День Перемоги - це свято?-2

Discussion in 'Політика і політики' started by ADMIRAL, Apr 17, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zherech

zherech Well-Known Member

Лично я категорически против ,чтобы ЗУ была колонией РФ. И так хватает кого кормить. Это не в обиду адекватным жителям Украины.

---------- Додано в 09:07 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ----------

А Вы про Бога вспоминаете ,когда поливаете грязью память людей ,которые воевали,погибали и были чьи ми то родственниками?

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Найбільші злочини світу зроблені під червоним прапором

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Коли пабєдітєлі нищили нашу церкву,знущались над священниками,перетворювали храми на конюшні,про Бога еті родствєннікі не думали?

http://youtu.be/SarYmV-qlwQ

Адекватні це ті,хто махає червоними смердячими шматами?

Красная армія - банда злочинців
    Як Червона армія «визволяла» Європу

---------- Додано в 09:16 ---------- Попередній допис був написаний в 09:09 ----------

Гордіться...

• Подобається Подобається x 1
  4. zherech

Т.е все поголовно бойцы РККА ,в т.ч и украинцы уничтожали Вашу церковь и превращали храмы в конюшни? Вы это утверждаете? Вы в этом уверены? Алекватные -это те,кто увжает мнение и память других людей,пусть противополжных с ним взглядов на историю. Ну а те кто грязью плюется,ну явно неадекватные.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Да! Он в этом уверен. Он это утверждает. Он в это верит.

6. Romko

Вони принесли на своїх штиках перемогу комуняцького режиму

7. zherech

Они в-первую очередь принесли миру победу над нацизмом. Вместе с бойцами Польской,Французской,английской,американской армий. И это признанный во всем мире факт. Че ж Вы тут фото изнасилованных и убитых немцами русских,украинских,польских женщин не размещаете? Или немцы для Вас богодоподобные ,идеальные люди?

8. Romko

Вони принесли вбивства,кров,наругу на окуповані землі.
    Це армія окупантів та колабораціоністів, які розпочали разом з німцями найкривавішу війну в історії, завершили окупацію України, окупували Прибалтику, здійснили спробу окупації Фінляндії та готували окупацію всієї Європи.
    Росіяни в складі ркка - окупанти, українці (окрім тих кого призвали) - колабораціоністи.
    Та й справжніх ветеранів вже майже не залишилось.
    Війна з Німеччиною закінчилась 65 років назад, на той момент родствєнніку мало б бути як мінімум 17 - маємо 82.
    Ви знаєте скільки чоловіки живуть в Україні? А які втрати були в совєцькій червоній армії?
    Порахуйте скільки тих родствєнніков залишилось і Ви зрозумієте, що всі ці дєдушки в кращому разі - тил, в більшості випадків це ті, хто вбивав українців будучи в нквд, смєршах, заград. отрядах. вертухаї (вони теж "воювали").
    Але справа навіть не в тому, живі ті хто дійсно воював чи ні - вони окупанти і колабораціоністи, вони (для нас українців) такі ж загарбники, як німці (принаймні так має бути, якщо людина асоціює себе з НЕЗАЛЕЖНОЮ Україною).
    Відкиньте нарешті совєцьку пропоганду про асвабадітелєй.
    Асвабадітєлі - це ті, що асвабаділі і пішли до дому, а не ті хто залашились на половині території європи на 45 років.
    Ті хто залишились - окупанти.

9. VasMT

Не приватизуйте Вам не належне...

10. Romko

Василю,я українець.
    І живу на своїй землі.
    І багато поколінь моїх предків віддали життя за Україну.
    І не перевертню,що молиться на смердячих комуняків,вказувати мені,хто я є.
    Так,в моїй Україні продовжує керувати ваш,плюгавий комуняцький режим.
    Тому я не вважаю це утворення державою.
    Ви питали,щоб я зробив,якби мав владу?
    Люстрацію.
    Повну заборону комуняцької символіки.
    Бо на існування вигаданої квазідержави уересер треба начхати.
    Ми мусимо прибрати все, що про неї прямо нагадує.
    Пам"ятники катам і диктаторам в першу чергу.
    Мусимо усвідомлювати, що існування серсеру легітимізували дві міфологічні події - "Октябрская рівалюция" та "Вєлікая Атєчєствєнная вайна".
    Щоб подолати спадок серсер, мусимо позбутися цих двох подій. Викреслити їх з нашого життя.
    Треба позбутися малохудожніх пам"ятників, плит з чужинськими переважно прізвищами, вічних коптилок, заборонити під приводом річниць імперських воєн тягати червоні ганчірки.
    Війна скінчилася 8 травня.
    8-го!
    Ми мусим мати державу, а не музей міфів з пам"ятниками леніну, сталіну та "Нєізвєстному Башкірскому Солдату".
    І показово знищити отих недолюдків

http://youtu.be/ONDUoGDyTvo

Бо їх злочини не маю строку давності.

11. VasMT

Вчіть історію, знавець газетний...
    Я так зрозумів, що крім знищити, заборонити, зруйнувати, прибрати і позбутись, нічого путнього Ви запропонувати не в змозі...
    Що ж, очікувано. Ненависть і руйнування - основні принципи існування всіх ідеологічних покидьків.

Романе, я українець.
    І я живу на своїй землі.
    І багато поколінь моїх предків віддали життя за Україну.
    І не крикуну газетному, що тільки кляне і ненавидить, розповідати мені про свою українскість...

12. Romko

Вчіть історію.
    У всіх нормальних країнах поганою мітлою погнали комуняцьку сволоту.
    Оту мразь,на яку моляться тутешні перевертні і яничари.
    Це про вас,Василю.
    Це ваша влада,Василю.
    А основна причина мого ставлення - щоденний біль моєї дитини.
    І це теж наслідок оцієї пабєди.
    Що від совка ще чекати?
    Нелюд,він і в Африці нелюд.

13. zherech

Да,вот оно как оказывается. Украинцы,из села в Полтавской области в котором родилась моя бабушка и жил мой прадед с фамилиями Пономаренко,Мусиенко,Доценко-оказывается загарбныкы для пана Ромка. Они, эти сотни героев украинцев-оккупанты для некоторых. А те,кто в схронах штаны просиживал пока эти Мусиенки и Пономаренки воевали,герои получаются. И на Зу были тысячи героев-фронтовиков ,а не схроносидельцев. Это тожы коллаборанты для пана Ромка?

14. Romko

За що воювали?
    За сталіна?
    За смердячий совдеп?
    За ГУЛАГ?
    За осколок совдепу - уересер?
    За те їх гнали в шию смершівці?

Якби вони просиджували в схронах,то совєцька сволота не плювалась б при одній згадці.

15. zherech

Они еще,кроме как уничтожить,сломать ит.д. -люстрировать хотят:)Вот отллюстрируют,тогда наверное ого-го как заживут:)

---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:19 ----------

За Родину воевали. Чтобы не быть унтерменьшами и третьим сортом. Чтоб не быть прсилугой у немцев. Так понятно?

16. Romko

З того треба й починати,що енкаведистські кати - ваші герої.

17. VasMT

А до Вас вони яке мають відношення?
    Ах так, так... Ви ж по ночах теж ганяли її, з Парубійом напару...
    І як, вигналисти?
    Ні, не про мене.
    Від Вас вчуся.
    Нет. Это враги. Его личные враги. Все, кого мобилизовали в Красную Армию - сволочи, один он, ночной бдитель - д"Артаньян.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По плану "Гроза" німці мали стати унтерменшами. І стали в 45-му році. І не тільки німці.

19. Romko

Та ви в себе унтерменші.
    Пабєдітєлі смердячі.

20. zherech

Чьи герои??? Мой личный герой-мой дед. На момент ококнчания войны связист в 297 артполку 121 стр.дивизии 4-го Украинского фронта. К НКВД не имел ни малейшего отношения.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)