День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Нет. Я не понял.
    Живите себе.
    Вас никто не трогает.
    Зачем срёте на данном форуме?

• Подобається Подобається x 2
  2. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

До вашого списку випадково забули дописати ще міністра освіти та культури, також губернатора Малоросії, хіба вони не українці?

• Подобається Подобається x 1
  3. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Значит вы не служивый или действительно политработник-а их к служивым я ни когда не относил![​IMG]

4. Полковник

Полковник миється в бані

Лично мне совершенно по _уй что и куда Вы носили и носите.

5. NikolayLW

Чудится мне что вы сегодня употребили.Ну дабы не испортить вам настроение-на ночь глядя-промолчу!:)

6. Полковник

Полковник миється в бані

Молчать не надо.
    Можете и спеть.
    Про комарика песенку знаете?

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Вот, вот именно за СССР, за Россию украинцы и воевали, и где этот СССР? И где Россия? А воевать надо было за Украину, как это делала УПА.
    Вот этому я верю. Это от души.
    Я хотел сказать, что предлагая сказать спасибо Сталину за присоедение ЗУ к
    Украине Вы тем самым предлагаете сказать спасибо Гитлеру, потому что без него это присоеденение не состоялось бы. А всё остальное это плод Вашей фантазии.
    Так и без вопросов всё ясно.
    Мессинг был Вольфом, а не Вольфовичем. Учите матчасть.
    А что опровергать?

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну, я вже сивий. Давно. Вже 20 років. Маю досвід. І знаю добре ідеологію націоналістів. Ви, як розумна людина - як будь-яка розумна людина - розумієте - люди бувають ТІЛЬКИ порядні і непорядні. Але націоналісти ділять на "своїх" і "всіх інших". От в чому біда! Ідеологія націоналізму - це ідеологія "крові"!

Справа в тому, що націоналізм сам по собі - не біда. Але тільки в мононаціональній країні. ТОді назва національності стає синонімом патріота. Але в країнах, де народ складається з багатьох національностей - ідеологія НАЦІОНАЛЬНОЇ ВЛАДИ - не просто хибна! Вона - грубо дискримінаційна! Вона руйнує громадянське суспільство! Що й сталося в Україні, де до влади прийшла реакція...

Чому реакційні сили, які прийшли до влади в Росії і в Україні, "пхають вперед" ідеологію минулого? Звідки і навіщо ця нечувана помпезність і "бахвальство" у відзначенні 9 Травня? Чому?

Все дуже просто: вони відбілюють себе. І "Свято Перемоги" - їх практично єдиний шанс це зробити. 364 дні вони грабують ГІРШЕ, НІЖ У ВІЙНУ, а один день, 9 Травня - "виходять в народ", "прославляючи його героїзм".

Не даймо себе обдурити! 9 Травня, яке я особисто вважаю не Днем Перемоги, а Днем Кінця Війни - не має бути індульгенцією для "окупантів власного народу", які отримали за останні роки 1,5 трильйона доларів, викачуючи з надр ЗАГАРБАНІ народні багатства!

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

11. NikolayLW

Задел ты меня Полковник таки!!!
    Тогда отвечу тебе чисто по русски на твой пост!
    Не буду я здесь повторяться что на крови пришла совковая власть,а поговорим как она закончилась.А закончилась она в 1991 г.когда разворовали оставшееся и решили прихватизировать и узаконить наворованное,кинули на произвол судьбы своих ветеранов и своих же русских в других республиках,по идее Россию вроде нечего винить-коммуняги это не национальность,это уже диагноз больного на всю голову "человека".
    Но коммуняги таки Россию подставили(это потом поймете)-тем что Россия стала право наследницей совка-то есть совка который поработил другие народы и т.д.:)
    Теперь насчет свой-чужой,это что ты хочешь что бы я стоял на стороне твоей право наследницы?,которая кинула меня на произвол судьбы и я живя с украинским народом,который меня приютил,дал гражданство,кормит и я еще должен поддерживать Россию?о_О
    Да вы хоть совесть имейте-далеко не все подлецы,хоть и такие имеются-живут на территории Украины,кушают её хлеб и поддерживают право наследницу,которая их же и кинула!Вот так Полковник-далеко не все русские пойдут за вами и за вашей продажной право наследницей!:)

• Подобається Подобається x 6
  12. Полковник

Полковник миється в бані

Николай!
    Надеюсь, что Вас так и зовут.
    Вы ко мне на ты, позвольте, и я к Тебе.
    Николай, да, я родился и вырос в городе Львове.
    Скоро мне 50 лет.
    Хотели банкетик организовать.
    А я решил, что не надо.
    Поеду в город Львов.
    На могилы предков.
    И мне совершенно по цвиринь как там к русским относятся.
    Я еду к могилам предков.
    Почему могилы именно там мне тоже по фиг.
    Так у предков получилось.
    А я их потомок.

• Подобається Подобається x 7
  13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Браво!!!!!

14. Полковник

Полковник миється в бані

Мы тут про русских говорили.

• Подобається Подобається x 3
  15. NikolayLW

Да нормально относятся-все эти разговоры у вас-типо бандеровцы и т.п.-туфта полная и могилы все стоят и памятник Кузнецову на Холме Славы стоит,как ты знаешь-его праха там нет-забрали в Россию.Даже в глухом лесу видел могилу сов. санитарке-ухоженная и цветы лежат-то ли родственники приезжали то ли кто из местных позаботился.Если в начале 90х шакалы совковые травили украинцев на русских и наоборот,то сейчас все уже всё поняли и живем все в мире и понимании,кто в русскую церковь-на Короленко ходит,кто в украинскую ни каких проблем.
    Так что приезжай,сходишь-посмотришь политуху на Стрийской и может поменяешь своё мнение о националистах и поймешь что есть трепачи-которые стравливают нас,а есть действительно националисты-которые могут с тобой и на русском поговорить но про Украину!;)

16. Salata

Salata Well-Known Member

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Помилка!
    Свої були в партії КПУ.
    Свої є серед владних структур.
    Свої є серед тих - хто не з нами той проти нас.
    Захищати своє - не злочин!
    Злочин не захищати своє!!!

- це "весь мир до основания розрушим" - ось про яку ідеологію ви говорите!
    Де ви бачили націоналіста в чужій країні???

Для прикладу наведу Японію. Цілком закрита країна для іноземців (не в плані туризму) - їх можна звинуватити в жорсткому націоналізмі!!! Ви не отримаєте громадянства Японії ?!?!?!
    Де ви таке бачили в нас хоч близько??
    Не ображайте націоналізм - це не личить людині, яка любить свою країну. (патріотизм не називати - це чисто військове поняття)

---------- Додано в 13:42 ---------- Попередній допис був написаний в 13:40 ----------

Пробачте але це - пла, пла, пла.

В Україні проживає левова частка слов'ян - це не національні традиції ?
    Які?
    Патріотичні???

---------- Додано в 13:43 ---------- Попередній допис був написаний в 13:42 ----------

При кориті було добре - монополія :good: для своїх.
    А демократія - багато - дуже багато дрібних коитець!!! Щоб усім було більш-менш добре..

---------- Додано в 13:45 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ----------

Тут добре написали. Але 8 травня а не 9-те. Досить сталінської реклами...

---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

18. NikolayLW

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

DIDIO, можно, если начнём войну с Марсом, например...

20. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Вітаю Ваші наміри!

Гранати можете сміливо залишити вдома. :haha:
    Більше того, навіть українсько-російський розмовник - також. :) Байдуже, чи це буде центр Львова, чи поїдете в якесь село. Так, роздивлятися вас будуть, але в селі роздивлятимуться на будь-якого "неодносельчанина", якщо не знають його особисто. То сільська специфіка будь-якої країни. :)))

А от якщо ви приїдете на Львівщину з червоним прапором... :sorry::crazy:

То обіцяйте розмістити потім свою фотографію..., з прапором..., в розділі "Про Це". :haha: :haha: :haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)