День Перемоги - це свято?-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ADMIRAL, 17 кві 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

? так вы это сами озвучивали, не ?

не, это свидолрогульськая манера записывать в украинцы (а тут уже явная победа - в нормальные украинцы) тех кто солидарен с убогим рогульским свитоглядом ....

все, кроме сопротивления, и те кто нынче яростный допиЗчик, просто придумали себе отговорку "то для нас ниче не значило" и радуются ...

вам наверно проще, считать мои допысы направленными против государства? я ничего с этим и не хочу делать, вы сами все сделаете, и делаете, хотя не только вы и мы тоже ... и мое невдоволення заключается только в том - "яка ця держава є" ...

какие меркантильные у вас "багатозаписувачі", наверно самая ярая форма борьбы с оккупацией запси в ее ряды :haha: вы хоть сами прочитали шо написали?

• Подобається Подобається x 4
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Йєс... :)))
    От Ви і попались.
    Не зважаючи на те, що "при російському багато записували себе рускими ", у Львові 1959-го року росіян нараховувалось тільки 28,1 відсотка. Українців же, які не захотіли записатись росіянами - 59,4%, що в абсолютних цифрах складає 243 943 українця. Це при клятих совєтах. А за ПольщІ, в 1931-му році, українців, які не схотіли бути поляками, було тільки 24 245 чоловік, що в відсотковому відношенні складало всього 7,7 відсотка. Навіть додавши до українців руских (ruski), отримуємо тільки 11,2 відсотки. Кляті совєти нагнали до Львова мирних селян, аби вони не загнулись в колгоспах :)))

• Подобається Подобається x 5
  3. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Угу...Скажите , бывших вот таких до сих пор можно считать предателями?

• Подобається Подобається x 5
  4. kym

kym Well-Known Member

Це ви попались бо бо з цифрами у вас не в порядку... я ж казав у вас два плюс два = пять.... а насправді це все маніпуляції а по простому брехня... а тепер переконайте гостей форуму з росії що якщо з в 31 році було 24 тис українців а в 59 стало 240 тис .... тобто в 10 раз більше то за тих 20 років , з яких 5- війна, а потім ще 5 розруха було побудовано квартир для 220 тис українців, бо люди мусять десь жити, як нема де жити то люди туди не їдуть.... та ніхто нічого не будував. Будувати почали на початку шістедесятих... тоді був закладений масив на виговського-люблінській, на Топольній і в інших місцях, а до того де жили ці 220 тис. .... це не 10 тис і не 20 тис. Це зараз на Сихові проживає десь 100тис. А жили там де жили тільки з поляків стали українцями. Я вже вам сто раз говорив той хто розповсюджує брехню такий самий як той що її придумав

Так і робимо. колаборанти нам не друзі.Тому і люстрацію треба проводити.

5. zherech

zherech Well-Known Member

Олежку Тягнибока с Ирусей Фарион подробненько пролюстрируйте. У них вроде в прошлом не сидение в схроне с машингвером,а членство в ВЛКСМ+ учеба в клято-совковых ВУЗах. Может там еще че интересное найдется с точки зрения люстраторов:)

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

там де раньше поляки которые хутко знЫклы ...

• Подобається Подобається x 3
  7. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

• Подобається Подобається x 3
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Боже, який страшний компромат. Всі шокоапні. Що тепер буде?

9. zherech

А я откуда знаю шо теперь будет?:) Я не провидец.

• Подобається Подобається x 1
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну напевне Тягнибока і Фаріон люструємо і будемо судити за злочини більшовизму, я так розумію.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не хіло... то ж на скільки відсотків їх зросло від 1939 року? На 25%?

12. zherech

Судите. Это внутреукраинское дело. Вон ,Олежка в ВЛКСМ состоял,в СА служил. А вдруг первертень-комуняка? Вдруг враг ?:)))

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Гірше якби спочатку був бандерівцем, а потім перейшов в комсомольці. А так - схвалюю життєвий вибір.

14. zherech

Ну почему хуже. Все тоже самое . Суть от этого не меняется.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А чому тоді він ваш ворог? Комсомольці наши дєди сражались с фашистами, а бендера стрелял им в спину, но суть не меняется. Фрейд зійшов з розуму.

16. zherech

А я где написал,что он наш враг? Человек подался в политику,деньги зарабатывает. Что модно -то и несет с трибун.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, називається - партія. Будете знати. В партії зелених модно боротися за екологію, вони про це несуть з трибуни.

18. zherech

Я знаю. Без Ваших советов.

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Джохар Дудаєв взагалі савєцьким генералом був.
    Це йому не помішало.

20. zherech

Да такой же,как и Олежка с Ирусей.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)