День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

прекрасно!

это рассказывайте рожденным после 91-го года .... пожил, помню, родители помнят, бабушка, и т.д. и никакого подтверждения Ваших слов, так что и зона конечно в какой то степени, но саавсем не тотальная .....

если рассуждать так, то Украина вымирает и прозябает в пьянстве и наркотиках ... я такого насмотрелсяяя по уши ... опять же не без того что Вы написали, но это даже не половина, это меньше ....

2. L@zzio

L@zzio Member

Ну,знаєте,не в Києві командування відправляло наших хлопців на танки...Це НЕ МОЖЕ бути святом для тих,хто вважає себе українцем,адже як можна святкувати те,що у безґлуздій війні загинуло ен млн українців?І без будь-якої мети,без користі для Батьківщини,на задоволення імперії...А ГРАЖДАНЄ СССР най святкують,в нас в Україні свобода совісті і думки на досить високому рівні,користуйтесь на здоров я...Але чим далі,тим менше тих ГРАждан є в живих,і через років 20-30 це "свято" в Україні не буде державним,бо не буде кому святкувати...Ну,тепер я зрозуміло виклав свою думку.

3. Полковник

Полковник миється в бані

Угу!
    Если бы ещё эта думка в наличии была.

4. L@zzio

L@zzio Member

Абсурдна відповідь вашого абсурдного єства...Мені просто жаль,що в Україні є люди,які сповідують примарні і чужі ідеали.які ще й давнооо покрились пилом...Це навіть не зневага.Це жаль...

• Подобається Подобається x 1
  5. terrible

terrible Well-Known Member

це Полковник... до нього просто звикнути треба і все :)
    не ображайтесь.

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

дитя Совка, це Ви розповідайте навколишнім маргіналам свою "лінію".
    А я слова Тотьма, Потьма, ****лаг почув раніше, ніж слово Москва, крейсер Аврора, Челюскінці там і Турксиби різні.

В дідуся постійно були гості - реабілітовані, що поверталися додому.
    Більшість - не просто Інтелігенція, а я б сказав - духовна Еліта.
    Деякі жінки (розконвойовані раніш ) були з дітьми, народженими "там". Ті діти патологічно боялися наших домашніх собак і все питали, а де у нас щурі ?

Ви МЕНЕ хотітє "лечіть", Артобстрел ? По своїм совковим підручникам історії та російської совєтської літератури ?
    Нє нада.

Усі Ваші стандартні контраргументи стосовно мене і моєї сім"ї не спрацюють. Це я про совок.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Это ясно.
    А как понимать, что в годы ВОВ более 2000 украинцев стали Героями советского Союза.
    Больше (8 000) русских, а за украинцами с
    большим отрывом (309) идут белорусы.

8. Boris_Kiev

Полковнику,
    "письменників можна класифікувати і за розміром взуття".
    Не пам"ятаю автора вислову, але сказано геніально.

А за групою крови як там серед ГСС ?

9. L@zzio

L@zzio Member

І це для вас аргумент?2000 орденів як виправдання смерті мільйонів?Ні,це вже навіть не смішно...

10. Max_

Max_ кл. москаль

Жестковато, но по существу.
    Так называемые "чуваки" /(с) - Полковник/, не обижайтесь, но если б (не дай Бог) тов. Полковник с познавательной целью обеспечил бы Вам эту неделю, то - в реальных условиях - она могла затянуться навсегда, с возможным покиданием лагеря через трубу.
    Понимание такой модели развития событий, к счастью умозрительных, существенно меняет взгляды на Победу.

11. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Действительно не смешно...погибли миллионы...в том числе и некоторые из этих 2000 ...что бы спасти жизни десяткам милльонов....

12. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

А кофе?Натуральный кофе в концлагере не давали,как некоторым?
    Или как утверждает Борисе...кружки кройки-шитья...и художественной резки по красному дереву не устраивали?

13. terrible

;) господін таваріщ ПОЛковнік не знає що таке Heer, зате туди ж... пнеться:))) спец...

уявлення такої моделі подій приводить до невідворотного жорстокого розуміння - комусь щось пора бити... може і ногами...
    саме це суттево міняє погляди, і не тільки на перемогу:haha:

сперечаючись з ідіотом, не завадить замислитись-а чи не робить ідіот те саме? з цими теплими побажаннями відправляемо попсового читача у вічну геену ігнору :)

14. Полковник

Полковник миється в бані

Тут я с ВАМИ согласен на все 100%!
    Пора.
    Давно пора!

15. Max_

Max_ кл. москаль

Ну да, как говаривал кн. А. Я. Невский (за точность цитаты не ручаюсь, но смысл передаю верно) "Кто к нам с мечом придет, тот в орало и получит" : ))))))

16. Boris_Kiev

А у Пермських таборах які розваги були ?
    Особливо для українців ?

17. terrible

я говорив саме про крематорій (не той, що минулого року випустив альбом "амстердам" :) )... я вже колись мав досвід суперечки... з приводу рукавичок з "людської" шкіри... коли мені протиставлялись такі залізні аргументи, як анотація до музейного експонату та виступ екскурсовода. а потім те чудо мене ще й фашиком виставило...
    тому досить...

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нагадалося,як ваш однодумці на ОФ і Острові переконували,що Заксенхауз - курорт...

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дивисі..і так бандерівцям дивуєтесь...:dntknw:

20. Boris_Kiev

Чи всі тут знають, що з 70-х рр (епоха тотального дефіциту) існували спеціальні магазини та "столи замовлень" для ветеранів. У кожному районі - свій.

А знаєте, як самі ветерани називали ті магазини ?
    Спасибо Гитлеру !
    Іноді можна було почути розмови бабусь: "Взала у мужа талон и отоварилась в "Хайль Гитлер".

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)