День Перемоги - це свято?-2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем ADMIRAL, 17 кві 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ну я совсем не уверен, что на те времена титульной нацией во Львове были украинцы. Я говорю о тех временах, в которых
    Вы не жили.

2. zherech

zherech Well-Known Member

Где не жил?

3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Нигде не жили.

4. zherech

А Вы где жили? :)))

5. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А я во Львове.:good:

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вы сильно преувеличивете свой возраст. Те, кто помнит Львов, в котором украинцы - не "титульная" нация - покояться в Яновской "долине смерти" - и в других местах массовых убийств львовских евреев. Интересно - евреи тоже опечалены тем, что Львов освободили от немцев? Или горюют по арийским "асфабадителям" - как по ним горюют адепты оун?

• Подобається Подобається x 2
  7. zherech

И я там жил.Мне что скан паспорта с местом рождения выкладывать:)?

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я говорю, о 50-60-х годах. Разница в том, что Вы свою информацию пр Львов "нарыли" в отфильтрованном русскоязычном Гугле, а среди этого жил и видел своими глазами.
    Опять всё на кучу. Я был также на территории Яновского концлагеря. И стоял на краю обрыва, где расстреливали евреев. В долине смерти никто не покоится. Захоронения евреев - жертв геноцида находятся на Еврейском кладбище, примыкающим к Яновскому. Надо знать, о чём пишешь, Дальневосточник, что бы не быть смешным со своим вечным всезнайством. Но это уже другая тема.
    Евреи не горюют. Просто интересы евреев и украинцев не всегда совпадали. И вообще, я заметил, что и Вы и нацисты почему-то любите мёртвых евреев больше, чем живых...:pardon:
    Как хотите...

• Подобається Подобається x 3
  9. Дальневосточник

Ясно - привести данные из нефильтрованного украинского (или - израильского) гугля вы не можете. Предлагаете поверить себе на слово? :)
    Дурних нема. :)
    Посрамили. Особенно - если принять во внимание, что все это - в одном месте.

Вы? Рекомендую ознакомится со свежими данными по ксенофобии в Украине.
    Будете приятно удивлены отношением к евреям на ЗУ. :)))

• Подобається Подобається x 1
  10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В одному реченні стільки помилок в стилі культури "рашен". Чомусь слово "титульна" в лапки взяв, чомусь здатність пам'яті відніс тільки євреям. А до чого тут ці "-"?

Це він про тих дебілів, які на слово "Бандера" чи "НАТО" з вилами та піною коло рота кидаються.

11. Дальневосточник

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Невже Моріс Баррес був більшовиком?

Ця малоосвічена особа навіть не розуміє, що "отсутствием культуры" може похвалитися лиш людина з порушенням здатності мислити.

Яскравий приклад культури "рашен" - ні логіки, ні совісті. Він нахабно в стилі москаля мені закидає, що я кидався з вилами на слова "бандера" та "НАТО".

13. Дальневосточник

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось такі дебіли й культивують "празднік дєнь Пабєди", святкуючи на кістках десятків мільйонів загиблих.

На відміну від "рассуждающєго неука" я все ж краще розумію цю тему, бо я є офіційно "дитя війни", а також сином офіцера, який відбахав те варварське місиво від "а" до "я".
    І ось такі виродки з культури "рашен" і пробують відновити в нас необільшовизм в вигляді правління чергової банди "Янукович та Ко".
    Пане, киньте на деякий час закакувати абсурдом цей форум та краще вивчіть за той час правила використання знаку "-" в вашому "языке".

15. Дальневосточник

Дитя войны? Не всякая старость достойна уважения. Не стоит уважать радикулит только за то, что он застарелый.
    И не надо рассказов о славном отце. Поскольку - судя по всему - вы его память продали за шмат гнилого сала.

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я Вам ничего не предлагаю...:nea:
    Таки поверили мне на слово?:)))
    Данннные из газеты "Вечерний Луганск" или "Молодогвардеец"?

17. Дальневосточник

Нет. Проверил свою память - вдруг Вы правы?
    Очень смешно.

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вертаючись до теми.

Це написав не «український буржуазний націоналіст» і не «відщепенець-антисовєтчик», а петербурзький (власне, тоді ще ленінградський) професор-мистецтвознавець, людина тиха і витончена. На фронті - з 1941 по 1945 роки, сержант-артилерист, чотири рази важко поранений, кавалер двох бойових орденів та п'яти медалей (порівняйте з «іконостасами» на грудях деяких «штатних» ветеранів...). Свої спогади писав із середини 1960-х до 1975 року без жодного сподівання на їхню публікацію. Надруковані тільки 2007 року, за два роки до смерті автора, який залишився переконаним: «Война всегда была подлостью, а армия, инструмент убийства - орудием зла».

Ці слова справжнього, а не підсадного фронтовика, який до того ж мав на плечах голову, а не пристрій для носіння капелюха.

---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ----------

• Подобається Подобається x 4
  19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Москаль як не придумає, то просто збреше. Звідки він взяв про "уважєніє"? Я ж просто повідомляв, про мою мою більшу близкість до тієї війни.

І де я казав про "славного"? Пане, ви хоч уявляєте слово ЛОГІКА? Чи разом з Януковичем диплом та атестат купляли?

Неук, а що таке "гниле сало"?

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

http://www.youtube.com/watch?v=Kt_L5JP1JVU

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)