День Перемоги - це свято?-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ADMIRAL, 17 кві 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

А тим часом нормальні люди ставлять все на свої місця.

Правда,совєцькі шавки й там погавкують...
    Перед прочитанням коментарів слухачів найзахіднішої російської радіостанції хочу нагадати, що в Латвії святкують перемогу у Другій світовій 8 травня,як і у всьому цивілізованому світі:

• Подобається Подобається x 1
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Було б їх і у нас процентів 35-40 - поводили б себе так само. Хоча в принципі і поводять, але не так нагло.

3. zherech

zherech Well-Known Member

Интересно,а почему пан из Латвии не предложит памятной датой сделать например,день смерти Генриха Гиммлера-шефа тех самых латышских легионеров? Или может все таки думает,что мировая общественность косо на них посмотрит?

• Подобається Подобається x 4
  4. Romko

А я не розумію,чому б отим коментаторам не зібрати чемодан і не чухнути на "історічєскую родіну"?
    Щось ніхто не ломицця в ерефію з того загниваючого Заходу.Там ж так плохо...прітєсняют....бєзработіца,права чєлавєка нарушают павсємєстно.
    То лі на родінє.

5. zherech

Вот этого я не знаю. Предполагаю,что и они имеют право жить в Латвии,если это на законных основаниях. Кстати у нас че то в последнее время много машин стало с латышскими номерами. то ли в гости едут,то ли деньги зарабатывать. Не знаю. А в Эрефии ваши землячки,пан Ромку ломятся. Вон у меня в доме ремонты делают.

• Подобається Подобається x 4
  6. Romko

Бо москалі зігнилі,робити не хочуть нічого.
    ЛЕДАРСТВО І ВОЛОЦЮЗТВО МОСКВИНА

7. zherech

Ну понятно что только у рогулей руки из нужных мест ростут:)А не впадло им интересно на клятых москалей вкалывать?Где же гордость то?

8. Romko

Працювати не впадло.
    А,зрештою,в Москві росіяни залишились ще?

9. zherech

Остались в Москве россияне ,миллионы россиян. Хотя конечно как и любом другом мегаполисе людей друих национальностей тоже очень много.

10. Romko

Вертаючись до теми....
    Победобесие

11. zherech

Очередной бред.

• Подобається Подобається x 2
  12. Romko

.....................

13. zherech

Такой же бред.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось ще зразок малоосвіченості людей з культури "рашен". Він навіть не розуміє, що на його мові "россиянин" не національність, а ознака громадянства. Заплуталися геть москалі в своєму "языку". Тому й вони й кажуть, що "в Германии живут немцы", а "флаг носят прапорщики".
    А те, що "німці живуть в Німеччині", вони називають бредом.

15. Romko

Справжні росіяни знають,що
    Победобесие

16. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Никогда ещё Штирлиц не был так близок к провалу...

• Подобається Подобається x 3
  17. Romko

Просто та смердяча пабєда совєцьких окупантів може бути святом лиш для мазохістів.

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

акстіться, мій скепсіс щодо покращення, неменьший за ваш, набридло скиглення "замордованих", з одного буку ті кому орда та війна не дали стати "Раййєм на землі" з іншого - кому москалі та комуняки, цім би хлопам об'єднатися та на одну баржу і ....

---------- Додано в 02:20 ---------- Попередній допис був написаний в 02:11 ----------

наспівуючи "іц водка дрінкен, баллайка дринь-дринь ...." а ось зразок культури "проффйукрів", ні щобо подивитися на що відповідали, чому саме так - а нащо? може здибати попередній пост, врахувати мовні розбіжності, або навмисний (авторський) стиль подачі інформації, ні ... тре сі поправляючи пенсне філософувати про "культуру рашен" ...

• Подобається Подобається x 3
  19. zherech

А может хохлам за собой стоит понаблюдать,прежде чем о москалях рассуждать:)?

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я ТАК i не зрозумiв, чого вiн з цiм "рашен" носиться як дурень з писаною торбою. Бо судячи з його поглядiв треба б було - "угрофiнен унд татарен"... :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)