День Перемоги - це свято?-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ADMIRAL, 17 кві 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

А яке право має щось вякати проти бандерівців потомок катів,перевертень,що молиться на смердячі комуняцькі шмати,той,хто радіє,як його предки,смертям закатованих- в постосовдепівських концтаборах дітей?
    І брехливо,в дусі своїх смердячих ідолів казати,що це фальшивка?
    Нен дивно,що в Україні немає держава,поки отаке лайно смердить на її землі.

• Подобається Подобається x 1
  2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Стоп машина.
    Сваритися в пп, інакше видам гірчичники.

3. Locke

Locke невиправний реаліст

Питання двояке. З одного боку і святом язик не повернеться назвати, бо воювали два диктаторські окупаційні режими, два зла. І одне зло перемогло інше зло. І одно зло винищувало людей, і інше зло робило те саме.
    З іншого боку тирани кидали в мясорубку війни простих солдатів, безневинних людей, чиїхось чоловіків, синів, батьків, коханих, які гинули десятками мільйонів чи ставали каліками, а їхні діти сиротами. А скільки загинуло мирних жителів, жінок, дітей.
    І ось одного дня ця масова кривава бійня закінчилася. Ніби і є привід радіти... Правда почалося масове винищення "ворогів народу", тюрми табори... Аналогічно було би, якщо не гірше, якби перемогла інша сторона. Фашисти не таїли своїх планів по облаштуванню світу.
    Я вважаю цей день не святом, а днем скорботи за загиблими людьми, в пам"ять про яких треба поставити свічки і помолитися за упокій їхніх душ.

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Для Вас Ніжин Вітчизна? А Берислав? А Рені? А чо?
    Доведіть свою правоту на осневі вітчизняності для Вас Ніжина, Берислава і Рені.
    А чому не згадувати тих хто воював і ПЕРЕМІГ???
    УПА теж воювала, кажуть...
    Потомки катів не мають права ваякати. Особливо катів, що знищували свого брата-українця за те, що той не чекаючи поки плюгавий хоббіт з Угринова відсмокче великому Фюреру, били всіх ворогів, які вступили на Нашу Землю.
    Але вякають. Продавшись, як і їх діди...

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:17 ----------

В цифрах можна?
    День скорботи за моїми загинувшими родичами - 22 червня.
    А 9 травня - День Перемоги!

• Подобається Подобається x 5
  5. Romko

Це свято хіба для совдепвських вилупків.
    Потомків тих,для кого шкодували кулі,а просто вішали,як падлину.

6. thinkers

thinkers Well-Known Member

То святкуйте, хто вам боронить? Беріть однодумців і волайте переможних пісень. Чи пийте. Чи що там у вас у свято прийнято робити... Але ж вам кортить проповідувати, а не святкувати...

7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А то, що це українські міста. Не російські, не казахські, не польські, не литовські.
    Вибачте, то я ще у власній державі мушу доводити, що Україна - то Україна? о_О
    І що може бути для людини Вітчизною Україна, Росія, Казахстан, Білорусь - але ж не штучне утворення СРСР, яке тоді існувало.

8. Locke

Locke невиправний реаліст

Про цифри давно вже сперечаються, але тих цифр ще довго не знатиме ніхто. Всі матеріали або знищені, або досі знаходяться в засекречених архівах. Але ні для кого не секрет, що всіх, хто був у полоні чи німецьких концтаборах потім кидали в сталінські табори. Аналогічно чинили навіть з багатьма радянськими партизанами, які воювали в тилу ворога.
    Те саме робили з багатьма людьми, які знаходилися на окупованих територіях і їх підозрювали в співробітництві з окупантами. Маю живий приклад батька мого товариша. В 1944 році в їхньому селі йшов бій між німцями і радянськими військами. На подвір"я зайшли німці і принесли свого пораненого солдата і стали вимагати перев"язати його. Вдома була старенька бабуся, декілька малих дітей і той чоловік, який був на той час 16-річним хлопцем. Він віддав їм старе простирадло, німці порвали його на шматки, перев"язали раненого і пішли відступати зі своїми. Хтось про це доніс в НКВС. Тому хлопцю дали 20 років таборів за "допомогу окупантам". На суді він казав, якби не зробив того, то німці би всіх повбивали і спалили хату. А йому у відповідь: "Ну і що, ви повинні були загинути, а не не допомагати фашистам".

9. VasMT

Мені!? о_О
    Ви сповна розуму?
    Коли я комусь нав"язував свою думку щодо святкування Перемоги?
    Я ж не харчок килимовий, волати денно і нощно та пхати своє харкотиння у всі гілки форуму.

Та ж не святкуйте. Хто ж Вас силує...
    Не так зрозуміли.
    Я питав Вас, чи Рені Ваша Вітчизна для того, аби показати, що Вітчизна - не тільки хутір в Тернопільському районі, а і дещо більше одночасно.
    Всі держави світу утворені штучно. Тільки для ВОСу землю має дати Бог.
    Факт. Беззаперечний факт.
    Але Ви наголосили
    Я і спитав про кількість саме винищених.

• Подобається Подобається x 3
  10. thinkers

thinkers Well-Known Member

ноу коментс...
    себе спитайте

11. Romko

Нє,просто звичайний совдепівський перевертень.
    Брехливий,як і його смердячі ідоли.

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Василю, а ви можете пояснити, чим для мене (Ромка, Миха, і ін), західноукраїнця, відрізняються 22 червня, 17 вересня чи 9 травня?
    Може тим що 22 червня прийшов трохи більш цивілізований загарбник, який був не таким дикуном як комунокацапи.
    А все інше - це день скорботи. Яка не закінчилась і донині, бо ви і далі приводите до влади різну падаль. То чому радіти?

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

цьох? [​IMG]

14. VasMT

Посипте голову попелом, наставте хрестів і скорбіть... Зі дня в день, цілорічно, віками.
    Якщо нема чому радіти.
    Дивна логіка, Педро.
    Мені зрозуміла позиція Кума. Він відверто каже, що якщо перемог чи героїв нема, їх треба призначити. Чому відмічається перемога бою на Маківці? Хто переміг у Імперіалістичній війні? Невже УСС? Ні. Але ж відмічається. Чому відмічається перемога під Конотопом?
    Справа в самій Перемозі.

15. artobstrel

наконец-то вы сказали - западноукраинца, да кто спорит? вам оно и не надо, но на всю Украину зачем свое виденье тулить?

16. VasMT

Вибачте, погарячкував.
    Але ж і Ви не праві, НМД.

17. artobstrel

всех? да ну ...

в повседневной жизни тоже не мало примеров идиотии .... в Херсонской области у знакомых деда стояли немцы, хозяйка обстирывала, готовила есть, и т.д. и так почти в каждой хате, никто ни кого не сослал и не расстрелял ...

• Подобається Подобається x 3
  18. VasMT

У моей бабушки, Анастасии Иосиповны, в хате квартировал комендант гарнизона. Дед в это время воевал в Красной Армии. Ни одни не тронули. Жены дед служил машинистом при всех властях. Умер своей смертью в глубокой старости у себя дома. Ни одна власть не тронула. Да что там про нас, коллега. Он, у некоторых, за борьбу с совком внукам квартиры во Львове подавали...

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Останнє редагування модератором: 17 бер 2013
  20. VasMT

Останнє редагування модератором: 17 бер 2013
    • Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)