День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я б казав, "у кого бракує клепки"... Нормальним росіянам ТАКого не пропонують.

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Знаєте, я довго терпів ці маразми "козачків" і "троллів" щодо дня перемоги.
    Але тепер - з"їжте наше бачення подій (я "східняк", мої рідні в лавах УПА не воювали):

Уявіть собі, що на полі київського стадіону пройшов матч Спартак (Москва) - Баварія (Мюнхен).
    Причому ніхто їх не запрошував, самі нахабно приїхали і почали гру.
    І з"їхалися вболівальники з обидвох країн.

Спартак виграв.
    Стадіон зас**ли, паркани поламали, машини перевернули, у синагозі (неподалік від стадіону) вікна побили, дівчат, які трапилися на шляху, роздягли й згвалтували.
    Хто саме бив, с*ав, гвалтував - не має принципового значення.
    А ми, українці, повинні стояти на вокзалі з букетами й кричати "З днем перемоги Спартака над Баварією" ?

• Подобається Подобається x 2
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Но, если бы выиграла Бавария, то кричали бы?
    Хотя.
    Чего это я?
    Вы и так кричите!

• Подобається Подобається x 1
  4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

-1. Удаєте з себе такого собі нерозумного.

5. terrible

terrible Well-Known Member

причому і напружуватись особливо не треба:mocking:

PS ну не міг я втриматись:)))

6. Полковник

Полковник миється в бані

И правильно.
    Никогда не терпите.
    Это вредно для молодого организма.

7. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

В том то и дело, что Вы видите украинцев только в националистах, а все остальные получается россияне. Тут о русских вобще разговор не шел.
    А Вы, пан Борис, аналогично. Если кто-то имеет отличную от Вашей точку зрения значит он "козачок" і "тролль". И это при том, что эту точку зрения разделяет меньшая часть населения Украины.
    Как думаете, если провести референдум на вопрос этой темы, как бы распределились голоса, даже если на Львовском форуме уже большинство поддерживает праздник.
    Только не говорите, что это большинство - "москали", "тролли" и "засланные казачки" :)))
    Я лично за Динамо болею :)
    И что-то не припомню чтоб хоть кто-то из знакомых был болельщиком Спартака :)

8. terrible

андрей-25, Вам би матчасть вивчити... а потім лізти в обговорення;)
    а то роботи мозку не видно зовсім. я не знаю, ким треба бути, щоб запевняти - це правда, тому що мені сказав екскурсовод! :pardon:

9. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Вам хоть энциклопедию (не БСЭ даже :))) ) перед глазами положи, пальцем покажи, вы не глядя скажете, что брехня потому что у вас своя упертая точка зрения. Так что витайте в своих облаках дальше :)))
    Снимите красно-черные очки :))) или проспитесь на крайняк.

10. terrible

:scratch_one-s_head::scratch_one-s_head::dntknw::crazy:

я не ношу окуляри :)
    а пив в останне в суботу, коньяк з шашликом:) так що... скільки часу пройшло...

дружина, практично:)
    Полковнику, Ви ж по суті непогана людина. не починайте, а;)

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ви бачите тільки те, що лежить на поверхні.
    А я, маючи досвід модерації та мережевого моніторингу кількох форумів (причому в гарячі часи), знаю, як зароджується тье чи інше "погодне явище", хто за цим стоїть і що з ними буває потім.

Нормальні форумляни - справді мають різні точки зору з різних питань. І для того й форум, щоби обмінюватися думками.

Гадаю, Ви зрозуміли, хто тут конкретно "тролі" і на яких позиціях вони стоять. З ними ще дискутувати ?
    Вкотре - все з початку ?
    Багато честі. Ви ведете бесіди з тими, хто пише слово з трьох літер на паркані ? Гадаю, що Вам Ваш особистий час дорожче.

До того ж, незважаючи на свій форумський стаж (з листопада 2004) я не забуваю, що я в гостях у Львів"ян і не лізу їх повчати принаймні у львівських питаннях.

Нехай би тролі брали приклад з Агатона: почитайте, які політкоректні та виважені його дописи про українсько-польські моменти історії.

Людина вихована і розуміє, що в гостях.

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

и глас его разнесся над твердью и осознал всякий что в мир вступил ОН!!! Дабы судить и рядить каждого (тут бы еше музычку с СтарВарсов вставить вообще было бы красиво) :wacko: (ссори за оффтоп но после такого грех смолчать)

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

товаріщ вибув з обговорення цієї теми.

14. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Конечно, не москаль!
    Вспомнилось выражение: "Англичанин уходит не прощаясь, а еврей прощается, но не уходит";)

15. Яро

Яро Well-Known Member

"Горобців багато - орлів мало..." (Лев Силенко). - Це проблема України. І не лише...

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

68 лет назад началась Великая отечественная война ..... комментарии излишни, ...

17. Змейка

Змейка Well-Known Member

Пожалуйста, читайте, изучайте. http://nurnbergprozes.narod.ru/011/1.htm

Одни сплошные документы, материалы международного трибунала.
    Двадцать второго июня
    Ровно в четыре часа
    Киев бомбили,
    Нам объявили,
    Что началася война.....

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мы не сделали скандала - нам вождя недоставало.
    Настоящих буйных мало - вот и нету вожаков.
    Но на происки и бредни сети есть у нас и бредни,
    И не испортят нам обедни злые происки врагов!

В.С.Высоцкий

19. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Маразм крепчает:

У Львові День перемоги пропонують відзначати 8 липня
    "8 липня 1659 року - день Конотопської битви - треба визнати Днем перемоги в Україні, замінивши той День перемоги, який відзначає сьогодні Україна, абсолютно нелогічно, 9 травня", - заявив сьогодні, 30 червня, під час брифінгу у Львові голова Благодійного фонду "Україна-Русь", депутат Львівської обласної ради Ростислав Новоженець."

У Львові видали поштівку з нагоди 350 років "перемоги над москалями"
    "8 липня ми відзначатимемо 350 років з дня битви під Конотопом. З цієї нагоди Благодійний фонд "Україна-Русь" підготувала поштівки з назвою "350 років перемоги над москалями", - повідомив сьогодні, 30 червня, під час брифінгу голова Благодійного фонду "Україна-Русь", депутат Львівської обласної ради Ростислав Новоженець."

20. Полковник

Полковник миється в бані

Панове Львовяне!
    А как сегодня отмечали в городе Велыке Свято?
    Ведь именно 30 июня 1941 года на Львовскую брусчатку ступил сапог немецкого солдата.
    Вчерашнее открытие музея "палачам из НКВД" было к этой дате приурочено?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)