День Перемоги - це свято?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Полковник, 18 кві 2007.

?

Чи треба обговорювати питання святкування Дня Перемоги?

1. так

78 голосів
    44,3%
  2. ні

98 голосів
    55,7%
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Смішно то всьо читати .... святкувати... не святкувати.....
    От, полковнику, у вас як керівництво святкувало? Парад? ну добре... парад... ну випили водочки.... ну з"їли сєльодочкі і то ви називаєте святкування?
    У нас, наприклад, все набагато серйозніше, міністр внутрішніх справ Юра Луценко, для храбрості випив нашої горілки, поїхав до Німеччини і німецькому поліцейському зацідив поміж ноги мештом... А ваші так зробити слабО?
    Отож бо й воно.

Останнє редагування: 9 тра 2009
    • Подобається Подобається x 2
  2. Чупага

Чупага Well-Known Member

Той Луценко хiба гопнiк , у руськiх прем'єр з гопнiкiв i їм не слабко.
    Сам прем . про це хвалився.:)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

хто такий гопнік?

4. Чупага

Чупага Well-Known Member

Гоп-стоп(ич) такий, шпана міська той ВВП з пітерських "батяр".

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

ніби зрозумів... батяр ... він і в африці батяр....

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Про енкаведисьтські тюрми ні будєм...я сам приймав участь в розкопках і перезахороненнях... Біблійне пекло сховається... А,щодо згвалтувань,мародерсств і звірств...весь світ про це знає... Почитайте істориків і мемуари очевидців з Заходу

7. Игорь

Игорь Well-Known Member

Дедушка мой сказал бы: " Ну i дурний же вiн тот Кузнецов"

8. Romko

Мільйони..і мільйони замордованих в сталінських таборах для вашого дєдушки звичайно мєлочь...так..людішкі..нє?:nea:

9. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Для мене 9-травня не є ніяким святом. Це я би назвав днем памяті за жертвами у другій світовій війні. Майже кожна родина зазнала втрат у цій війні. В мене в родині зазнали горя і від фашистів і від комуністів. І для мене однаково що Німеччина-що Росія, що Гітлер-що Сталін, що фашизм-що комунізм. І однаково шкода людей яких вів Гітлер і тих кого вів Сталін. Не буду я ніколи святкувати перемогу одного диктатора над іншим. А ветеранів поважаю, вони воювали щиро і ніби за свою вітчизну, шкода що вожді були не ті.

• Подобається Подобається x 1
  10. Игорь

Игорь Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 9 тра 2009
  11. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Так, жертв було чимало... Якщо і брати до уваги цей день як Свято, то навіть хоча б через те, що якби не жертви ВВВ, то ми б тут точно нічого писати не змогли - небуло би кому. Шануймо хоча б те, що маємо, і не нам судити за те, що було. Головне, що за вікном Мир.

12. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

А що Ви хотіли від бидла, якого призначили командувати людьми?

Нє саатвєцтвавала гєнєральнай лініі партіі...

13. Romko

Угу...
    То будете заперечувати,що по ходу просування і "асвабаждєнія" територій там встановлювався совєцький режим?

14. Игорь

Игорь Well-Known Member

А по моему это нельзя назвать "более серьёзным", скорее или клоунада, или "по пьянке" свалял глупость и чтобы умным показаться - к "политике" привязал. Милиционеры они на этот счёт "смекалистые". Если бы он трезвый это сделал. Так ведь не сделал. А выходку пьяного милиционера что обсуждать. Они и не то делают "по пьяне". Это от ощущения вседозволенности.

Ну во первых , насчёт быдла это Вы зря. У меня дедушка по маме был замполит батальона ( пулемёты на аэросанях). Старший лейтенант, контужен под Ленинградом 1942 г. А быдло бы тем более после солдата на бабу бы не полез.

При чём здесь генеральная линия партии, там же , если бы это всё происходило, было бы много свидетелей из немцев.

Я вырос в СССР. Даже при своей явно не русской (польской фамилии ) проблем не было. Мама у меня чисто русская - она сталинистка. Ну и ладно. Нормально жили, и, кстати, не такие "зацикленные" как Вы. Западная Украина получила независимость. Она не знает что с ней делать? Но это уже Ваши проблемы. Сосредоточьтесь лучше на их решении а не на "голой" критикет соседей. Вроде чем то занят. Я честно не пойму, а что Вы собственно добиваетесь. Не можете ли сформулировать.

15. Romko

Тут,ніби йдеться про совєцький режим і його свято,а не про критику сусідів... Хоча,Ви щиро переконаний,що Росія ще в совку.... Не смію перечити, Вам на місці видніше...

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

шо-шо?! о_О
    А мусово? Є купа всяких Занзібарів...

Де "мир"? о_О

В Дрогобичі оно БУЛО.
    Не завжди логарифмічною лінійкою міряти вдається. (перефразовано).
    То, что дураку ясно, для умного еще вопрос.(с) Шендер

ТАК "социалістічєскій рєалізм", вупше, ні в які рамки не лізе.

Останнє редагування: 9 тра 2009
  17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Хлопці як на мене то не треба путати простих солдатів з політикою.Тепер легко говорити так чи так.Простий дядько чи вісімнадцятирічний хлопчина,який в ті часи вірив,що він захищає свою Батьківщину,нехай це для нього був і СРСР,йшов безстрашно в бій з ворогом,якого визнав світ (ворогом)маю на увазі фашизм, і коли ця важка війна закінчилась,неважно це було 8,9,чи 10 травня він радів,що вона закінчилася,бо війна це в першу чергу важка праця,та ще й небезпечна.Не треба в нього забирати цю радість перемоги.Не робіть політики з того з чого її робити гріх.Будьте розумні,залишіть по один бік НКВД,ЧА,СРСР,Сталіна,Берію,і другі політичні прибамбаси,а по цей бік залиште найстрашнішу чуму 20 сторіччя -фашизм і людей які героїчно з ним боролися і перемогли.Неважно під якими прапорами,неважно жителями якої держави вони були,важно те що вони йшли в бій,знаючи що він може для них бути останній.Лише за те вони заслуговують шани і того щоб їхній героїчний подвиг був вшанований нащадками.А те які політики присвоїли собі славу керівників держави бійці якої преремогли нехай буде на ЇХНІЙ совісті.Кожному воздасться по заслугам.З святом Перемоги вас .Радійте що ту чуму перемогли і ми можемо спокійно жити в Україні без німецької адміністрації,без вівчарок і концентраційних таборів.Дякую вам ветерани,під якими прапорами Ви б не воювали,під червоними,чи жовто-блакитними,головне що Ви знищили коричневу чуму,для нас, для Європи для всього світу.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

так по пянці в атаку ходили....

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А татарам, кажуть, головне, щоб з ніг зшибало (не суттєво, вотка, чи пулємьотна очєрєдь).
    Коричневу чуму замінили червоною. Не суттєво?
    -Буває...

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Поясніть мені,що я недобре сказав.Я просив не мішати війну з політикою.Я не просив співати хвалу Червоній армії,Сталіну чи Жукову.Я не співав хвалебних од НКВД.Я подякува простим фронтовикам за їхній героїзм і важку працю.Що Вам не сподобалося.І подякував всім,і бійцям ЧА, і воякам УПА, які боролися з фашистами, і бійцям руху опору з Європи.http://www.vesti.ru/doc.html?id=283666
    Ви вважаєте,що Британці дурні?

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)