясно? вы этим к кому обращались? отсюда и вопрос - "с кем воюем?"

---------- Додано в 23:56 ---------- Попередній допис був написаний в 23:55 ----------

Петр Николаевич Хоменко .... выдатний дияч ....

---------- Додано в 23:57 ---------- Попередній допис був написаний в 23:56 ----------

раз не можете понять значит нужно обос...ть ?

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні, просто мені це шоу не по душі. 20 днів реклами..
    8 травня відзначають із сумом, а Чечетов заявляє що це найбільше в світі свято...

17. terrible

хе...
    не-не-не... стоп! не треба...
    :) мені інше цікаво...
    собсно, як зрозуміти даний пассаж:
    з великими труднощами намагаюсь зрозуміти...

далі, коли я говорив що
    а також
    і
    ну, давай-давай-давай...

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:03 ----------

нажаль, не мав щастя бути знайомим :)

18. artobstrel

так и говорите? я Шекспира - не люблю, от того его дерьмом не считаю ... ну не нравится и все ...
    вы чужой на этом празднике, меня от бандеровщины - воротит, но это не дает мне права их обгаживать, мы в любом случае отголоски наших родителей , дедов и т.д. (ну разумеется кроме тех кому пофиг какая идея - лишь бы идея )
    для него да, для меня тоже большое, и таких людей много ....

---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний в 00:04 ----------

не буду, и так все сказал предельно ясно ... кому этот допыс и в ответ на что? про японские пулеметы ... ваш ответ позволит мне доходчиво объяснить что я имел ввиду ..........

19. terrible

:hang1:я з невимовними труднощами прориваюсь крізь хащі до суті... друже, ну не будьте безжальним, ну скіжіть - чого Ви від мене хочете???

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ці "знавці" вже задрали... Маючи в руках таку штуку як Гуглю не можуть знайти елементарних речей... Для них факти - смерть... Плакат, лозунг, гасло і крики з натовпу їх аргументи... Схаменіться, не постіть фсяку фігню...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)