День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Oxid

Oxid Well-Known Member

Просто Росія намагається використати день 9 травня для пропаганди російської національної ідеї, відновлення імперії, інакше ніяк не можна пояснити саме таке святкування цього дня - з красними і власовськими флагами, портретами сталіна, театралізованим парадом в москві з демонстрацією воєнной мощі Росії... Обсє прирівняла ідеології фашизму і сталінізму... А нова влада, вибрана нам південно-східною Україною, рада служити...

• Подобається Подобається x 4
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Правильно Добро є добро. Зло є зло. А ЗЛО є ЗЛОМ. А тут закликають,дригаючи голим задом,влаштовувати дикі пляски во славу пабєди ЗЛА,пабєди безбожного, сатанинського,нелюдського режиму. Пабєди,ціною якої стали мільйони смертей,мільйони сплюндрованих людських доль,моря крові і сліз закатованих в енкаведистських застінках,пересильних тюрмах,на просторах ГУЛАГУ,яким був есесесер.

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Бачу, Пересвєт, не сидиться тобі в Росії коли знову зачастив на ЛФ і мелеш дурниці поки в модераторів терпіння кінчиться.
    Як так добре в Росії то сиди там і бий поклони своїм ветеринарам. Тільки лоба не розбий:))).

• Подобається Подобається x 1
  4. идеологию "российской" (или русской?) национальной идеи и сталинизма ОБСЕ тоже приравняла?
    Под этими флагами бойцы шли в бой и умирали, они на параде, думаю, не лишни.
    - так то в России. На Украине вроде не собирались под триколорами демонстрировать военную мощь России (разве что, в районе базы ЧФ - так это территория России на срок аренды). Я Вам больше скажу: и на Красной площади 9 мая британские, скажем, военные пойдут не под российскими флагами и не под красными. У них свои есть. У Украины - свои (кстати, не германские). И мощь военная тоже, небось, есть... Львовские курсанты не под украинскими ли флагами пойдут? По Красной площади-то, а? :)))
    -
    http://top.rbc.ru/society/28/04/2010/400402.shtml
    А на Украине будут устанавливать плакаты Сталина?
    В общем, слово винегрет не передаёт степени перемешанности понятий у автора сего опуса. Поток сознания разве что. Главное, эмоцию не перепутаешь - поток негативный. Можно было короче... ;)

5. volk

volk Well-Known Member

Так от питання тоді таке: а ЩО є для Галичини святом? Крім Великодня, ясна річ.
    Важке питання, коли по тобі катаються туди-сюди, нє?

Останнє редагування: 28 кві 2010
  6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

От плутати не треба: російська національна ідея має так само право як українська національна ідея. Нехай би самоідентифікувались у себе вдома. А відновлення імперії - саме це, що насторожує усіх сусідів. Ні, не усіх. Європа дивиться крізь пальці, як свого часу на Мюнхенську угоду, на те, що вже почалося.

• Подобається Подобається x 2
  7. volk

volk Well-Known Member

Я-от дивлюся на вашу суперечку, і згадую, як у Львові знімали фільм "Гітлер капут". Дурнуватий фільм, до речі. Але мова не за те. Мова про те, що коли по місті порозвішували німецькі прапори зі свастиками, то багато-хто був здивований, але не думаю, що хтось побачив у цьому пропаганду німецького нацизму.
    В принципі, щось спільне нє?
    Але святкування 9 травня фактично стає оспівуванням сталінізму, переміглого гітлеризм. Ось це мене ображає. Бо в моїй родині одні безневинно репресовані, інші - "герої війни".
    І взагалі чи не забагато тої війни: свята - війна, фільми - війна, книги - війна, ветерани війни, діти війни, учасники війни, внуки війни, правнуки війни..... просто вихід євреїв з Єгипту. В пустелю. Червону.
    Та здайте вже цю тему історикам.

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот здесь - особенно:

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Імперії без воєн не існують !!!
    Їм потрібна свіжа кров - своїх надихати (черноземний край), інших страхати.
    Ті ж американські зірочки, але в триколорну полосочку...

---------- Додано в 17:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

Nur die Russen! Nur die Russen! ...

10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Гамериканский флаг того-же триколорного цвета.... В этом есть какая-то тайна.... :)
    Заметьте - не я это написал - а вычитал благодаря подсказке уважаемого пана terrible!

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не было в армии такого добра...
    В армии было такое

• Подобається Подобається x 6
  12. Romko

Останнє редагування модератором: 5 тра 2010
  13. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Ромко!!А Вы оказывается малодушный ХАМ!!!:ireful1::ireful1::ireful1:
    И СВОЛОЧЬ порядочная!СКОТИНА!!!!

Останнє редагування модератором: 5 тра 2010
    • Подобається Подобається x 3
  14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Зря вы это Ромко

15. Shlyak

Shlyak Well-Known Member

Ну зачем так грубо? Ну склонен человек к эпатажу. Кто когда на фриков обижался? Кстати, здесь черно-оранжевая лента, я так понимаю, означает траур по оранжевым... Тогда к чему свастика?

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

17. консультант

консультант Дуже важлива персона

Якщо писати по темі, то особисто для мене День Перемоги - Свято Перемоги над фашизмом, а всі решта події після війни зовсім інша тема. Пишу так, тому в моїй родині є і ветерани УПА, і ветерани В.В.війни. Зараз можна говорити багато, але в той час, коли в будь яку хвилину ти міг бути вбитим, всі були братами та сестрами.
    Можливо 1% цього стану від 100% часів війни я відчув, будучи на Майдані.

• Подобається Подобається x 1
  18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну да! Ну ДА!
    Билайн он и в афрке Билайн...

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:57 ----------

Свято - це свято!
    Спомин - це спомин!
    Злочин - це злочин!

А тут зі Спомину зробили Свято прикривши ним усі ЗЛОЧИНИ...

19. Shlyak

Shlyak Well-Known Member

Билайн
    Георгиевская лента
    Тест на дальтонизм

• Подобається Подобається x 5
  20. Romko

Своє ставлення до святкування отого кривавого дня я висловлював неодноразово. І ставлення до совдепу теж висловлював багато разів. Правда,я себе ще поважаю і до особистих образ своїх опонентів не опускаюсь.

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)