День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

М-да... Спробуйте почитати ось це, раджу всім націоналістам, расистам, "скінхедам", шовіністам та мілітарістам:

(там многа букафф, та спробуйте асіліть) :)))

http://www.arbuz.uz/w_military.html

Вашу б енергію - та в мирне русло...

---------- Додано в 14:51 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

Извините, но пользуется этой возможностью исключительно Кремль и его "шестёрки".

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

DIDIO, тих людей, яких ви маєте на увазі, я б назвав іншими словами -
    безмозкі дурні. Я їх зустрічав в будь-якій нації. І українців і росіян і поляків і серед інших націй. Вони нічого спільного з націоналізмом не мають. Просто охота виставити себе. І нічого крім шкоди такий націоналізм не приносить.
    Оксфордський словник дає таке поняття слову націоналім -
    nationalism

• noun 1 patriotic feeling, often to an excessive degree. 2 advocacy of political independence for a particular country.
    Думаю вам не треба перекладати.
    Я був і в шкурі українського націоналіста, коли самі засади українства приходилося захищати, був в шкурі польського, коли польську націю потрібно було захистити від людей певної національності.
    Навіть приходилось натягати на себе шкуру єврея, щоб протистояти хамам які обпльовували цю древню і мудру націю.
    Очевидно, від людей, про яких ви згадали на початку.
    Боюся, що мова йде про шовіністів, які признають тільки свою націю і яких я не можу терпіти.

• Подобається Подобається x 6
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ваше ставлення до націоналістів повністю запозичене з совдепівських агіток.
    А я виріс в родині націоналістів і горджусь своїми предками.

• Подобається Подобається x 2
  4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

:))) Це дуже націоналістично - не цікавитись "чужим світом", зате стверджувати так, неначе все відомо наперед. Ось про Японію і про процедуру набуття громадянства. Так, вона складна, бо Японія - одна з найбагатших, і при тому - перенаселених країн. Але це - можливо. :)

http://aensland.narod.ru/Japan/stati/japans03.htm

Перепрошую, своє - не злочин. Але ви безуспішно намагаєтесь захищати ще й моє, намагаючись при цьому не допускати МЕНЕ до захисту! Але я за Конституцією - такий самий громадянин, як Ви, це також - МОЄ! Якщо воно МОЄ і ВАШЕ, тобто СПІЛЬНЕ, то варто говорити не про те, ЧИЄ захищати, а ВІД ЧОГО!

Дурниця. Це слово - від грецького πατριώτης [патріотіс]— співвітчизник, πατρίς [патріс] - вітчизна, Батьківщина.

Те, що проживають? Це історичні традиції. Те, що стосується культури і мови - це, і тільки це - НАЦІОНАЛЬНІ або, як синонім - ЕТНІЧНІ традиції! Все інше - патріотичні, бо вони стосуються Батьківщини, тобто місця народження людини, або громадянські - бо кожна людина, навіть якщо не народилась в Україні - член ГРОМАДИ і ГРОМАДЯНИН, навіть якщо приїхав з Тімбукту, але законно отримав громадянство і дотримується законів України!
    Це суто націоналістичний підхід - мрія про "коритце". :))) Потім націоналіст приходить до влади, і мріє вже про велике КОРИТО. Бо це в його розумінні і є "демократія". ТО чим це відрізняється від тих, хто зараз "дерибанить" державне, а значить, НАШЕ майно і землю!?

Демократія - інше. Це рівний доступ ВСІХ і КОЖНОГО до керування державою, а не до "коритця". Це доступ КОЖНОГО до нетаємної інформації, яка обмежується законом. Це турбота держави про КОЖНОГО громадянина, пропорційно до сплаченим ним податків, але також - забезпечення мінімуму проживання для кожного, хто не міг платити ці податки за станом здоров"я!

"Коритце"...

5. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

+1000000
    Pedro-браво-:good:,абсолютно с вами согласен.
    Хотел еще от себя добавить.Некоторые почему то равняют национализм и нацизм-а это абсолютно разные вещи.:nea:
    Давайте возьмем Израиль-посмотрите как на бесплодных землях можно за столь короткое время построить процветающее государство,многие евреев почему то не любят-жаба наверное,ну это удел плебеев-что поделаешь,вот еврейский национализм и построил такое государство.Я считаю что у них стоит поучиться.;)

• Подобається Подобається x 3
  6. Pedro

Бачите, ми часто користуємося штампами, закладеними в нас в часи СССР. Ось тоді слово "буржуазний націоналіст" було для влади як матюк.
    Я не знаю, може я вже потрохи переходжу на мову західного світу, але слово націоналіст в мене асоціюється тільки в розумінні патріотизму.
    Наприклад, австралійці традиційно є досить великими націоналістами, але це нічого не говорить про походження.
    Так само і вбудь-якій країні.
    До речі, в нас є форумчанин Ігор, який пише з позицій російського націоналізму, якого навіть Чорнобилилець назвав націоналістом.
    А я б підписався під кожним його словом, бо він виступає з любовю до своєї країни, переживає за долю цієї країни.
    Дай Боже побільше таких російських націоналістів!

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Давайте будемо чесні (що важко дається): націоналізм у тому вигляді, який існує в Україні останні 15 років - ДЕЩО (тільки "ДЕЩО" - згадаємо нещасне кіно) зробив для відродження української культури, але практично зруйнував громадянське суспільство, й до того дуже слабке. І тепер, і "завдяки" цьому - буде гинути й українська культура. І надзвичайно швидко. Та вже гине...
    Бо сАме громадянське суспільство дало можливість "піднімати" українську культуру. Цю можливість українцям та їх націоналістичним представникам надали демократично налаштовані громадяни України татари, поляки, євреї тощо. Їх всіх об"єднувало громадянське суспільство. Але "представники" українства ЗРАДИЛИ їх. І цим - зруйнували суспільство, зрадили демократію.

І тепер - саме існування держави (формальне чи неформальне)- під питанням. Саме так. І якщо знову на чоло опозиції будуть пхатися "етнічні сили" - ніхто з ними не піде. А їх самих - для перемоги не вистачить. Бо потрібне продемократичне об"єднання.

Що стосується Ізраїлю - нічого сказати не можу - не єврей, і крім постійної різні між етносами та релігіями - нічого особливо доброго звідти не чув - ні наукових досягнень світового класу, ні спілкування культур чи хоча б якогось замирення.

Ідеологія України не повинна бути "етноукраїнською", яку маскують словом "націоналізм". Бо ще є дохєра інших громадян України - росіян, білорусів, татар, євреїв, поляків, чехів, греків тощо. "Етнополітика" в умовах України - згубна! Смертельно згубна для України! Зараз до влади прийшли сили, які оголосили себе "антинаціоналістичними" та "проукраїнськими". А насправді вони є - АНТИДЕМОКРАТИЧНИМИ.

На жаль, до націоналістів це не доходить...

Останнє редагування: 1 тра 2010
  8. Полковник

Полковник миється в бані

Вы мудак?
    Перепрошую.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Зрештою не все так погано.
    По червоній площі пройдуться українські вояки із тризубом на відзнаках !!!
    Сон Тягнибока в реалі ! :good:

• Подобається Подобається x 4
  10. Pedro

Не думаю. Йому ніколи не стрілить до голови ідея привезти до Львова червону ганчірку.:)))

11. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

Оперативная сводка за 1 мая

В течение 1 мая юго-западнее города и порта ПИЛЛАУ войска 3-го БЕЛОРУССКОГО фронта вели бои по очищению от противника косы ФРИШ-НЕРУНГ и заняли населённые пункты НАРМЕЛЬН, БРАНДХАЙДШЕР, НОЙКРУГ и ФЕГЛЕРС.

Войска 2-го БЕЛОРУССКОГО фронта, развивая стремительное наступление, 1 мая овладели городами ШТРАЛЬЗУНД, ГРИММЕН, ДЕММИН, МАЛЬХИН, ВАРЕН, ВЕЗЕНБЕРГ - важными узлами дорог и сильными опорными пунктами обороны немцев, а также заняли крупные населённые пункты ШТЕЙНХАГЕН, АБТСХАГЕН, ГРЕМЕРСДОРФ, ДЕЙЕЛЬСДОРФ, ГНОЙЕН, ДАРГУН, НОЙКАЛЕН, ШТАВЕНХАГЕН, ГИЛОВ, ШВИНКЕНДОРФ, МЕЛЛЕНХАГЕН, КРАТЦЕБУРГ, КВАЛЬЦОВ, ШТРАЗЕН. В боях за 30 апреля войска фронта взяли в плен 8.500 немецких солдат и офицеров и захватили 66 самолётов и 100 полевых орудий.

Войска 1-го БЕЛОРУССКОГО фронта 1 мая штурмом овладели городом БРАНДЕНБУРГ - центром Бранденбургской провинции и мощным опорным пунктом обороны немцев в Центральной Германии. Одновременно северо-западнее БЕРЛИНА войска фронта, продолжая наступление, с боями заняли город ЛИНДОВ и крупные населенные пункты АЛЬТ-РУППИН, ХЕРЦБЕРГ, ВУТЕНОВ, ЛИХТЕНБЕРГ, НАРВЕ, БЕЕТЦ, ЗОММЕРФЕЛЬД. В БЕРЛИНЕ войска фронта очистили от противника городские районы ШАРЛОТТЕНБУРГ, ШЕНЕБЕРГ и в центральной части города заняли более 100 кварталов. В боях за 30 апреля войска фронта взяли в плен более 14.000 немецких солдат и офицеров.

Южнее БЕРЛИНА наши войска продолжали вести бои по уничтожению остатков окружённой группы немецких войск в лесах восточнее города ЛУКЕНВАЛЬДЕ. В ходе боёв наши войска расчленили противника на две изолированные друг от друга части и вели успешные бои по их уничтожению.

Войска 4-го УКРАИНСКОГО фронта, продолжая наступление, 1 мая овладели городами БОГУМИН, ФРИШТАТ, СКОЧУВ, ЧАДЦА и ВЕЛИКАЯ БИТЧА - важными узлами дорог и сильными опорными пунктами обороны немцев в полосе Западных Карпат, а также заняли крупные населённые пункты СКРЖИПОВ, МАРКЕРСДОРФ, СЛАТИНА, БИЛОВЕЦ, КЛИМКОВИЦЕ, ВИТКОВИЦЕ, ДЬЕШАРОВИЦЕ, ПЕТРОВИЦЕ, СКАЛИТЕ, ДОГУБАРИ, ОХОДНИЦА, НОВЕ МЕСТО, ПЛЕВНИК.

Восточнее города БРНО войска 2-го УКРАИНСКОГО фронта с боями заняли город ВЫШКОВ и крупные населённые пункты ПУХОВ, ЛЕДНИЦКЕ, КОШЕЦА, ИЛЯВА, ДУБНИЦА, НЕМШОВА, ЖИТКОВА, БИСКУПИЦЕ, БИЛОВИЦЕ, БАБИЦЕ, РОШТЫН, ПУСТИМЕРЖ.

На других участках фронта существенных изменений не произошло.

За 30 апреля на всех фронтах подбито и уничтожено 98 немецких танков и

самоходных орудий. В воздушных боях и огнём зенитной артиллерии сбито 26
    самолетов противника

До дня ВЕЛИКОЙ ПОБЕДЫ осталось - 8 дней!!!

12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Минус 65 лет.

13. Romko

Русские палачи России
    или миф о «великой отечественной» войне

14. Romko

І продовження...

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я не можу використати інші аргументи, які використовую до таких людей в таких трагічних випадках... Тому повірте на слово - ні, я не мудак. :)))

Але... Я тут подумав... Червоного прапора у Львів все-таки візьміть. Все-таки практика - краще теорії.

:haha:

16. Romko

В Московії вже шизанулись з тою пабєдою і стрічками...

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А в Москві є Сільпо?

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

19. Gron

Gron тафгай

20. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

Оперативная сводка за 2 мая

Войска 1-го БЕЛОРУССКОГО фронта под командованием Маршала Советского Союза ЖУКОВА, при содействии войск 1-го УКРАИНСКОГО фронта под командованием Маршала Советского Союза КОНЕВА, после упорных уличных боёв завершили разгром Берлинской группы немецких войск и сегодня, 2 мая, полностью овладели столицей Германии городом БЕРЛИН - центром немецкого империализма и очагом немецкой агрессии.

Берлинский гарнизон, оборонявший город, во главе с начальником обороны БЕРЛИНА генералом от артиллерии Вейдлингом и его штабом, 2 мая в 15 часов прекратил сопротивление, сложил оружие и сдался в плен.

2 мая к 21 часу нашими войсками взято в плен в городе БЕРЛИНЕ более 70.000 немецких солдат и офицеров. В числе пленных: генералы для особых поручений при начальнике обороны БЕРЛИНА генерал-лейтенант Курт Веташ и генерал-лейтенант Вальтер Шмидт-Даннварт, представитель ставки вице-адмирал Фосс, начальник штаба обороны БЕРЛИНА полковник Ганс Рехиор, начальник штаба 56 немецкого танкового корпуса полковник Теодор фон Дифвинг. Взяты также в плен первый заместитель Геббельса по пропаганде и печати - доктор философии и истории Фриче, руководитель печати доктор философии и истории Клик, правительственный советник доктор философии и истории Хайнрихсдорф. Фриче при опросе показал, что Гитлер, Геббельс и вновь назначенный начальник Генерального штаба генерал пехоты Кребс покончили жизнь самоубийством.

Юго-восточнее БЕРЛИНА войска 1-го БЕЛОРУССКОГО и 1-го УКРАИНСКОГО фронтов завершили ликвидацию окружённой группы немецких войск.

За время боёв с 24 апреля по 2 мая в этом районе наши войска захватили в плен более 120.000,немецких солдат и офицеров. За это же время немцы потеряли только убитыми более 60.000 человек. В числе пленных заместитель командующего 9 немецкой армией генерал-лейтенант Бернгард, командир 5 немецкого корпуса СС генерал-лейтенант Эккель, командир 21 немецкой танковой дивизии СС генерал-лейтенант Марне, командир 169 немецкой пехотной дивизии генерал-лейтенант Радчий, комендант крепости ФРАНКФУРТ-на-ОДЕРЕ генерал-майор Биль, начальник артиллерии 11 немецкого танкового корпуса СС генерал-майор Штраммер и генерал авиации Цандер. За это время нашими войсками захвачены следующие трофеи: танков и самоходных орудий - 304, полевых орудий - более 1.500, пулемётов - 2.180, автомашин - 17.600 и много другого вооружения и военного имущества.

Северо-западнее БЕРЛИНА войска 1-го БЕЛОРУССКОГО фронта, продолжая наступление, с боями заняли города НОЙ-РУППИН, КИРИТЦ, ВУСТЕРХАУЗЕН, НОЙШТАДТ, ФЕРБЕЛЛИН, ФРИЗАК.

Войска 2-го БЕЛОРУССКОГО фронта, развивая наступление, 2 мая овладели городами РОСТОК, ВАРНЕМЮНДЕ - крупными портами и важными военно-морскими базами немцев на Балтийском море, а также заняли города РИБНИТЦ, МАРЛОВ, ЛААГЕ, ТЕТЕРОВ, МИРОВ и крупные населённые пункты АЛЬТЕНПЛЕН, РЕХТЕНБЕРГ, ФРАНЦБУРГ, ТРИБЗЕС, ЗЮЛЬЦЕ, ДАРГУН, ТЮРКОВ, ЯБЕЛЬ, ЦЕХЛИН, ГЕРЦШПРУНГ. В боях за 1 мая войска фронта взяли в плен 5.450 немецких солдат и офицеров и захватили 78 самолётов и 178 полевых орудий.

Войска 4-го УКРАИНСКОГО фронта, продолжая наступление в полосе Западных Карпат, с боями заняли крупные населённые пункты ЛАСКОВ, ОРЛОВА, ДЕМБОВЕЦ, ГОРДЗИШУВ, ТУРЗОВКА, ДЛГЕ ПОЛЕ, ВЕЛИКОЕ РОВНЕ, ШТЯВНИН, ПАПРАДНО, МОДЛАТИН. В боях за 1 мая войска фронта взяли в плен более 5.000 немецких солдат и офицеров и захватили 196 полевых орудий.

Войска 2-го УКРАИНСКОГО фронта, продолжая наступление восточнее города БРНО, с боями заняли крупные населённые пункты БРУМОВ, ВАЛАСШКЕ, КЛОБОУКИ, СЛАВИЧИН, ЛУГАЧОВИЦЕ, БРЖАЗУВКИ, УГЕРЕСКИ ГРАДИШТЕФ, НАПАЕДЛА.

На других участках фронта существенных изменений не произошло. За 1 мая подбито и уничтожено 37 немецких танков. В воздушных боях и огнём зенитной артиллерии сбито 10 самолётов противника.

До светлого дня ВЕЛИКОЙ ПОБЕДЫ осталось - 7 дней!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)