День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

То як там? Воювали не проти Гітлера, не проти фашизму, а:

За Родіну,
    За сталіна!

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:48 ----------

Або
    Зік'Хайль!

???

• Подобається Подобається x 2
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Зі всім до партизанки з Вами погоджуюсь.Всі світові війни це переділ імперій.Згоден. що воювати за імперію-самогубство.Про антихристиянство мовчу,бо християнство завжди підтримувало владу,яка б вона не була.І в церкві священники співають:" За Богом бережений народ наш,за правління і все військо,Господові помолімося".Але не всюди є ліс і можна втікнути і сховатися(партизанка),щоб звідти кусати.Тай всі не втечуть.Якби всі тікали то сильні імперії давно б правили світом.Справжні українці(згадаймо козаків)ніколи в ліс не тікали і не ховалися а йшли військом і відкрито воювали.Тепер про участь у військах імперій.Є таке поняття як мобілізація.Нікуди від нього не дінешся.Я наприклад противник того,що ветеранів поділили на справжніх і несправжніх.Героїв звжди небагато,всі інші мобілізовані-йшли на війну бо мобілізували.І яка вина тих хто мобілізований був "не тою" владою чи режимом.Ті були під радянським режимом,їх мобілізували-вони "правильні" ветерани,інші (скажімо в Закарпатті)були під мадярським режимом,який їх мобілізував,вони йшли і стріляли-нераз навіть не знаючи в кого-вони "неправильні" ветерани, хоча вони також гнили в окопах і проливали кров,просто їм не пощастило,що їх мобілізували "не ті".А куди їм було діватись.В нормальних суспільствах таких людей давно порівняли в статусі військових ветеранів,а у нас це все ще ідеологізовано.
    Пане Ромку я ще за життя ніколи 9 травня не танцював,а Ви? Танцюють інколи ветерани,згадуючи свою молодість.Я чомусь,дивлячись на цих сивочолих колишніх воїнів, не вважаю це "пляскамі".А на рахунок 8 чи 9 то мені особисто все рівно,і принципового значення не має.Хочуть ветерани святкувати 9 хай святкують,чому я маю їм це забороняти,хто мені або кому небудь ще дав таке право.Я радію що 1 і 9 травня є свята і не треба йти на роботу-посаджу з дружиною картоплю.А люди нехай собі посвяткують,вони це заслужили.
    Пане Ромку.Невже Ви святкуєте тільки те що Вам дозволить влада? І свій День народження також святкуєте з дозволу кабміну? Я сяткую те що сам вважаю за потрібне.І всі свої свята визначаю сам для себе.А до загальнодержавних пристосовуюсь-якщо вони співпадають з релігійними-домашню роботу не роблю,якщо не співпадають використовую загальнодержавні свята для того,щоб підігнати роботу по господарству і дякую Богові за те що дав мені таку можливість.

• Подобається Подобається x 5
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

KLIBERN. Это я знаю. Простите, но вопрос мой сводится к банальному - Кто виноват? Почему Украина не справилась с независимостью... Вот и все. Ответа я не требую. Он известен. А вот предположения по поводу иного развития событий уместны.
    http://bse.sci-lib.com/a_pictures/02/18/292150514.jpg

4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А там не могло быть другого варианта развития событий ИМХО. Разве, что в Германии не состоялась бы революция. Или Антанта задушила бы советскую власть.

Останнє редагування: 16 кві 2010
  5. VasMT

Социалистическая? :))) Тогда кирдык был-бы миру...
    А как Вам раскол в ревсовете и захват власти есерами? Или крах соввласти в результате интервенции и белого движения? И была бы у Украины независимость с 18-го года. ;)

• Подобається Подобається x 1
  6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

По вашей ссылке непонятно от каких территорий Украины отказалась Германия.

7. VasMT

Прошу прощения.

Нас оштрафуют за офтоп.

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

VasMT,

9. VasMT

Как знать, кае знать... Соблюдени договора для Украины - был шанс.

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Яке їхало - таке здибало....:dntknw:

• Подобається Подобається x 6
  11. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

12. Romko

А є різниця?
    а подібні совдепівські фальшивки можете використати за прямим призначенням.
    З 1944-го року їх зміст не змінювався.
    В унісон з своїми братами писали.
    С дньом паьбєди,таварісч....

• Подобається Подобається x 3
  13. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

ЕСТЬ!!!

Они уже выбрали !!!

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Лемберг это название Львова в Австро-Венгрии. Статья для промывки мозгов российским обывателям. Исторический винигрет...

• Подобається Подобається x 4
  15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Точно не за фашиста сталіна і точно не за фашиста Гітлера!
    Я за хороших людей. Я за свою родину. Я за своїх друзів. За своє місто, за свою країну.

Я проти воювати - один проти ста. Я прихильник Суворовських дій.
    Приклад:

P.S. Ніхто не вгробив стільки радянського народу, як сталін під час (і не тільки) 2-ї світової. І по його бажанню святкувати 9 травня? Дзюськи!

---------- Додано в 11:24 ---------- Попередній допис був написаний в 11:12 ----------

P.S. Пошукати факти співпраці сталіна і Гітлера? ОУН-УПА сховаються перед розмахом співпраці....

16. Romko

З пабєдой,таварісчі...

17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А чего Гитлер с большой буквы?

18. VasMT

По видимому - точнее...

• Подобається Подобається x 2
  19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Вот ещё плагиат...[​IMG]

20. terrible

terrible Well-Known Member

спробую відповісти у Вашому стилі :)

вони теж вибрали

PS перестаньте займатись демагогією. доволі недорогою, між іншим.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)