День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не нервуйтесь так, вас менше, тра на розплід лишити...
    Та й з чого так знервували?
    Я ж прапорці не розвішав! ...

2. Слід звинувачувати режим, а не простих людей. Вони були звичайними солдатами. Їм наказали - вони зробили. Не хочеш - штрафбат або розстріл!

3. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Если бы красноармеец не имел причины так себя вести, то я бы поддержал вас в том, что он в кого-то превращался. Но я вырос среди людей, что самолично были в лагерях у немцев, были на оккупированых ими территориях. Эти люди рассказывали мне, пацану, про то, как немцы убивали семьями, как палили целиком в избах, как отбирали последнее и убивали без суда и следствия... После такого вы предлагаете красноармейцам относиться к немецкому мирному населению с уважением? О каком законе в данном случае речь идёт? После того, что сделали на нашей земле немцы, они должны радоваться, что им не устроили тоже самое.:ireful1:
    При чём тут скинхеды?
    о_О
    Неможливо, бо мені тільки жінки подобаються. І ще: я польскої не розумію. :dntknw:

Скажите спасибо их соседям и знакомым, тем, что написали донос. Дружить надо было с соседями. А исполнители были всего лишь исполнителями.

4. Sandy

Sandy GRAND

Якщо ви користуєтесь послугами мобільного зв'язку від Київстар, наберіть на своєму телефоні *111# та натисніть на кнопку виклику та отримаєте стан свого мобільного рахунку. Ось це, переказ грошей та дещо інше - все це і є USSD :crazy:

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні я просто вмію тверезо мислити.Ми з своїми збройними силами могли б воювати з такими країнами,як Грузія, Албанія, Болгарія-більше і не знаю про яку казати,ну і ще країни Африки там де племена.Ядерну зброю здали.Підводний човен аж один.Наводних не знаю чи 10 набереться-смішно.Що танками і БТРами.Шановний Яро Ви в війську служили? Ви знаєте, що може танк проти СС20?.

6. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Так от той режим і придумав празнічєк. І святкування з помпою і з шестівєм. Бо шествія і бряцання зброєю затурканих савєцкіх житєлєй відволікали від їх проблем, від героїв-інвалідів, яких "убралі", бо то найдешевше рішення проблеми, від героїв, які проливали кров у Європі, а потім були відправлені у табори, від злиднів і недолі... А тепер шествія - своєрідний політичний піар. Для кого вони потрібні?
    Вічна слава героям, які воювали самовіддано за свою ідею, які не заплямували себе злочинами у цій війні і не важливо звідки вони - з РККА, з Вермахту, з УПА чи СС "Галичина". А от катам, теж неважливо з якого табору, які знищували свій і чужі народи - горіти у пеклі.

А ХТО придумав тоді ті доноси? ХТО вирішив собі розстрілювати людей? Не той злочинний режим? А про іспалнітєлєй не треба, у вас там і так достатньо іспалнітєлєй - як царь-батюшка скаже, так і має бути...

Останнє редагування модератором: 12 тра 2009
  7. VasMT

Та певноооо....! То москалі навчили за два роки! А до цього це була горда і непохитна, чесна і богомільна нація галицьких патрійотів!
    "Ты зубами-то не скрипи на меня, — спокойно ответил Жеглов. — Хоть до корней их сотри, мне на твое скрипение — тьфу и растереть! ..." (с)

А у вас тут? Одного картавого міністра на всіх стане!
    Почніть вже щось розумне говорити...
    "Собака уже давно успокоилась, а хозяин все орал и орал" М.Жванецький

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ніхто не каже про відношення з повагою.Але бесчинства чинили військові.За це їх засудив цілий світ.Назвали їх фашистами.А червоноармійців називали "освободителями" тобто тими що звільнили Європу і світ від коричневої чуми.Отож вони себе повинні були вести як "освободители" толерантно і великодушно.Але люди є люди.Це не роботи,їх не запрограмуєш,отож декотрі робили те саме.Хоча, якщо б розібратися хоч в одному конкретному випадку,даю слово,що ті хто насилував з сторони ЧА,аж ніяк відношення до помсти немали.Скоріш за все це було "упоение" владою даною людині зі зброєю.Ми з реалій життя знаємо що між людьми є всякі-є порядні і є непорядні.Так от займалися грабежами і розбоєм,насильством якраз ті непорядні.Не секрет що в російсько-чеченській війні чечени воювали з росіянами в основному російською зброєю, яку продали їм російські генерали.Так само в Афганській війні афганці дуже часто купували зброю в Радянських прапорщиків.А наші військові дуже часто гинули через те що перш за все що вони робили ввірвавшись в дім до афганців шукали їхні гроші.Це мені розказував особисто бойовий офіцер.на офіцерських курсах після служби в армії.До чого це я.Я не хаю всіх офіцерів,не хаю всіх солдатів.я кажу.що між людьми є всякі і від них можна чекати навіть самих підлих поступків.Це не виключення ні в одній нації,і в нашій також.
    Я хоча по натурі мирна людина але скінхедів я б всіх до одного арештовував і брав на перевиховання в колонію строгого режиму.

Пане VasMT.Хто здав Довбуша.Тоді москалів ще не було.Треба бути відвертим,паскуд завжди хватає в кожній нації.

9. Яро

Яро Well-Known Member

Але ви й про московитів невисокої думки. Якщо у відповідь на робочий день 9 травня СС-20 пульне по Львову, то вони дійсно безголові...
    Питання в тому, що якщо завтра відмінити ні з того - ні з сього, то з Москви дійсно смороду буде багато. Але ж треба було цю тему давно почати обговорювати - на ТБ, в пресі... А то півмісяця травня всі талдичать лише про "пабєду", задобрюють електорат Сіманєнкі... Хоч ті ветерани все рівно голосують за КПУ. Смішно...
    Так тоді ж Нюрнберг і для комуняків треба окремий влаштувати? Чи ні?

10. VasMT

Але поки що заносить лайном із заходу...

11. S_Fighter

А Ви маєте дані про факти масових розстрілів через доноси до того як приперлися "братья-таваріщі"?

Гарна цитата... До празнічька Вашого якнайкраще підходить...

• Подобається Подобається x 1
  12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

2127 допис...

Пригадалася реклама 15-річної давнини, яку любили вішати у вагонах метро:

Імодіум (tm)
    зупинить пронос швидко.
    Швидше просто не буває !​

13. VasMT

Угу! З Днем 11 травня ...!
    То до дня матері чи до дня медсестри відноситься?

В мене міністр - Олєнєвод!

14. Яро

Яро Well-Known Member

У вас теж тут.
    Чи може ви не зі Стрия? Чи зі Стрия, але штірліцом підробляєте?

15. S_Fighter

Наспівуючи:
    "А там олЕні, Олені, небриті і неголені..."

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нагадав собі одного...гм негаличанина...
    Іван Багряний
    Чому я не хочу вертатись до СРСР

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

для чого?У Вас що роботи більше немає?Чи Вас воно так страшно пече.Нехочете не святкуйте.Хто Вас заставляє?Нащо робити вітер там де його не треба було б робити.Ви краще відкрийте яку небудь фірму,дайте хоть п"ятьом людям роботу.Принесіть користь Україні а не працюйте на її знищення.Розумний не той хто вийде на площу і буде кричати лозунги,розумний той хто хоч один з лозунгів бодай чужих здійснить на благо своєї держави.А крикунів у нас і так хватає.Вибачте але чогось думав що Вам 15,але подивився профіль і ще більше здивувався.

18. Яро

Яро Well-Known Member

Ну-ну, хіба ковбаси від того побільшає...
    Що "работать нада", я вже двадцять років чую, дідусю...

Останнє редагування: 12 тра 2009
  19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Жаль що Ви мене не зрозуміли.:sad:

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

А коли ж працювати?о_О
    В нас на офіційному рівні відзначають(з купою вихідних) всі релігійні свята,всі українські,всі роковини і всі совєцькі...
    От і дєвятоє мая туди ж...
    А ви працювати...:dntknw:
    Нема коли...свєткувати тре...:sorry:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)