День Перемоги - це свято?-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ADMIRAL, 17 кві 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Не в брофь а в граз...:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вже набридло повторювати...
    Ану назвіть хоч один захід рівня Великого Збору ОУН, який був проведений на території, підконтрольній Німеччині.

• Подобається Подобається x 2
  3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Але в Першій та Другій Світовій здаватися в полон? Якщо ОУН = ВКП(б) = НСДАП, і за ОУН воювати не варто, то чи варто воювати за Кремль? Якщо комуняки = фашисти, чого ж тоді святкувати 9 травня? Хто над ким переміг? Якщо ви всі насильницькі організації засуджуєте і прирівнюєте то робіть то до кінця. Бо виглядає наче ви просто шукаєте будь-які причини щоб засудити ОУН, коли ж точно такі речі стосуються і червоних - мовчите. Раз ви святкуєте день перемоги, то на тому малюнку у вас не може стояти знаку рівності.

4. VasMT

На боці "Поліської Січі".

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

А я всеж таки хотів би отримати відповідь на свої питання

Чому ви святкуєте перемогу одного режиму над іншим якщо вони вам однаково огидні?

На чийому боці ви воювали б якщо б опинились в тих часах?

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

І скільки?

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ----------

Ще раз питання до VasMT - якщо комуняки = фашисти = ОУНівці, чому ви фашистів і ОУНівців не любите, а день перемоги святкуєте?

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Пардон....Але славний Бульба Боровець в свій час дуже пощіпав робочєкрестьянскую, а крім того хлопотав в німців про зброю, і про звільнення Бандери між іншим...

Я вже мовчу про те що в кінці кінців Поліська січ ту війну на жаль не виграла, і святкувати нам з вами нічого...:dntknw:

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

про знаки рівності
    комуняки = насильство
    фашисти = насильство
    ОУН = насильство
    але комуняки = насильство проти незалежної України як такої
    фашисти = насильство проти ворогів Німеччини, і України у випадку якщо вона буде заважати
    ОУН = насильство проти тих хто перешкоджав незалежній Україні
    І тут вже стоїть питання моральних цінностей. Для когось "He may be a son of a bitch, but he's our son of a bitch.", а для когось такого поняття як нація, батьківщина не існує, і рідний край там де дають квартиру і ковбасу.

• Подобається Подобається x 3
  9. VasMT

Може. Ви утотожнюєте ВКП(б) (НСДАП, ОУН) із народом, з нацією. Але це не так. Це партії, які підкорили свої народи і використовували їх, як інструмент у своїх ділах. Тому Перемога у війні для солдата Червоної армії означала не перемогу сталінського режиму над гітлерівським, а Перемогу цього солдата у цій війні. Тому то я і відмічаю День Перемоги, як Перемогу двох своїх дідів, солдат Червоної армії, які воювали один з 1941-го і загинув в травні 1945-го, а другий з осені 1944-го і Переміг.

---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:57 ----------

Ви ж хочете порахувати, от і рахуйте. Я особисто не знаю, але щось мені підказує, що саме так воно і є.
    Я ще і большевістів не люблю... :)))

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Але переміг то режим а не солдат, солдатам лишилося рабське життя.

---------- Додано в 19:03 ---------- Попередній допис був написаний в 19:01 ----------

Винищувала? Є свідчення масових знищень?

11. VasMT

Це його характерихує якнайліпше.
    Незалежна Україна для ОУН була потрібна лише як плацдарм для свого панування. Поляки паенувати не давали, німець пообіцяв, але панувати не дав, большевік (тут неумісно писати росіянин) і не збирався...
    Тому ОУН-івська "незалежна україна" - не більше, аніж дурілка для народу.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тобто грубо кажучи обдурила, і то ще в кращому випадку...В гіршому просто використала..День памяті я б зрозумів, але до чого тут перемога...

Як не крути а Україна в цій війні програла понісши колосальні жертви і тішитись тому що комуністи перемогли фашистів попутно знищивши українців не менше ніж фашисти це якесь збочення...о_О

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

Вся світова історія це боротьба за владу в процесі чого дурять людям голови.

14. VasMT

Переміг солдат.
    Ми ж із Вами вже це обговорювали, невже не запам"ятали? Де ділось Вільне козацтво? Де дівся ФУР, де дідась УПА-Б?

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ----------

Повторюю ще раз. День пам"яті - 22 червня. День Перемоги - 9 травня.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Сама історія заперечує Ваші слова, за яке таке понування боровся Шухевич до 1950 року?

16. VasMT

Не зовсім вірно. Хто взяв владу в США після громадянської війни?

---------- Додано в 19:14 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

Шухевич - інструмент. Солдат.
    Він воював. Вже просто воював, як японські солдати на Філіпінах...

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Доречі, кажуть сам Сталін то не вважав перемогу перемогою, так як мав трішки інші плани, і був незадоволений перерозподілом Європи, і тому день побЄдИ почали святкувати аж в 1965 при Хрущові....:mocking:

18. VasMT

Я теж чув...
    Що ж, ця муля теж має право на існування...:mocking:

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Він щось отримав? Нічого. Значить не переміг.
    Конкретних керівників, та й то не завжди з насильством
    Промислові кола півночі.

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

Але дивіться тоді.
    Комуняки = фашисти, але переміг солдат, тому можна вшановувати.
    ОУН = фашисти, але ж там воював теж солдат, не Бандера з Коновальцем, а простий український селянин, чому ж тоді не можна вшановувати?

20. VasMT

Дивна логіка.
    Що отримали бійці УСС на Маківці?
    Зможете з пам"яті назвати лідера цієї партії? :mocking:

---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:22 ----------

Вшановувати ЩО?
    Перемогу?
    Я вшановую. 9 травня.
    Чи Ви говорите про ваяків?
    Теж вшановую. 22 червня.
    Невже не логічно? :pardon:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)