День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. L@zzio

L@zzio Member

Вважаю недоцільними і нерозумними подальші суперечки(саме суперечки,а не дискусії,бо тут конструктивний диспут неможливий) в цій темі,оскільки шановні ГРАЖДАНЕ СССР так і проведуть все своє життя у солодких мріях про дурні(хотів сказати гірше,але боюсь,що знов хтось мене забанить на рік) ідеали минувшини,їх свідомість в частині цього питання є не менш штучною,ніж китайська іграшка для 3-річної дитинки...Про горбатого і могилу певно чули всі...А через років 20-30,ну максимум 40 питання вирішиться однозначно...

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...отакво...сплєча...:sorry:
    Прийшов..побачив...і ізрйок...в останній інстанції...:sad:
    бум тепер знати...:dntknw:
    І вупше...закрити форум...нашо отого всього...товчення.нє?:scratch_one-s_head:

3. L@zzio

L@zzio Member

Просто висловив власну думку(певно ви знаєте інше функціональне призначення форумів?)Сарказмом аж пре...Я не Верховний суд України,і не Європейський суд з прав людини,шоб бути останньою інстанцією істини,просто ваше право-дослухатись до моєї думки чи ні.Усьо...

4. Romko

Форум теж не Верховний суд України,і не Європейський суд з прав людини...а просто кав’ярня...:dntknw:
    Переконати нікого не можна апріорі...але потуцкатися варто...;)

5. L@zzio

L@zzio Member

Я цілковито з вами згоден,але щодо питання про день перемоги з "русскоязичнимі гражданамі",то ефективніше туцькатись об стіну...Або хіба стрес з ними знімати можна...Чи то дивитись і жаліти...Ну,кожен шось сам собі придумує:haha:Але тута я писати не буду,патаму чта бєзпалєзна...

6. Romko

Так і я про то...вживу таких...не зустрічав...до того.як почав на форумі спілкуватися...:russian_ru:
    Інтєрєссно ж...було...:dntknw:

7. L@zzio

L@zzio Member

А я таких бачив і спілкувався,та ще й в кінці серпня минулого року на пік самі знаєте яких подій...Після того у мене алєргія,так шо зрозумійте мене:)Єдине,шо врятувало-знання кримінального права...Всьо.більше оффтопити не буду,а то знов на рік забанять...

8. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Если для Вас День Победы вызывает поводы для таких оффтопов, то, зачем было начинать?

9. L@zzio

L@zzio Member

Безглузде якесь питання...Ніби я смертний гріх вчинив,і мене зараз під інквізицію давати треба:haha:Мій оффтоп у цій гілці-це один із проявів моєї байдужості до даної дати,от і все(дивно,що люди не вміють знаходити у словах підтекст)...Я уже все тут сказав,що мені хотілось...

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Милий L@zzio!
    Років через 20-30-40-... і ішак, і султан, і Ходжа Насрєддін...
    А Ви напевно в супертаємному відділі глобальних стратегічних прогнозів працюєте?

11. - Возможно. Если бы ему подсунули только эту фразу без контекста. Интересно, что бы он сделал, прочитав
    :))) - я всё-таки не просто так прошу какие-то линки (есть чем заняться, и по-польски читать мне тяжеловато, нужна большая концентрация - по-английски несравнимо легче шло бы), а те, что подтвердят основные тезисы сообщения форумчанина.

- Мабуть, Фройд спершу не помiтив ;)

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

дык я то при чем :pardon:
    противостояние внешней агрессии базирующейся на принципе рассового превосхдства бессмысленная война????? воистину измельчал народец ....
    у вас у кого? это говорить прослойка не градждан СССР хоть и бывших, после 91-го года что ли?
    странно, исходя из Вашей логики, через 20-30 лет после захвата Галицко-волынского княжетсва Речью должны были уже и про украинскость забыть, анг нет, века прошли а не забыли ....
    угу куда уж мне до Ивропейским ...
    в отличи от Вас, я ваше отношение не только понимаю, но где то и уважаю, ибо считаю есть за что, но то что Вы не согласных кроете - это как минимум хамство, а как максиму жлобство, аля "азм есм князь! и слово мое есм истина!" корона не давит???

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"...Нам, зрячим, бесконечная печаль,
    А им - слепым - бенгальские надежды.
    Сусальная сияющая даль,
    Гарантрованные брачные надежды..."
    (Саша Черный).

Хіба не так ?

І де ж Ваша "Сусальная сияющая даль" ?

Коли я чув вислів "комунізм на горизонті", ставало смішно:
    Горизонт - це УЯВНА лінія, яка віддаляється з кожним кроком пішохода до неї.
    І ще виникала асоціація з номером, який ще дитиною побачив у цирку:
    віслючок тягне арбу, в якій сидить клоун і тримає вудку з морквиною перед носом віслючка.
    Віслючок біжить до ласого шматочка, а ласий шматочок чомусь не наближається.

Чи не так покоління зомбованих крокували з піснею "Сегодня мы не на параде, мы к коммунизму на пути!" ?

А я не крокував. І як накажете мені ставитися до віслючків, які хотіли морквини ?

14. L@zzio

L@zzio Member

Звідки то у голівоньках користувачів львівського форуму стіко сарказму...І тотального нерозуміння елементарних речей...

Люди мають таку властивість-вони вмирають.Так от,оскільки сучасна гуманітарна політика України явно спрямована на доведення до недалеких голівок голої правди життя(хоч і українізація не зовсім послідовна)...А ті,хто зараз "аппєлируют буржуазним националистам" проздо повиздихають(ну,ніде правди діти,всі там будем),а отже і нікому буде свято це святкувати,і антиукраїнські гасла галасувати...Оптимістично,і дуже навіть реально...І свідомість їхніх дітей формує саме система УКРАЇНСЬКОЇ освіти,а це вже гарантія,що діти їхні будуть кардинально від них різнитись...Просто тре троха почекати,і усьо...

15. Только не
    ... а оппонируют, а так вообще сказанное в этом сообщении - "голая правда жизни". Очень странно, что не все это видят.

16. L@zzio

L@zzio Member

Ги:)Як то кажуть,"политбюро вас уже воспитало"...Можна подумати,якщо німці отримали б перемогу,то "пришли б темние времена,и ужас заполонил бы землю"...Якщо враховувати просту категорію культури націй того часу,так то краще вже німці з їх расовою теорією(тим більше,що в свідомості простих німецьких солдат вона була не настільки сильно представлена,як у "За родину,за сталина"),ніж п яні неграмотні москалі,які землю забирають і в колгоспи засовуюють,та ще й розтрілюють і на північ висилають,шоб развлєчься...Браття славянє,шоб їх...

17. Полковник

Полковник миється в бані

Только не
    , а , їх дітей, а так вообще всё сказанное "голая правда жизни". Очень странно, что не все это видят.

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

почитайте Майн Кампф, и посмотрите какие времена и т.д. а потом будете про "палитбюро" теоретизировать, воспринимать историю по голливуду - дурной тон ...
    чи-тай-те ... Вы ж не ариец, для Вас - без вариантов ....

19. - и это, наверное, правда. Для тех, кто в "расовой теории немцев" занимал сходное с ними самими положение. Как мы знаем,
    в целом - не относились. Ни те, ни эти. Если Вы истинный ариец, как некоторые галичане, то могу лишь искренне сочувствовать - могли бы жить как (полу)бог, а тут пьяные москали (и местные ихние "братья-славяне" не разобравшись) всю малину обломали... :sad: Какой уж праздник - трагедия!

20. terrible

terrible Well-Known Member

:))) я б сказав куди пайн кампф варто засунути;) Ви вірите в "10 кроків назустріч людям" або в "Український прорив"? то таке саме:)
    смішно, коли серйозно зсилаються на ту книжку;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)