День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. - coolzaka?

• Подобається Подобається x 2
  2. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

3. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ой, девушка, ну Вы рассуждаете, как вроде Вам не больше шишнадцати:)
    Ей-бо... Ну, может быть, шишнадцать с половиноюо_О Гитлер... Сталин... 100 мильйонов...
    Над Вами работать нуна... И куда мужья смотрят?:)

4. Salata

Salata Well-Known Member

5. coolzak

coolzak Well-Known Member

6. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

А что тут не понятного?о_О
    Я уже в этой теме госпоже Salata говорил-что войну выигрывает не тот кто воюет и тем более за счет жизней своих граждан,да еще и поболее чем противник,а тот кто НЕ допускает войны со своим государством,да еще и зарабатывает за счет ущербных(к сожалению в этой роли оказался совок).Вот и пришлось совку пойти на уступки в территории других государств-союзникам,ибо ослабели да и технически проигрывали,но это к лучшему,хоть те государства не оказались в дерьме в отличии от Варшавского договора.А то ведь представьте-социалистическую Францию,сейчас бы наверно сидела бы в полном дерьме по сравнению с Италией или ФРГ!:crazy::nea:

• Подобається Подобається x 1
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Так було знищено всю родину діда....а родина була велика...декого розстріляно на місці...декого закатовано в тюрмах...
    Вижила одна дідова сестра...
    В 70-х роках вона змогла вернутись з Сибіру...додому...
    Бабуся з маленькою ще мамою...7 років переховувалась від облав...на волосок від смерті...
    С пабєдой...

8. - непонятно, каким образом эти заумные и заполитизированные фразы могут описывать ощущения конкретного человека в отношении памятной даты. Я сужу по себе, примитивному: для меня праздник, когда "наши радуются" а траур, когда "наши горюют". Вот я от Вас примерно в таком духе и ожидал ответа. Каждый ж по себе... А у Вас всё высоким штилем... Видно, есть что за ним скрывать. И судя по всему, не от россиян :)))

9. Romko

Не дійде...

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якась патологічна меншовартість...
    Спочатку заважали Австія, потім Польща, потім СССР.... При цьому весь час демоном була совєцька власть, КПСС, НКВД... Тут зірки стали і - О, чудо! - з неба впала незалежність, унітарність, неделимість... Бери і будуй що хочеш... Ні! Ніфіга! Розікрали, розтягнули, розвалили... 2004-й... Небо знову дає шанс... Замість того щоби щось робити, будувати будь-що - ейфорія, цілування в засос і чекання манни... Знову є винуваті... Ексгуміювали "совок" і списують все на нього... Якась частина людства потенційних переможених, клінічних невдах... Може досить ридати і заламувати руки? Хто не хоче - шукає причини, хто хоче - шукає шлях...

Останнє редагування: 4 тра 2010
    • Подобається Подобається x 6
  11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я сьогодні по Інтеру, в районі 9-ї ранку дивився новий московський фільм про перші місяці війни. Вперше почув і побачив там таке, чи в жовтні, чи в листопаді 1941 року на Бородинському полі стався масштабний, сейозний бій між німецькою та радянською арміями. В атаку на позиції ЧА пішли в тому числі і чотири(!) батальйони французьких добровольців. Перед боєм німецьке командування звернулося до французів з призовом, в якому значилося, що вперше французи і німці пліч-о-пліч воювали проти росіян на Бородинському полі ще в війні 1812 року!
    4-ри батальйони, як мені здається, це десь не менше 1,5 тисяч бійців... немало...
    І до цього часу цей історичний факт аж ніяк, ані Росією, ані СРСР не афішувався...
    А я подумав, дивлячись ті кадри, а якби там якимось чином на стороні німців опинилося всього пів-відділення добровольців українців, то що б було? Гвалту, аж до цього часу, було б нємєряноо_О

12. Salata

Salata Well-Known Member

СССР - не националисты. Другая система мышления.

Французское сопротивление как раз ее, гм, постулаты подтверждает.

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

Можно и так. Святое для женщины дело. Только я, как человек практический, добавил бы к немецким ККК, еще и свою, четвертую К.

14. - не, гвалту на такие темы избегали. Вот и про французов Вы в первый раз услышали. И про Катынь аж полякам молчать приходилось. И про Хатынь аж белорусам...

15. VasMT

Зараз почекаем Террібла...

16. Romko

Василю,не треба блюзнірствувати.
    Тема називається
    От я й відповідаю,чому це не свято
    А совдеп таки не дівся ніде.
    Раджу прочитати оцю книгу.

Останнє редагування: 4 тра 2010
  17. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Ромко, так в твоих объяснениях изначально лежит логическая ошибка.

Ты ставишь равенство между бойцами НКВД, которые боролись с идеологическим противником и врагами государства (с их точки зрения) и бойцами Красной Армии, которые защищали свою землю от иноземного врага.

Ты все это обзываешь единым словом "Совок", очерняешь все это и вычеркиваешь на свалку истории.

Такой подход большая ошибка. Это если Германию считать исчадьем ада, за то, что у немецкого народа был Гитлер.
    Ставить в один ряд Фашисткую Германию и современную Германию.

Но таких как ты единицы. Так называемые маргиналы, которых всегда будет меньшенство. Есть люди, кто Новый год не празднует, подводя это под какие то свои оправдания.
    Весь здравый люд на бывшей территории СССР будет праздновать 9 мая как день ПОБЕДЫ. И тут дело не в совке, а дело в национальной памяти. Народ защищал свою Родину. Не Сталина, не Ленина, не партию, кто бы кто не говорил, а Родину: Дом, жену, ребенка, отца, мать, скотину, озеро, пруд, реку, небо над головой.

Никакая идеология не смогла бы остановить Чудовищную силу, какой была Фашисткая Германия. Остановил народ, защищая Родину.

18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Власне, через випивку, предки слов'ян постраждали у Малії Азії. Так написано у "Велесовій книзі".

19. VasMT

Романе! Тільки для Вас:
    Вас хтось ЗАСТАВЛЯЄ святкувати? Ви святкуєте Рамадан чи Навруз? День захисту прав сексуальних меншин? Ні? Так і День Перемоги НЕ СВЯТКУЙТЕ! Для Вас день 26-го травня чимось значимий? Ні? А для мене так... І я в цей день буду сидіти в великому колі родини і друзів і буду святкувати... Як пощастило Україні, що Новий рік співпало з 1-им січня...

Простите, Вы не в Думе и не в Раде... Потрудитесь обращатся повежливей...

20. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

-1. Гитлерюгенд (та ж сама піонерія) не є СС.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)