День Перемоги - це свято?-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ADMIRAL, 17 кві 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А справою зайнятися не пробували? Попрацювати, приміром

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні в кого на земній кулі очевидно не було жодної перемоги, крім Раші, Чучхеленда і Китаю.

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ----------

Аналогічно, так шо не пеняйте.

3. forester

forester Well-Known Member

Сразу видно как с развитой близорукостью Вы пытаетесь судить о мире.
    Но если бы поинтересовались сутью вопроса, то выяснили бы, что празднование военных праздников в мире совсем не уникальное событие, а вполне распространённое и, можно сказать, вполне рядовое.
    Это у Вас ни радоваться, ни праздновать нечего, оттого-то и кажется, что все вокруг такие же убогие. Уверяю Вас, так думают только свидомые украинцы.

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

От бачите, у нас із Вами теж є спільні риси. Нам обом бридка навіть згадка про ОУНівського фюрера... :mocking:

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

• Подобається Подобається x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Завіряю вас, ви тут самий нудний москаль серед усіх москалів і пісуарників на цьому форумі. Ваші дописи - найкраще снодійне.

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:45 ----------

Та не про фюрера, а про те, про що до цього йшлося, як ви задовбали вже тупити.

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

ТАК лягайте спочивать!

http://youtu.be/Wn_f0odpg30

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А ми зараз глянемо, хто тупить...

9. forester

forester Well-Known Member

[OFFTOP]Благодарю Вас за оценку. Уверяю Вас, что подобная оценка от оппонентов - наилучший показатель моей правоты и верности моих выводов. Ещё раз Вам спасибо.[/OFFTOP]

Рад помочь уважаемому человеку... )))

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Гляньте, гляньте, я не буду розжовувати спеціально для атрофованого офіцерського мозку.

11. серега-очкарик

Може бути, Ви і праві. Дай Бог, що б я помилився

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Гроші на ліки мені з неба не падають.
    На ліки,на памперси,на життя заробляю поки сам.
    Люди допомогли мені зібрати гроші на обстеження в Німеччині.
    Але безнадійно...пізно.
    Тепер ми приречені.
    Але не совку витикати мені моїми проблемами.
    Бо лиш внаслідок вашої смердячої пабєди,моя дитина приречена на повільну смерть.

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

Про Бога не згадуйте хоч,дєятєль...
    Пабєдітєлі зателепані.

Останнє редагування: 1 бер 2013
  13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А чим ви так міцно пишаєтесь? Перемогою у Російсько-Японський або Першій світовій?:mocking: Чи жовтневим переворотом разом з громадянською війною? Фінською компанією? Чи може перемогою у другій світовій, де поклали більше 25 мільйонів (тільки офіційно) та яка ще невідомо чим могла скінчитися якби американці у 42-гому не витягли вас за вуха, коли вам патрони не було з чого робити? Чи перемогою над УПА, яку ви перемогали 15 років? А може Афганістаном чи Чечнею, де вас мали по повній програмі, або Грузією, яку ви скінчили за наказом Саркозі? Повне лайно...:facepalm:

• Подобається Подобається x 3
  14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

бо то сі культура ... то тИтульнісь протужується ...

Останнє редагування: 1 бер 2013
    • Подобається Подобається x 3
  15. Romko

От ще один наслідок пабєди...
    Дістав отой дєятєль...
    В Польщі,в кожній клініці є апаратура для проведення добової ЕЕГ...тут нема.
    Навіть в Києві...

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

а нема чим?

---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:21 ----------

у німців теж є і тут би було у німців ... а ви їм пардон нахіба?

---------- Додано в 23:32 ---------- Попередній допис був написаний в 23:25 ----------

а могла би і не початися як би англійці з хранцузами у носі не колупались ... так шо, без гамеріканців ніяк? ди ну тоді гамерика перемогла, все вірно, яка прірва шляхетних гамерикосів на заводах собі пальці повідбивала .. згадаємо ... помовчимо ... цікаво а якщо пану дати кулемета та на німців/комунистів пан би потім казав - "ди я герой" чи "слава зброярам іжевську" ?

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Бо сі треба сі навчити сі якщо сі пародіювати сі, то сі хоч сі правильно сі.

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Нема.
    Як би Сталін з Гітлером ії не почали.
    А ніяк. Щоб відкинути німців від Москви Сталін перекинув з Далекого Сходу усе. І якби американці не відтягнули сили японців, то був би йому на Далекому Сході, а з часом і взагалі аллес п..дец. Тому що війну на два фрони СРСР був би не витримав. Я вже мовчу про середину 42-року, коли реально не було чим воювати, та нема чого жерти, а Сталин бомбував Рузвельта отакими листами:
    http://www.shsu.edu/~his_ncp/LendL.html
    А Ви думали як?

Самі зрозуміли, що писали?:scratch_one-s_head:

19. серега-очкарик

Не , не ошибся.

20. Romko

Перемога...
    Банда звироднілих вбивць,що героїчно лиш гвалтували,грабували і знущалися над трупами.
    Перемога,що відкинула 1/6 частину світу на десятки років назад від цивілізації.
    Пабєдітєлі...
    Дні національної ганьби

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)