День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. terrible

terrible Well-Known Member

:) я вже Вам і не дивуюсь. Вам 17? чи 18???

знов таки не дивуюсь:crazy::crazy:
    дивно, як можна плутати "поделки" ЗеКа з нібито поставленою на поток індустрією.

PS а якщо серйозно? Ви взмозі тверезо і серйозно спілкуватись?
    Ви лінк, який я приводив, читали?

• Подобається Подобається x 1
  2. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Я не говорил о потоковом производстве, но бАльшие начальники любили преподносить своим дамам эксклюзивные вещи сделанные талантливыми пленными.
    Я тоже польщен высокоинтеллектуальной беседой с Вами :)))
    Эти аргументы поставили меня в тупик :)))

3. terrible

:haha: в тупіке Ви тому, що я його звільнив-вирішивши не гаяти час на базікання з Вами:)
    а це Ви вмієте-базікати пусте... ;) вміло зїзжаете від прямих відповідей в бік флуду.

але я запитаю ще раз, я не гордий.
    Ви читали ссилку, яку я запропонував?
    і - що Ви думаете про наведені мною факти?

4. андрей-25

Пока от вас больше флуда чем от всех остальных :)
    Они не противоречат тому что я говорил. Вы зациклившись на мелочах не видите общей картины.

5. terrible

якраз суперечать. ссилку не читали, :sad:тому що мов не знаете? ;)нічого, я перекладу ввечері, потерпіть:good:
    отже, ми маемо артефакти - які зникли, коли їх попросили на експертизу, і показання свідків - які щось подібне чули, але ніколи не бачили (агенство ОБС) і... все... дійсно, доказів - тьма:)))
    жоднитх слідів майстерень не знайдено. повторюсь, виробка шкіри трудоемка справа та дуже смердюча. зняту шкіру треба вимочувати, потім зрізати спец. ножем залишка мяса та жира, потім процес дубління, потім шкіру мяли, потім... ще ціла купа операцій. звичайно, кожен вязень 2 бараку Бухенвальду міг зробити це за допомогою сили волі, власних зубів та ногтей, а ще використовуючи "маліровану" тарілку, з якої в перервах між замочуванням шкіри їв суп із брюкви:)))
    тим більше, людська шкіра дуже тонка і наврядчи годиться для портмоне чи рукавичок. ті рукавички, які Ви бачили-100% свиняча шкіра, впевнений...
    я аналітично намагаюсь зрозуміти історію. і тверезо, незаангажовано мислячій людині ясно-вироби із людської шкіри-маячня, яку навіть слухати смішно;)

а без дрібниць немає загальної картини
    загалом, цьому господінчіку сказати більше нічого, крім дитячих речей... "слів защітан"(с), андрей-25 :);)

Останнє редагування модератором: 13 чер 2009
  6. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

є така книга - "СС в действии - документьі и фактьі"
    На відміну від аналогічних радянських структур - педантичні німці все записували.

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Хороша стаття. Правда, велика.

Зґвалтування історії

"...в Україні і далі на 9 Травня, попри офіційні церемонії, в медіадискурсі неодмінно вкидається словесна жуйка на тему: «Чи була війна Великою Вітчизняною для України?» Таке враження, даруйте за категоричність, що причиною цієї істерично-ідіотської суперечки є те, що записні «ліберасти», які вимагають перейти на «європейське» визначення війни не інакше як Другої світової, чомусь вперто за словом «Вітчизна» бачать або Сталіна, або Кремль, навіть цілу Росію, але зовсім не Україну...

8. андрей-25

Вы всё так уверенно утверждаете, что это наводит на мысль о некоторой неадекватности :))) И не только по теме обсуждения.
    Я вижу, что вам ничего не докажешь так как вы уверенно не сходите с зацикленности, в которой, как вы внушили себе, вы уверены. Какой факт вам не подавай, вы скажете он не правильный, потому что у вас есть свои факты и они "фактичнее" всех остальных :)
    П.С В музей все же не поленитесь съездить. Хотя он построен в СССРе :)))

9. Яро

Яро Well-Known Member

Тю, а що, хотілось би забронити навіть натяки на дискусію? "Вєлікая Атєчєствєнная, дєнь Пабєди і точка! Я сказал!" Так чи що?

10. terrible

:) я піду іншим шляхом... звідки Ви взяли, що ті артефакти в музеї вироблені з людської шкіри, тим більш з дитячої? :crazy:
    а?

11. андрей-25

Вот это правильно (прямо как Ильич) :)))
    Обьясняю :))) В заведениях типа музей, все "артефакты" имеют аннотации (такая бумажка с описанием) и плюс к тому там существуют специальные люди с таинственным названием - экскурсоводы. :)))

12. terrible

:) шут...:good:... але. Ви знаете, що я знайомий з музейною справою. причому доволі гарно. і знаю, як пишуться ті анотації;)... екскурсоводи-та я сам підробляв екскурсоводом коли вчився... тож не лякайте мене потужними знаннями екскурсовода;)
    і Ваше пояснення не влаштовує. давайте серйозно. чому Ви впевнені, що ті вироби з дитячої шкіри? про анотації та екскурсоводів забуваемо :) Ви читали оіційний звіт комісії, яка проводила еспертизи?

я маю цю книжку. вона цікава хіба що документами, до яких прилагаються фотокопії. а в іншому-багато пропаганди, багато кошмару для тих, в кого слабкі нерви та відсутня звичка мислити та аналізувати...:)

Останнє редагування модератором: 16 чер 2009
  13. андрей-25

Ну по себе не равняйте :) Хотя ваша точка зрения 100% правильная и никем не может быть оспорена, кто не согласен с ней "шут" :)))
    Так что теперь на экскурсовода в суд подавать что-ли? Или на музей? Или требовать у президента пусть брехливый музей прикроет, а то видите ли там не говорят что нацисты были белыми и пушистыми и клевещут на славных тружеников вождя 3-го рейха?
    Та вы шо их же комуняки писали :)))
    Интересный вопрос. Кому верить? Музею в который ходят тысячи туристов (видимо чтоб послушать сказки) или неизвестному человеку из интернета который судя по в сему симпатизирует бравым нацистам времен 2-й мировой (и не верит в газовые камеры :))) )

14. terrible

мені не потрібна Ваша "водичка" :) я прошу просто відповісти на просте запитання-чому Ви так впевнені? Ви спеціально проводили незалежне розслідування? ;)

15. андрей-25

Хотелось конечно взять пробу ДНК но пришлось поверить экскурсоводу :))) Скажите, вы по каждому вопросу проводите "незалежне розслідування"?
    У меня нет оснований быть в этом не уверенным. Все цивилизованные страны признали зверства нацистов, но один житель Прилук с ними не согласен. Так кому ж верить на этом свете :)))

16. terrible

довести не можете? ясно, пан ще раз підтвреджує недалекі попсові знання :) але то все Ваші проблеми.
    "слів защітан"(с) :good:

:haha:клоун, більш нічо не скажеш...
    я не злюсь, просто дивно, що людина коли не може позмагатись знаннями-спускаеться до дурного стебу... але... я вже звик до цього пана :dntknw:

Останнє редагування модератором: 16 чер 2009
    • Подобається Подобається x 2
  17. андрей-25

Всё, теперь День Победы не буду праздновать :))) Оказывается его придумали "советы", а весь цивилизованный мир купился на эту "попсу" :)))

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Добродію! Ви, коли з "музейною кухнею" ближче познайомитеся - почніть пояснювати (що Вас там навчили), а поки...
    Вчіться, вчіться і ще раз вчіться, як заповідав Вам Лєнін.

19. Максим

Максим Well-Known Member

Не тіште себе даремно :) Ми вже про це говорили - "весь світ" - це три країни (крім колишнього СССР). Сильно! :)

20. андрей-25

Та меня тут один пан уже так "натішив" :))) Получается нацистов никто не побеждал, они были такими добродушными что их совесть замучила и они "капитулирен" :)))
    И праздновать значит тут нечего, потому что Бандера не стал украинским Гитлером и Украина осталась в союзе.
    Националистический лозунг "моя хата с краю" в действии. Справжні українці как всегда правы, а те у кого не было предков в УПА - "чемодан...." :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)