День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. terrible

terrible Well-Known Member

:blush:Люфти-це тема, якої моя цікавість практично не торкнулась...
    :blush:

2. Яро

Яро Well-Known Member

Тоді так - свято Перемоги і крапка!
    Ось якби був такий сусід, який напивається і кричить: "За р-р-родіну, за Сталіна!" і "Бєй бандьор!", то думка на цю тему були би протилежною...

3. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

СРСР у той час був такий же як сьогоднішня Північна Корея - тоталітарна держава з "важдьом" який свій народ гноїв пачками (що вже говорити про відношення до чужих народів), у якого на озброєнні зброя масового знищення і в голові плани по розширенню сфер впливу. Як кажуть у народі - "мавпа з гранатою"... Відмінність від Північної Кореї - набагато більші можливості у СРСР.

4. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Скажіть, а особисто ви де тоді були? В СРСР чи ні? Якщо в СРСР, то я так розумію, що ви там жили окремо від тих, хто робив його "мавпою", мабуть навіть і "вождя" у вас не було? Якщо так, то напевно це був схрон у лісі... :mocking: Га-а-а?
    Тільки не треба знову починати, що "а ми малі були і голі" :)

• Подобається Подобається x 1
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Може напишете, для початку, в которому місці Ви знаходилися при Совку...?

6. borkhes

У школі. І що?

7. Максим

Максим Well-Known Member

Росіяни жартують про перемогу (9 травня):

(Звідси)

8. - не худший из возможных объект веры, между прочим. Если проследить, что символизируют многие ритуалы христианства (любой конфессии), то наёрничать можно по полной программе. Те же пасхальные служения...

9. bora

bora Well-Known Member

В курсі логіки - це називається - приписування комусь невірних несказаних тверджень. Іншими словами - я Вам про індики, а Ви мені - про гуси дикі.
    Не сумнівалась, що історія Вас зацікавить:)

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Росіяни???

11. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Читайте підпис у Артобстрєла...

12. borkhes

Ну зачем сразу "бригаде" уподобляться и начинать с оскорблений?
    А если по делу и аргументированно? Вам не кажется, что странная ситуация, когда после развала страны, что 70 с лишним лет строила коммунизм и терроризировала "цивилизованные страны", выясняется, что бОльшая часть населения была где-то в стороне, не иначе как в лесу отсиживалась? Где же лесов-то столько нашлось?

13. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Незнання або всепросякаючий жах - кому що випало. Ви чули про червоний терор і його апогей 37-й рік? Про Корольова, Туполева, Сахарова і ще багатьох? Чи Ви вважаєте все це вигадками?

14. Salata

Salata Well-Known Member

Просто каждый считает страшными разные вещи. Почитывая рассказы эмигрантов, не вижу особой разницы между системой в любом государстве.
    Есть желание идти против системы - не нужно удивляться последствиям.
    Мне лично гораздо опасней нынешнее броуновское движение в стране.

15. budiak

budiak Well-Known Member

Це правда, коли про себе то вважаю жахливим масове нищення та тероризування людей навіть задля "найкращою в світі мети".
    Наприклад? Запропонував би почитати одного з таких емігрантів - Ремарка "Тріумфальна арка" або ще краще "Тіні в раю"
    Нє вєрю!!!Повірив би колиб це було послання з "катівень львівського метра" до товарищів на волі.
    Ну ясно. Певно шо заїла ностальгія за цим - "По горну вставать, по свістку купаться."(цит. к/ф"Утомленные солнцем")

16. Vexler

Vexler Well-Known Member

Так, для мене це було, є і буде святом і обговорювати тут немає шо. ІМХО

17. terrible

terrible Well-Known Member

Ви ж не один в світі існуете... форум для того і є, щоб люди з різними поглядами спілкувались)

18. Salata

Salata Well-Known Member

Ну нынешнее бесцельное уничтожение, не скрою, хуже выглядит.

Почитайте записки нью-йоркского таксиста. Это ближе к реалиям, а не художествам.

На здоровье, плещитесь в своей информационной лужице.

Я в к/ф"Утомленные солнцем" не жила, не знаю о чем Вы.

19. budiak

budiak Well-Known Member

Почитаю обов'язково, тільки автора зазначте,це поперше, по друге я не думаю шо ваша кваліфікація дозволяє вам вирішувати шо бліже до реалій а шо до художевстф. Це не наїзд просто наступного разу зазначте, будь ласка на основі чого ви робите подібні висновки.
    То ви до чого? Маєте на увазі шо до моєї калюжиці не дойшли відомості про діяльність вашого партізанського атряда?
    Ви цим пишаєтесь?

20. borkhes

Я много чего слышал и читал. Но я спрашиваю не Королёва или Туполева, не Сахарова, а сознательных обычных украинцев, что тогда жили, состояли в КПСС, читали газету "Правда", ковали "щит Родины" на рабочем месте, а с наступлением независимости выяснилось, что они не в СССР жили, поскольку последний в их воспоминаниях фигурирует отдельно. :dntknw:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)